michalfin 28.03.14, 17:06 czy do Atosa Bydgoszcz przyjmują tylko biegłych informatyków ? czy jesli nie znam niemieckiego, a tylko angielski, to czy po kursach informatycznych albo podyplomowych informatycznych mam szansę na pracę w Atos ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawel Re: Atos IP: *.play-internet.pl 16.06.14, 08:05 Coz za pytanie!biegli informatycy juz zajeli posadki,na szczescie nie znasz 2.jezyka bo wcisneliby Ciebie na sluchawki,i musialbys umilalc zycie wiecznie niezadowolinym niemcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Predator Re: Atos IP: *.183.180.60.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.08.14, 15:31 z tego co słyszałem do oddziału w Bydgoszczy zatrudniają masowo - setki / tysiące osób potrzebni są zarówno kandydaci z bardzo dobrą znajomością j. obcych (różnych) do kontaktów z klientami / prowadzenia projektów / administracji itp. jak i osoby znające się na informatyce, programowaniu itd. wykształcenie wyższe kierunkowe (odpowiednio lingwistyczne, informatyczne, elektroniczne itp.) jest mile widziane ale nie wymagana - przyjmują np. osoby bezpośrednio po szkole średniej / technikum elektronicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Atos IP: *.vlan321.corcoran.lubman.net.pl 04.08.14, 15:53 A ja słyszałem, że zatrudniają tam białych murzynów za 1200 zł na miesiąc na umowę o dzieło z obietnicą, że kiedyś awansują i będą dobrze zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mike2014 Re: Atos 05.08.14, 17:51 > z tego co słyszałem do oddziału w Bydgoszczy zatrudniają masowo - setki / tysią > ce osób potrzebni są zarówno kandydaci z bardzo dobrą znajomością j. obcych (ró > żnych) do kontaktów z klientami / prowadzenia projektów / administracji itp. > jak i osoby znające się na informatyce, programowaniu itd. > > wykształcenie wyższe kierunkowe (odpowiednio lingwistyczne, informatyczne, elek > troniczne itp.) jest mile widziane ale nie wymagana - przyjmują np. osoby bezpo > średnio po szkole średniej / technikum elektronicznym Kto by chciał iść do tej dziury jaką jest Bydgoszcz? I generalnie cały post to mi pachnie marną propagandą. Idź lepiej weź się za składanie długopisików, bo reklama w Interncie ci nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adson Re: Atos IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.14, 12:44 Tak to prawda. Atos daje szanse na rozwój dla młodych ludzi tuż po studiach. Osoby znające języki obce mają możliwość się tam wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Atos IP: *.vlan321.corcoran.lubman.net.pl 10.12.14, 15:56 I nie oddzwaniają jak się nie dostaniesz. Może to takie Polskie? Odpowiedz Link Zgłoś