Dodaj do ulubionych

Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lokali!!

IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 12:22
Witam.

Otrzymałam informację, iż jest możliwy wcześniejszy odbiór mieszanka niż wrzesień lecz trzeba złożyć podanie do SM Wola. Musi nas być więcej więc apeluje do ludzi aby przyspieszyć te odbiory!
Proszę... komu zalezy na szybszym terminie odbioru niż wrzesień niech napisze podanie że jest zainteresowany wcześniejszym odbiorem! Dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Klient Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.play-internet.pl 18.04.13, 13:51
      Podanie? To organ administracji?
      • Gość: Eudial1234 Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.13, 12:18
        pismo
    • Gość: 2-qwerty pomoc przy odbiorze lokali od developera IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.13, 08:24
      Witam
      Oferuję fachową pomoc przy odbiorze lokali od developera. Jestem doświadczonym pracownikiem firm developerskich i wiem na co zwrócić uwagę przy odbiorze mieszkań. Oferuję także wykonanie mieszkań ,,pod klucz,, wg pakietów albo projektów indywidualnych. Ceny pakietów i wybór materiałów pod prywatnym adresem 2-qwerty@gazeta.pl. Wieloletnie doświadczenie przy realizacji mieszkań ,, pod klucz'' dla firm developerskich
      • Gość: lokator Re: pomoc przy odbiorze lokali od developera IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.08.13, 22:47
        Jestem zainteresowany pomocą przy odbiorze lokalu od dewelopera.
        Proszę o podanie do siebie nr. telefonu na adres mailowy: waldemar.swiercz@carsed.pl
    • Gość: bbbmmm Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 12:15
      Pismo pisałam już w marcu i odmówili. Ktoś próbował?
      • Gość: Eudial1234 Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 14:19
        Omówili bo było mało osób chętnych. Musi więcej być chętnych na wcześniejszy odbiór a z tego co wiem było ich 4 sztuki :)
      • Gość: Eudial1234 Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 14:58
        W tej chwli są odpowiedzi, iż wydadza na przłomie lipca/ sierpnia. Mam tez info, iż czekają na dalsze odzewy odnośnie pism osób chętych na wcześniejszy termin odbioru i napewno będą podejmowac dalsze decyzję... więc możliwe że się to przyspieszy ;) Im więcej osób bedzie pisało tym lepiej....
        • Gość: Eudial1234 Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 14:59
          W tej chwli są odpowiedzi, iż wydadza na przłomie lipca/ sierpnia. Mam tez info, iż czekają na dalsze odzewy odnośnie pism osób chętych na wcześniejszy termin odbioru i na pewno będą podejmowac dalsze decyzję... więc możliwe że się to przyspieszy ;) Im więcej osób bedzie pisało tym lepiej....
        • Gość: bbbmmm Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.static.chello.pl 21.05.13, 11:01
          W takim razie powtarzam prośbę o możliwość wcześniejszego wykańczania mieszkania. Obiecywano mi na początku roku maj/czerwiec na wejście do mieszkania z wykańczaniem bo mój mały bloczek już dawno skończony... Im szybciej pozwolą tym lepiej.
          • piecz Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok 21.05.13, 19:22
            niech osoby, które złożyły wnioski napiszą do mnie na maila gazetowego, ja też złożyłem - wymienimy doświadczenia.
            • apolonia07 Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok 07.06.13, 12:14
              Witam,
              Złożyłam podanie o przejęcie mieszkania w celu dokończenia prac wykończeniowych. Zgodnie z umowa termin zakończenia inwestycji lipiec-wrzesień 2003 . ( w późniejszych umowach termin został przesunięty na koniec września)
              Zapytanie, czy ktoś dostał już odpowiedz , bo ja jeszcze nie.
              • Gość: Gość Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.ip-point.pl 08.06.13, 14:24
                Witam.
                Ja również złożyłam i nie otrzymałam odpowiedzi. Dzwoniła do SM Wola i powiedziano mi że w nast. tygodniu są już odbiory. Najpóźniej do końca czerwca potrwają i w lipcu będą wydawać mieszkania. Czekają na rozwój wydarzeń i wówczas odpowiedzą na pisma konkretnym już terminem odbioru.
                • Gość: Gość Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.play-internet.pl 12.06.13, 11:01
                  Zmiana elewacji Państwu nie przeszkadza?
                  • Gość: - Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 13:49
                    pewnie, że przeszkadza, ale dziady ze spółdzielni czują się bezkarni i nietykalni :|
                    • Gość: Eudial1234 Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.ip-point.pl 12.06.13, 22:59
                      A mi się bardzo podoba zmiana.
    • Gość: bbbmmm Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.cdma.centertel.pl 15.07.13, 20:32
      Witam, czy komuś tak jak mi zależy na jak najszybszym przekazaniu kluczy? Obietnic wcześniejszego wejścia do mieszkań było dużo.... ale teraz już zbliżamy się do realnego oddania mieszkań, jednak spółdzielnia nie kwapi się do podania do wiadomości terminu. W piątek zaniesiono już dokumenty w celu uzyskania odbioru generalnego czyli pozostały max. 3 tygodnie do wydania pozytywnej opinii. Z tego co mi mówiono właściciele mogą wejść do mieszkań po podpisaniu protokołu bez zastrzeżeń przez inspekcję ale nikt ze spółdzielni nie chce powiedzieć czy to umożliwią...

Ktoś próbował ustalić termin oddania kluczy?
      • Gość: Gość Re: Inwestycja Stawki 8 - Wczesniejszy odbiór lok IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 11:07
        Witam,
        Próbowałam. Z tego co mi wiadomo PINB ma czas 3 tygodnie, ale równie dobrze może taką decyzję wydać w ciaągu 2 dni. Zalezy ile mają na głowie. Spółdzielnia też chce wydać wcześniej bo im to ryba... Mi osobiście powiedziano że jak tylko będą mieli decyzję to będą wydawać. Spółdzielnia wysłała do nas już jakieś pisma odnośnie elektryki i należy to szybko załatwić jeżeli chce Pan/Pani wcześniej odebrac lokal. Nie wiem co to dokladnie jest bo jeszce tego nie dostałam, ale tak mi powiedziano... Myślę że najpóźniej wydadzą na początku sierpnia- tak też mi ciagle powtarzają :) Przygotowane maja już wszelkie zestawienia odnośnie zmian aranżacyjnych itp. także myślę że skoro już to mają, to też się przygotowują do wydania lokali;)
        • Gość: Klient Elewacja IP: *.play-internet.pl 17.07.13, 11:46
          I co z elewacją, aprobujemy ją czy nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka