Dodaj do ulubionych

Pytanie w sprawie Microsoft Dynamics AX

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 21:48
Czy ktoś zna jakąś firmę w Warszawie która oferuje praktyki studenckie w
trakcie których mógłbym się nauczyć Microsoft Dynamics AX oraz poszerzyć
wiedzę z .NET'a?
Obserwuj wątek
    • Gość: it Re: Pytanie w sprawie Microsoft Dynamics AX IP: *.chello.pl 25.07.09, 00:53
      http://www.bonair.com.pl/ nie wiem
      czy oferują praktyki ale firma para się preferowaną przez ciebie dziedziną
      i w moim mniemaniu jest niezła. Zaznaczam że nie jestem i nie byłem
      pracownikikiem tej firmy więc nie wiem jak to wygląda od środka.
      • Gość: neo Re: Pytanie w sprawie Microsoft Dynamics AX IP: *.acn.waw.pl 20.09.09, 22:59
        Ja ci odpowiem bo tam pracuję. Firma jest super. Dużo mądrych głów.
        Jak dobrze trafisz to cię wypromują. W dodatku sami robią moduły do
        AX
        • Gość: Yoda Re: Pytanie w sprawie Microsoft Dynamics AX IP: 213.17.171.* 25.09.09, 17:44
          Niestety ja tej Firmy nie polecam (ostatnimi czasy straciła wielu cennych ludzi), nie polecam Ci też innych większych partnerów (w większych firmach zawsze jest spora rotacja)zajmujących się w/w produktami. Najlepiej znajdź małą firmę zatrudniającą kilka osób - nauczysz się najwięcej. Niestety teraz jest kiepski okres na rynku więc może być ciężko... firmy które mogę Ci polecić na pierwszą pracę to X+, FIM, Infovision. W małej firmie szybko ruszysz do klienta gdzie nauczysz się najwięcej - w większych firmach długo będziesz nosił za kimś teczkę - niestety w wielu wypadkach ludzie Ci nie mają zbyt dużej wiedzy... i wchłoniesz złe nawyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka