Dodaj do ulubionych

info apartamenty

IP: 195.116.159.* 02.04.14, 13:10
Cześć, wczoraj byłem oglądać apartament w Wawie na powiślu, dostałem cynk, że tam podobno są tanie i jedne z najlepszych w wawie no i musze przyznać że sprawdziło się i chyba się zdecyduje na ten www.apartamenty-solec.pl/estate/apartament-7293m2/
Jakby ktoś chciał to mogę pomóc, bo sam akurat przez to przechodze
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: info apartamenty IP: *.nameserverus2.com 02.04.14, 14:12
      >Jakby ktoś chciał to mogę pomóc, bo sam akurat przez to przechodze

A to nie jest czasem to co się kompletnie nie sprzedaje? Budynek na wprost przed ślimakiem wjazdowym na Most Poniatowskiego? Przecież ten budynek się sprzedaje już ze 4 lata jak nie lepiej... Ktoś tam mieszka?

Pomagać nie musisz, na stronie jest numer do agenta to przynajmniej wiadomo z kim się rozmawia...

Generalnie ŻENUA...
      • Gość: QW Re: info apartamenty IP: 91.223.33.* 03.04.14, 13:02
        Wspanialy apartma. Hol zajmuje tylko prawie 20% powierzchni. W moim mieszkaniu hol ma taka sama powierzchnie przy czym mam w nim trzy szafy wnekowe o szerokosci 1,2 m i jedna o szerokosci 2 m, a w tym jest miejsce na az jedna szafe narozna.
    • Gość: Gość Re: info apartamenty IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 23:40
      Jak wpiszesz w wójka gógiela "podobno są" to na drugim miejscu dostaniesz "podobno są na świecie latające dywany". Tyle samo jest wart twój cynk.

Słabo sprzedaż idzie? Słabo. Lokacja kijowa? Kijowa. Cenki w dół, może się sprzeda, bo takie żenujące posty na forum nie pomogą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka