empeka 19.01.04, 17:55 W lesie to ich na pewno nie ma. Dlatego szukajmy w mieście. Np. natka w doniczce. Zielone włosy jednego młodzieńca na Nowym Świecie. Bez w kwiaciarni. Kto da więcej? Marta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Pierwsze objawy wiosny 20.01.04, 10:21 Cień na powiekach barwne skrzydła sikory kwiaty z bibuły róża w pączku - wiele innych pszczółko i bączku Odpowiedz Link
procesor Re: Pierwsze objawy wiosny 20.01.04, 21:44 xkropka napisała: > Zakochanie! E tam , dla mnie to by była oznaka jesieni! ;) No wiecie, a ja żadnych oznak wiosny nie zauwazyłam, choć.. może.. bo dzień dłuższy sie wyraźnie zrobił.. A! No jednak! Na Anomalich się cosik budzić zaczyna - to moze jednak pierwsze oznaki wiosny?? Odpowiedz Link
alka_xx Re: Pierwsze objawy wiosny 24.01.04, 05:12 Wiosna???? Kiedys o tym czytałam!!!!;) Odpowiedz Link
ta Re: Pierwsze objawy wiosny 24.01.04, 10:54 alka_xx napisała: [...] O 5.12 ! napisała ! Pierwszego skowronka pozdrawiam :D Musi wiosna idzie napewno ! Ta_ Odpowiedz Link
alka_xx Re: Pierwsze objawy wiosny 26.01.04, 08:42 ćfffir, ćfffir...troche nosowe, bo dają sie zaobserwować pierwsze objawy wiosennego kataru...:) postrafiam tudźźźiesz...:D alka_xx Odpowiedz Link
trzcina To dopiero objaw 12.02.04, 23:11 Puściło mi puste:) i takie zawisło, wiosennie bez ochyby. Kiej bazi zalążek na wierzbnej witce, tak post mój głuchy na drzewie wątkowym. Sadzenie mi w głowie. I nie tylko głupot. Te już w dęby wyrosły, żołędźmi sięją. Co by tu posadzić? t.)) Odpowiedz Link
xkropka Re: To dopiero objaw 12.02.04, 23:18 Poeci podpowiedzieli: "Zielono mam w głowie i fiołki w niej kwitną"... Odpowiedz Link
trzcina Re: To dopiero objaw 12.02.04, 23:23 A ....zapytam ostrożnie...co, jeśli kaktusy? czcina której kaktus nie nowina Odpowiedz Link