Gość: asd IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.08, 16:29 ze zadam moze dziwne pytanie: skoro Matyjaszek był piąty, to kto był czwarty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malaka Matyjaszek: W końcówce umarłem IP: 12.171.12.* 14.08.08, 17:47 tak jak zawsze: bylo tak blisko, o wlos, po ciezkiej walce, wygrywal ale... itd itp Po co to farmazony wypisywac przegral tak jak wszyscy inni z naszej reprezentacji i tyle, patalachy sa i powinni wracac do domu (pociagiem). Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Matyjaszek: W końcówce umarłem 14.08.08, 17:51 Gość portalu: malaka napisał(a): > tak jak zawsze: bylo tak blisko, o wlos, po ciezkiej walce, wygrywal > ale... itd itp > Po co to farmazony wypisywac przegral tak jak wszyscy inni z naszej > reprezentacji i tyle, patalachy sa i powinni wracac do domu > (pociagiem). farmazony to ty wypisujesz, nie obejrzawszy pewnie nawet występu, kolejny krytyk pierdzący w stołek przed kompem jakby wszyscy pokazywali taką forme jak Matyjaszek to byłoby o wiele lepiej w klasyfikacji medalowej niz jest brawa za walki i za emocje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaka Re: Matyjaszek: W końcówce umarłem IP: 12.171.12.* 14.08.08, 18:49 wlasnie tak kazdy polski sportowiec robi dokladnie to co Matyjaszek, czyli dostaje w dupe w ostatnim najbardziej liczacym sie momecie i medalu brak czyli wszystko idzie wedlug twojego rozumowania: > jakby wszyscy pokazywali taką forme jak Matyjaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec okolic Re: Matyjaszek: W końcówce umarłem IP: *.aster.pl 14.08.08, 22:56 trzeba bylo obejrzec walke, moim zdaniem przy akcji azera Matyjaszek wykonal skuteczna kontre, pal licho ze tu sie pomylili sedziowie lu b tez nie.tylko tyle tyle ze zegar pracujacy podczas poprawiania pasa przez Azera to skandal, to ze go nie cofnieto mimo uwag ze strony Polaka to juz drugi skandal, pol minuty przed koncem walki. nie dziwie sie ze Matyjaszek siadl psychicznie po czyms takim, bo zanosilo sie na kare dla przeciwnika za unikanie walki, a czy wtedy by nie bylo remisu i dogrywki, czy ktos moze mi podpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Matyjaszek: W końcówce umarłem 14.08.08, 23:52 Gość portalu: malaka napisał(a): > wlasnie tak kazdy polski sportowiec robi dokladnie to co Matyjaszek, > czyli dostaje w dupe w ostatnim najbardziej liczacym sie momecie i > medalu brak czyli wszystko idzie wedlug twojego rozumowania: > bzdury gadasz kolego, Igrzyska chyba oglądasz w Teleexpresie obejrzyj sobie drogę Matyjaszka i jaki kawał roboty wykonał i porównaj z 90 procentami polskich wystepów i wyjdzie ci że błądzisz > > jakby wszyscy pokazywali taką forme jak Matyjaszek Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Matyjaszek: W końcówce umarłem 14.08.08, 19:00 nikt nie był czwarty. w judo i zapasach są dwie walki o brązowy medal. walczą w nich dwaj przegrani w półfinale z dwoma zwycięzcami repasaży. zwycięzcy tych pojedynków zdobywają brązowe medale, a przegrani zajmują razem 5 miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Jak z tym brązowym? IP: *.acn.waw.pl 15.08.08, 00:05 bazyliszek4 napisał: > nikt nie był czwarty. > w judo i zapasach są dwie walki o brązowy medal. walczą w nich dwaj przegrani w > półfinale z dwoma zwycięzcami repasaży. zwycięzcy tych pojedynków zdobywają > brązowe medale, a przegrani zajmują razem 5 miejsce... W zapasach zawsze były walki o brązowy medal. Czy coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś