Gość: heniek IP: *.waw.cdp.pl 18.03.04, 13:48 Czy jest jakieś inne forum niż wyborcza i wyspowa na temat Zaisza BIS. Na wymienionych forach zupełnie działalność zamarła. henio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: I.L. Re: zacisze BIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:45 No właśnie też ciągle przeglądam te dwa forum i całkiem jakby nie było chętnych na wspomniane Zacisze. Czy może ja nic nie wiem, a BN wycofał się z inwestycji / odpukać w puste i niemalowane /, czy przyszli mieszkańcy nie maja czasu na jakiś wpis bo zarabiaja kasę na mieszkanie, aby nie korzystać z kredytów. Ludzie odezwijcie się choćby jednym słówkiem. Na forum wyspowa też cisza, czy wszyscy jesteście małomówni. I.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: zacisze BIS IP: *.unimedia.pl 18.03.04, 20:28 ja jutro jade do budimexu zaklepac sobie mieszkanko, a ty juz zaplaciles??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: zacisze BIS IP: 62.29.248.* 19.03.04, 17:41 jakos malo tych opinii, to ja dodam jedna wazna: Budmiex Zacisze nie jest wlascicielem dzialki, na ktorej buduje to osiedle, z umowy JASNO wynika, ze wlascicielem jest Budimex Nieruchomosci. A poreczenie, ktore jest dodane do umowy i atak niewiele da, jesli forma splajtuje. Pozostaje tylko nam ufac, ze to uczicwy deweloper i doptywac sie 3 razy na tydzien, dlaczego przeniesienie wlasnosci tak dlugo trwa. A na pewno nie mozna doplacic tych 90 procent miszkania, dopoki Budimex Zacisze nie stanie sie wlascicielem dzialki. Swoja droga to dziwne, ze to przeniesienie wlasnosci tak dlugo trwa. Na to was uczulam, bo na to uczulila mnie moja znajoma prawniczka. Sciskam przyszlych sasiadow (mam nadzieje)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: zacisze BIS IP: *.orasoft.pl 21.03.04, 00:42 szukaj forum wyspowa - wiecej o Zaciszu Bis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: zacisze BIS IP: *.unimedia.pl 21.03.04, 09:13 troche zosiu mnie nastraszylas zosiu;-( ale mysle ze taka firma jak budimex nie pozwolilaby sobie na taka reklame, zastanow sie to spolka gieldowa, wiesz co to by dla nich oznaczalo, mysle ze powinnismy byc raczej spokojnii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zacisze BIS IP: 217.153.119.* 21.03.04, 09:57 Zosiu o jakim przedszkolu pisałaś na forum "wyspowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: zacisze BIS IP: *.orasoft.pl 22.03.04, 23:52 Ja zawsze robie widly z igly, wiec niech nikt przypadkiem nie przejmuje sie za bardzo! Wiem, ze Budimex to powazna i dobra firma - wystarczy wejsc na forum.wyspowa.waw.pl i poczytac opinie ludzi. Warto jednak wszystko sprawdzic. Co do przedszkola to tez polecam forum wyspowa - szukaj postow Iwonki (chyba), ktora planuje zalozenie przedszkola na Zasiszu Bis. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona L. Re: zacisze BIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 14:24 Tu Iwona, / ta od przedszkola /.Cieszę się, że wiele osób byłoby zainteresowanych powstaniem przedszkola na osiedlu Zacisze. Jeżeli zdołam pokonac wszystkie wymogi, m.in.: lokalowe, finansowe itp. to sprawa bedzie jak najbardziej aktualna, bardzo bym tego chciała. Ewentualnie postaram się stworzyć coś pożytecznego dla dzieci. Obecnie mam kontakt z dziećmi z rodzin patologicznych i aż żal ściska serce patrząc na te młode bezbronne dzieciaczki.Pozdrawiam wszystkich zaciszan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marudny Re: zacisze BIS IP: *.acn.waw.pl 23.03.04, 21:51 forum.wyspowa.waw.pl/ i prosze mówić że uczynny jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slk Re: zacisze BIS IP: 62.233.164.* 24.03.04, 19:23 już wcześniej czytałem o pomyśle z przedszkolem na forum "wyspowa". Bardzo dobry pomysł, popieram. Jako że 3 dni temu urodził nam się synek bardziej przydałby nam się żłobek ;-) Ale za to jak podrośnie będzie miał blisko do przedszkola... pozdrawiam sąsiadkę! Sławek Odpowiedz Link Zgłoś