Dodaj do ulubionych

zacisze BIS

IP: *.waw.cdp.pl 18.03.04, 13:48
Czy jest jakieś inne forum niż wyborcza i wyspowa na temat Zaisza BIS.
Na wymienionych forach zupełnie działalność zamarła.

henio
Obserwuj wątek
    • Gość: I.L. Re: zacisze BIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:45
      No właśnie też ciągle przeglądam te dwa forum i całkiem jakby nie było chętnych
      na wspomniane Zacisze. Czy może ja nic nie wiem, a BN wycofał się z
      inwestycji / odpukać w puste i niemalowane /, czy przyszli mieszkańcy nie maja
      czasu na jakiś wpis bo zarabiaja kasę na mieszkanie, aby nie korzystać z
      kredytów. Ludzie odezwijcie się choćby jednym słówkiem. Na forum wyspowa też
      cisza, czy wszyscy jesteście małomówni. I.L.
      • Gość: darek Re: zacisze BIS IP: *.unimedia.pl 18.03.04, 20:28
        ja jutro jade do budimexu zaklepac sobie mieszkanko, a ty juz zaplaciles???
        • Gość: Zosia Re: zacisze BIS IP: 62.29.248.* 19.03.04, 17:41
          jakos malo tych opinii, to ja dodam jedna wazna: Budmiex Zacisze nie jest
          wlascicielem dzialki, na ktorej buduje to osiedle, z umowy JASNO wynika, ze
          wlascicielem jest Budimex Nieruchomosci. A poreczenie, ktore jest dodane do
          umowy i atak niewiele da, jesli forma splajtuje. Pozostaje tylko nam ufac, ze
          to uczicwy deweloper i doptywac sie 3 razy na tydzien, dlaczego przeniesienie
          wlasnosci tak dlugo trwa. A na pewno nie mozna doplacic tych 90 procent
          miszkania, dopoki Budimex Zacisze nie stanie sie wlascicielem dzialki. Swoja
          droga to dziwne, ze to przeniesienie wlasnosci tak dlugo trwa.
          Na to was uczulam, bo na to uczulila mnie moja znajoma prawniczka. Sciskam
          przyszlych sasiadow (mam nadzieje)!!!!
          • Gość: Beata Re: zacisze BIS IP: *.orasoft.pl 21.03.04, 00:42
            szukaj forum wyspowa - wiecej o Zaciszu Bis
          • Gość: darek Re: zacisze BIS IP: *.unimedia.pl 21.03.04, 09:13
            troche zosiu mnie nastraszylas zosiu;-( ale mysle ze taka firma jak budimex nie
            pozwolilaby sobie na taka reklame, zastanow sie to spolka gieldowa, wiesz co to
            by dla nich oznaczalo, mysle ze powinnismy byc raczej spokojnii.
          • Gość: ania Re: zacisze BIS IP: 217.153.119.* 21.03.04, 09:57
            Zosiu o jakim przedszkolu pisałaś na forum "wyspowa"
            • Gość: Zosia Re: zacisze BIS IP: *.orasoft.pl 22.03.04, 23:52
              Ja zawsze robie widly z igly, wiec niech nikt przypadkiem nie przejmuje sie za
              bardzo! Wiem, ze Budimex to powazna i dobra firma - wystarczy wejsc na
              forum.wyspowa.waw.pl i poczytac opinie ludzi. Warto jednak wszystko sprawdzic.
              Co do przedszkola to tez polecam forum wyspowa - szukaj postow Iwonki (chyba),
              ktora planuje zalozenie przedszkola na Zasiszu Bis.
              Pozdrawiam:-)

• Gość: Iwona L. Re: zacisze BIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 14:24
                Tu Iwona, / ta od przedszkola /.Cieszę się, że wiele osób byłoby
                zainteresowanych powstaniem przedszkola na osiedlu Zacisze. Jeżeli zdołam
                pokonac wszystkie wymogi, m.in.: lokalowe, finansowe itp. to sprawa bedzie jak
                najbardziej aktualna, bardzo bym tego chciała. Ewentualnie postaram się
                stworzyć coś pożytecznego dla dzieci. Obecnie mam kontakt z dziećmi z rodzin
                patologicznych i aż żal ściska serce patrząc na te młode bezbronne
                dzieciaczki.Pozdrawiam wszystkich zaciszan
                • Gość: marudny Re: zacisze BIS IP: *.acn.waw.pl 23.03.04, 21:51
                  forum.wyspowa.waw.pl/
                  i prosze mówić że uczynny jestem :))
                • Gość: Slk Re: zacisze BIS IP: 62.233.164.* 24.03.04, 19:23
                  już wcześniej czytałem o pomyśle z przedszkolem na forum "wyspowa". Bardzo
                  dobry pomysł, popieram. Jako że 3 dni temu urodził nam się synek bardziej
                  przydałby nam się żłobek ;-)
                  Ale za to jak podrośnie będzie miał blisko do przedszkola...
                  pozdrawiam sąsiadkę!
                  Sławek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka