IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 15:01
Byłem ostatnio z żoną w Piastowie obejrzeć mieszkania /szukamy czegoś blisko kolejki pod Warszawą/. Rezydencja Kościuszki www.barc.com.pl/index.php?act=investment&sub=view&id=1 wydaje mi się ciekawą inwestycją. Cały czas szukamy.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Piastów 17.10.11, 13:20
      Moment, ale piszesz o tej inwestycji w jakimś konkretnym celu?
      • Gość: ROTFL Re: Piastów IP: *.play-internet.pl 17.10.11, 21:57
        Tak, w cely by kretynowi ktos zaplacil za naganianie na wiochę pod warszawa :)
        • Gość: f Re: Piastów IP: 94.75.112.* 17.10.11, 23:22
          Gość portalu: ROTFL napisał(a):

> Tak, w cely by kretynowi ktos zaplacil za naganianie na wiochę pod warszawa :)]\

lepsze Kabaty, bo nie wiocha, a stolyca (co z tego, że dalej od centrum niż Piastów). Lepsze Kabaty bo droższe, droższe bo lepsze i jusz
          • Gość: anty_żłób Re: Piastów IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 01:08

widać że dla ciebie 20 minut czas dojścia/dojazdu do wkd w jedną stronę czyli 40 minut dziennie albo stania w zaspie przed Rogatkami miasta się NIE LICZY, bo twój czas jest NIEPRZYZWOICIE TANI, a to dlatego że jesteś niskoopłacanym spłukanym matołem.. Ale to dobrze że tacy jak ty istnieją - ktoś musi przecież pastować mi buty, przynosić lunch do firmy, robić mi masaż. Zapraszam do merytorycznej dyskusji. pozdro
            • kredycik-i-wio Re: Piastów 18.10.11, 11:31
              Z Kabat do Centrum: 14,0 km, 25 min
              Z Piastowa do Centrum: 15,4 km, 23 min

Ciekawe... Równie ciekawe jest, że jakoś w całej zachodniej Europie w miastach nikt bogatszy nie nocuje, bo go stać na dom pod miastem i na dojazdy również, jak widać, ta "wieś" (widać, że w Piastowie nigdy nie był, a porównuje swoją wiochę zabitą dechami skąd się wywodzi z miastem) jest niesamowicie oddalona od Centrum w porównaniu ze wspomnianymi Kabatami.

No i dojazd dolinką służewiecką jest z pewnością o wiele krótszy niż alejami jerozolimskimi.

Kogo ty chcesz frajerze oszukać?
              • Gość: anty_żłób Re: Piastów IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 12:11
                w Piastowie bywałem nader często, mając tam dorodnego babiszona - więc jeździłem o różnych porach, i 20 minut to jest czas jazdy samochodem o 1 w nocy, barania głowo. Rano i po południu jest to 50 (PIĘĆDZIESIĄT) minut, i to nie do każdego punktu w Warszawie, bo wiesz, to nie jest tak, że po dojechaniu do tablicy 'Warszawa' automatycznie teleportujesz się do wybranego punktu z pominięciem korków WEWNATRZ Warszawy, tylko DALEJ w nich stoisz! Zadziwiajace, no nie? A czas jazdy kolejką WKD to możesz sobie podawać, o ile MIESZKASZ na dworcu! muhahaha! żłobie jeden do sześcianu.. I rozumiem że w szczycie te wkdki chodzą co 90 sekund? buhaha. palancie
                • Gość: d Re: Piastów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.11, 12:17
                  Gość portalu: anty_żłób napisał(a):

> w Piastowie bywałem nader często, mając tam dorodnego babiszona - więc jeździłe
                  > m o różnych porach, i 20 minut to jest czas jazdy samochodem o 1 w nocy, barani
                  > a głowo. Rano i po południu jest to 50 (PIĘĆDZIESIĄT) minut, i to nie do każdeg
                  > o punktu w Warszawie, bo wiesz, to nie jest tak, że po dojechaniu do tablicy 'W
                  > arszawa' automatycznie teleportujesz się do wybranego punktu z pominięciem kork
                  > ów WEWNATRZ Warszawy, tylko DALEJ w nich stoisz! Zadziwiajace, no nie? A czas j
                  > azdy kolejką WKD to możesz sobie podawać, o ile MIESZKASZ na dworcu! muhahaha!
                  > żłobie jeden do sześcianu.. I rozumiem że w szczycie te wkdki chodzą co 90 seku
                  > nd? buhaha. palancie

MUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHA!!!! wkd CHODZĄ CO 7-10 MINUT W SZCZYCIE, A SKM/KM JESZCZE CZĘŚCIEJ. A TY WOLAŁEŚ ZAŁUZYĆ SIĘ I SPŁACAĆ BANKSTEROM CAŁE ZYCIE KREDYCIK ZA TO, ŻE MASZ METRO CO 90 SEKUND ?!

NA CH...J CI TE 6 MINUT RÓŻNICY!? ZEGARKA NIE MASZ JELENIU?! PEWNIE BEZCENNE DO SPRAWNEJ UCIECZKI PRZED WINDYKATOREM !!!
                • kredycik-i-wio Re: Piastów 18.10.11, 12:39
                  Podałem ci baranie przejazd samochodem z centrum Piastowa do centrum Warszawy i z Kabat (Tesco) do tego samego punktu w centrum Warszawy. Więc co za różnica, że w szczycie będzie to 50 minut z Piastowa? Z Kabat wisłostradą do centrum o 16 ostatnio jechałem 85 minut. Wolę twoje 50 z Piastowa! Korki są wszędzie, w już zwłaszcza w Warszawie.

Nie wiem nawet co to jest WKD, więc daruj sobie jakieś kolejki, mówimy o ludziach których stać na kwadrat na Kabatach, a chcą kupić w Piastowie, więc zakładam że stać ich na samochód.

Jesteś takim idiotą, że naprawdę, aż szkoda klawiatury. Jak już nie masz o czym pisać to wklejasz te swoje teksty o babiszonach. To może było zabawne, ale raz czy drugi, obecnie wskazuje tylko na postępującą chorobę...
              • Gość: ggg Re: Piastów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.11, 12:13
                z piastowa jest 19 minut. Z pruszkowa są 23 minuty
              • Gość: cieciu Re: Piastów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.11, 12:13
                Do bani rozkłady, z 3p zostały tylko z antresolami a to znacznie podraża wykończenie. Pokoje klitki po niecałe 9 czy 8m2!!! Salon z kuchnią 18m2! Poza tym standard wykonania gorzej niż przeciętny, ściany działowe z GK, okna PCV, instalacja tv i tel w 1 punkcie. Sam budynek tuż przy ulicy warszawskiej więc cicho też nie będzie. Cena 5200 z metra za ten standard to przeginka.
                • jszafranski Re: Piastów 18.10.11, 12:21
                  w Pruszkowie sa tansze
            • Gość: d Re: Piastów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.11, 12:10
              Gość portalu: anty_żłób napisał(a):

>
              > widać że dla ciebie 20 minut czas dojścia/dojazdu do wkd w jedną stronę czyli 4
              > 0 minut dziennie albo stania w zaspie przed Rogatkami miasta się NIE LICZY, bo
              > twój czas jest NIEPRZYZWOICIE TANI, a to dlatego że jesteś niskoopłacanym spłuk
              > anym matołem.. Ale to dobrze że tacy jak ty istnieją - ktoś musi przecież pasto
              > wać mi buty, przynosić lunch do firmy, robić mi masaż. Zapraszam do merytoryczn
              > ej dyskusji. pozdro

Czy mieszkania położone przy WKD lub SKM albo przy WKD i SKM (bo są i takie) są w podobnej cenie jak te na kabatach. Odpowiedz sobie , jelonku. Niektórzy mają do stacji 3-5 minut. Ale do jelenia takie fakty nie dotrą bo on myśli, że na Kabatach wszyscy mieszkają blisko metra, a poza kabatami wszyscy mają daleko do odpowiedniej stacji.

CIEKAWE KTO JESZCZE I JAK WYPRAŁ CI MÓZG I JAK TO WPŁYWA NA TWOJE FUNKCJONOWANIE W ZYCIU I DOKONYWANE WYBORY
              • kredycik-i-wio Re: Piastów 18.10.11, 12:40
                On sprzedaje na Kabatach, bo się wraca do domu pod Suwałki, daj mu żyć!
                • Gość: głos rozsadku Re: Piastów IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 20:23
                  muhahhahahaa! nawiązując do wypowiedzi przedmówcy, iż Pruszków jest tańszy niż Piastow, chcialem przybliżyc frustratom-golodupcom radosną nowinę: Mszczonów i Skierniewice są jeszcze tańsze!! muhahahaha buhahaha! raduje sie moje serce kiedy widze jak niskokwalifikowane napływowe matoły są BRUTALNIE wypuchane poza Rogatki stolicy! buhahahaha! won z miasta, parchy! tak było, jest i będzie! sprzątaczka, kasjer, babcia klozetowa, cieć i stróż - poza miasto! telepać się co rano do obmierzłej pracy, i trząść zabrązowiony gaciami, czy starczy do pierwszego! buhahahahahaha! zapraszam do merytorycznej dyskusji! muihaha! pozdro
                  • kredycik-i-wio Re: Piastów 18.10.11, 20:35
                    Zapomniałeś wspomnieć o babiszonach. W końcu codziennie piszesz to samo.
                    • Gość: antyżłób Re: Piastów IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 20:47
                      codziennie? ohcujałeś, bucu. Odkąd zarobiłem pierwszy okrągły MILIONIK w BARDZO PŁYNNYCH aktywach, wpadam tu GORA raz na kilka dni, albo i rzadziej. Muhahahahaha!
                      • kredycik-i-wio Re: Piastów 18.10.11, 20:54
                        Wyglądasz na bardzo sfrustrowanego. Aż tak cię ciśnie ten kredycik w CHF?
                        • Gość: babiszon Re: Piastów IP: *.subscribers.sferia.net 18.10.11, 21:05
                          Przyganiał Kocioł Garnkowi
                          • kredycik-i-wio Re: Piastów 18.10.11, 22:05
                            Dziękuję, mam 3 nieruchomości (2 mieszkania i dom, żadne pałace, żeby nie było, że jest się czym chwalić) i nie miałem w życiu żadnego kredytu, już nie mówiąc o hipotecznym. Natomiast interesuje mnie ten rynek. Ale siedzieć i codziennie tworzyć wątki o waleniu babiszonów musi ktoś komu się w życiu nie powiodło, ma jakiś głęboki kompleks albo jest chory psychicznie, ewentualnie ten kurs CHFa musi mocno naciskać na którąś półkulę... Ale to tak abstrahując od tematu. EOT.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka