Gość: Moryca IP: *.eurolot.com.pl 17.05.11, 10:53 witam , Czy ktoś miał kontakt z deweloperem BUDUJĄCYM inwestycję SANDO. Proszę o sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: słit_marzenka Re: Ssndo - Vermera IP: *.play-internet.pl 18.05.11, 01:37 witam planujemy wraz z partnerem biznesowym kupno trzech lokali w tej inwestycji i ich połączenie. lokalizacja daje nadzieje na spory ruch w interesie. pozdrawiam marzenka_at_luxmasarze.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ssndo - Vermera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 11:12 Witam , Czy uzyskała Pani rabat bezpośrednio od Dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moryca Re: Ssndo - Vermera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 11:06 Witam , Ja miałam tylko okazję negocjacji ceny z Panią biura sprzedaży . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: Ssndo - Vermera IP: *.jmdi.pl 27.05.11, 23:49 Spokojnie można zbić duży rabat. pozdrawiam Dariusz Ługowoj www.negocjatornia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
treadstone73 Re: Ssndo - Vermera 29.05.11, 01:02 Gość portalu: moryca napisał(a): > Witam , > Ja miałam tylko okazję negocjacji ceny z Panią biura sprzedaży . W tym artykule deweloper wyjątkowo szczerze wypowiada się o własnej inwestycji. Polecam poczytać i zrezygnować... wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,5316948,Prawda_o_deweloperach___dotarlismy_do_tajnych_notatek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: Ssndo - Vermera IP: *.jmdi.pl 29.05.11, 10:43 Oczywiście można wynegocjować duży rabat ze względu na uciążliwości. pozdrawiam Dariusz Ługowoj www.negocjatornia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moryca Re: Ssndo - Vermera IP: *.eurolot.com.pl 01.06.11, 09:45 I jaki rabat Pani uzyskała , jeśli to nie tajemnica to proszę o kontakt:moryca@wp.pl Jeśli chodzi o lokalizację to jeśli okna wychodzą od wewnętrznej strony to jest bardzo cicho i słonecznie . Odpowiedz Link Zgłoś