mister6 25.03.14, 21:48 kupiłem super luksusowy apartament na Mokotowie Deweloper rozsądny i uczciwy www.wielicka45.com polecam przede wszystkim osobą wymagającym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edek Re: Apartamenty Warszawa IP: *.static.chello.pl 25.03.14, 22:08 wysrał się goły na rug stodoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Apartamenty Warszawa IP: *.play-internet.pl 25.03.14, 22:56 dla jednych to apartamenty dla innych mieszkania o pdowyzszonym standardzie w nieco lepszej niz przecietna lokalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybel Re: Apartamenty Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 07:35 obejrzałem trochę tych luksusowych mieszkań i apartamentów to la plata na Wielickiej jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
baryanin Re: Apartamenty Warszawa 05.04.14, 00:12 napaliłem się na jedno 3 pokojowe mieszkanie na Mokotowie na Białym Kamieniu. wszystko na najwyższym poziomie. mieszkanie ma agencja Prestige Nieruchomości podobno mają wyłączność. co sądzicie warto kupować w tej lokalizacji? do Pól Mokotowskich podobno tylko 5 minut piechotą.... nprestige.pl/Offer/warszawa-sprzedaz-mieszkanie-mokotow-bialy-kamien-81m2/18154 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Apartamenty Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 22:18 Ja na twoim miejscu bym wziął dwie apartmy. Stary, rozważasz zakup mieszkania za 1.5 kk PLNów i nie wiesz jak blisko/daleko jest Pole Mokotowskie... No właśnie POLE MOKOTOWSKIE a nie PÓL MOKOTOWSKICH. No ale skądy wy w tym biurze sprzedaży macie to wiedzieć? P.S. Cena z kosmosu. Zejdzcie na ziemię... Odpowiedz Link Zgłoś