Dodaj do ulubionych

Cyfrowy Polsat Technology - zarobki (C embedded)

IP: *.lyit.ie 12.05.11, 14:20
Witam forumowiczów!

Orientuje się ktoś może jak wyglądają zarobki niskopoziomowych programistów w C w Cyfrowy Polsat Technology w W-wie (ewentualnie w innych firmach)?
Moja sytuacja wygląda tak: 2.5 roku doświadczenia w C embedded ale na zupełnie innej (8-bit) platformie, niż procesory dla DVB STB. Dobra znajomość tematki DVB ale hobbystycznie. Zastanawiam się czy 7K brutto (na pierwszy rok) będzie przegięciem.

Od razu chciałbym uprzedzić uszczypliwe uwagi: pracuję za granicą od ładnych kilku lat, stąd brak dobrej orientacji w obecnych stawkach w PL.
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: Cyfrowy Polsat Technology - zarobki (C embedd IP: *.aster.pl 20.06.11, 22:43
      Ciężko Ci doradzić - dużo zależy od Twoich umiejętności ale nie byłoby wcale złe zacząć od trochę wyższej stawki.
    • Gość: były pracownik Re: Cyfrowy Polsat Technology - zarobki (C embedd IP: *.play-internet.pl 01.07.11, 19:36
      hej, pracowałem w cp 1,5 roku, jesli trafisz do głównego oddziału musisz załozyc własna działalnosc gosp. i masz 16zł/h do reki, niketórzy po miesiacu zawieszaja działanosc zeby nie opłacac zusu wtedy zarobki sa nparwde ok, pracujesz ile chcesz, grafik mozna modyfikowac z innymi pracownikami wymieniac sie zmianami. praca na infolinni ciezka, duzo kolejek, kl dzwonia jak szaleni ale teraz chyba zrobili tam infolinie wychodzaca nie wiem dokładnie
      • Gość: xgda Re: Cyfrowy Polsat Technology - zarobki (C embedd IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 19:48
        dobrze że napisałeś że na infolinii :D bo wątek jest o zarobkach programistów i przyznam jak wyczytałem 16zł szczęka mi opadła.
        pozdr
        • Gość: zubi Re: Cyfrowy Polsat Technology - zarobki (C embedd IP: *.aster.pl 03.07.11, 23:26
          oto co znalazłem na gowork na temat cyf..
          "Ja również nie polecam - firma dopiero się organizuje, niski poziom profesjonalizmu, straszny bałagan. Osoby, które rozpoczęły tam pracę w momencie tworzenia firmy są teraz na kierowniczych stanowiskach z uwagi na staż, a niekoniecznie się do tego kwalifikują. Od nowych osób wymaga się, by posprzątały ten bałagan, a samemu popełnia się szkolne błędy. Nepotyzm i zero możliwości rozwoju."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka