Gość: gość portalu IP: 212.160.172.* 16.11.10, 13:29 Co sądzicie o tym miejscu/developerze ? Warto kupić tam mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocica_ewela Re: Inwestycja na Woli (Rezydencja Biała) 16.11.10, 13:50 Jesli jestes jelen to warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Inwestycja na Woli (Rezydencja Biała) IP: *.merck.de 16.11.10, 14:06 nie słuchaj jej! To prestiżowe miejsce więc warto! Najlepiej od razu ze 2 i w kredycie 100%, denominowanym w CHF! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Inwestycja na Woli (Rezydencja Biała) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 18:59 a coś bardziej konstruktywnego a mniej przyrodniczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chór_wujów Re: Inwestycja na Woli (Rezydencja Biała) IP: *.core.ynet.pl 16.11.10, 19:20 ja już kupiłem! Witam sąsiada serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocica_ewela Re: Inwestycja na Woli (Rezydencja Biała) 15.12.10, 13:14 konstruktywniej sie nie da, jesli chcesz przeplacic to kup:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek ja sie caly czas przymierzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 20:44 do jedengo mieszkania, ale na cele inwestycyjne - wydaje mi sei to bedzie strzal w 10, lokalizacja i ceny bardzo przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ja sie caly czas przymierzam IP: 178.73.28.* 05.01.11, 08:45 Widzę nowy trend w naganianiu - "na cele ynwestycyjne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaa czy to chodzi o ten SYF i szczalnik dla psow IP: 178.73.49.* 18.11.10, 00:32 z tego co pamietam te okolice, a pamietam b. dobrze bo chodzilem tam do szkoly to mamy tam tak 1/ syf za zelazna brama 2/ meliniarstwo i pijactwo 3/ ogolny szczalnik dla psow ... no tak jest to rejona WERY EKSKLUZIW zwlaszcza dla mieszkancow bialoleki i zabek ... tam faktycznie mozna postawic rezydencje ... nawet czarna ... proponuje tylko urealnic nazwe REZYDENCJA I SZCZALNIA BIALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIAŁa Re: czy to chodzi o ten SYF i szczalnik dla psow IP: *.146.7.32.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.12.10, 12:27 Eeeee tam, nie zazdrość . Poza tym jak kto lubi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jakby_co Re: czy to chodzi o ten SYF i szczalnik dla psow 05.01.11, 03:39 taaa, ale ceny też nie są wygórowane, lokalizacja jest bardzo dobra, a w tym rejonie będzie tylko lepiej (wiem, tkanki społecznej się tak łatwo nie zmieni, ale da sie żyć, większy problem, że od strony podwórza brzydkie otoczenie i ślepa ściana). Wprawdzie nazwe Rezydencja mogli sobie darowac, ale takie teraz trendy. Ja w każdym razie mieszkanie tam kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: czy to chodzi o ten SYF i szczalnik dla psow IP: *.fbx.proxad.net 05.01.11, 10:41 Sadzac po ilosci wpisow pt. "ja kupilem" wszystkie mieszkania juz sa wyprzedane :DDDD Na etapie dziury w ziemi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jakby_co Re: czy to chodzi o ten SYF i szczalnik dla psow 06.01.11, 13:32 spokojnie, sam watek dość marny, a nabywców mieszkań raptem dwóch;-) a poza tym tak właśnie się stało, kupiłem mieszkanie, które na razie mam tylko na papierze - ale u developerów kupowanie dziury w ziemi to chyba nic nadzwyczajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty Re: czy to chodzi o ten SYF i szczalnik dla psow IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.01.11, 19:27 Co za głupi wątek! JAKA CENA Z METRA? To chyba jest najważniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: czy to chodzi o ten SYF i szczalnik dla psow IP: *.u.itsa.pl 19.01.11, 16:34 Też zastanawiam się nad zakupem mieszkania na Białej. Jeżeli można zapytać, jak duże mieszkanie kupiłeś, na którym piętrze i z której strony inwestycji, tzn która strona budynku wg. Ciebie jest atrakcyjniejsza. Z góry dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
jakby_co Re: 20.01.11, 20:11 Wedlug mnie warto mysleć o oknach od Białej, bo tam nie jest za głośno, a widok po drugiej stronie mnie osobiście nie odpowiada, bo jest tam brzydki blok, garaże i ślepa ściana. oczywiscie dolne piętra bedą asekurowane przez szpaler drzew, dlatego jesli chcesz mieć okna i balkon od podworza, polecałbym niższe piętra. Jesli chodzi o stronę, to chyab wszytsko jedno, chociaz moze ma znaczenie fakt, ze na deptaku na Chłodnej moze być głosno, jeśli postawią tam kiedyś ogródki (tak sobie zamarzył autor rewitalizacji). Od strony biura sprzedazy chyba jest większa przestrzeń miedzy budynkami, a uliczka i sąsiedni budynek dużo lepiej utrzymane. Odpowiedz Link Zgłoś
jakby_co Re: 20.01.11, 20:14 a przy okazji, na stronie internetowej w spisie mieszkań jest już zanzaczone, kór emieszkaia zostały sprzedane, mozesz sobie przeanalizować, jak ludzie obstawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: IP: *.u.itsa.pl 21.01.11, 14:26 Dzięki za info. Ja osobiście zastanawiam się na parterem, m.in. z uwagi na ogródek. Tylko jeszcze dokładnie nie wiadomo jak ma wyglądać to ogrodzenie i zagospodarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: IP: *.subscribers.sferia.net 22.01.11, 09:02 Ceny srednio jakis 12 tys/m , to masakra. Pytanie do tych co podobno kupili (choć pewnie conajwyżej tylko podpisali jakieś umowy) jakie ceny realne? Rabaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakby_co Re: IP: 178.73.49.* 23.01.11, 12:17 o co chodzi z tymi podejrzeniami wobec nabywców? umowy umowami, ale przecież jasne jest, ze coś trzeba zapłacić, nawet jeśli to 5 czy 10% wartości, resztę płaci się ratami. trudno, żeby płacić całą kwotę za dziurę w ziemi 12/m2 to jednak nie jest masakra. masakra to jest na Nowym Powiślu (18-20 tys. za metr) albo w Klimt House (17-20 za metr). Wiadomo, że nie dla wszystkich to dobra cena, ale taka już uroda wolnego rynku. Ceny na Białej to przedział 11tys-15 tys. za metr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Umowa IP: *.u.itsa.pl 26.01.11, 12:09 mam jeszcze pytanie odnośnie umowy, czy powinienem zwrócić na któreś z zapisów szczególna uwagę? jeżeli mógłby prosić o wskazówki na jacekk@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Umowa IP: *.u.itsa.pl 07.02.11, 17:31 Przepraszam ale zauważyłem że podałem złego maila, prawidłowy to jacekk77@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś