Dodaj do ulubionych

Simur Ursynów

IP: 217.11.141.* 10.11.04, 13:09
miszkancy istniejacyh juz blokow z tej spoldzielnie czy mozecie mi
podpowiedziec czy ceny byly stale od poczatku do oddania blokow w tej
spoldzielni
jesli nie, powiedzice o ile wzrosly ?
z mojej skromnej wiedzy wynika ze ceny w spoldzielanich moga sie zmieniac w
trakcie realizacji, czy tak bylo w Simurze ?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Simur Ursynów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 18:49
      juz ci odpowiedziano w innym watku, to jest spoldzielnia tylko z nazwy, umowe
      podpisujesz jak z developerem (stale ceny)
      • an_ni Re: Simur Ursynów 12.11.04, 09:42
        dzieki ;)
    • miriam_73 Re: Simur Ursynów 12.11.04, 16:18
      Zgodnie z umową którą ja podpisywałam cena ustalona w umowie była ostateczna i
      nie podlegała zmianie (waloryzacji ani podobnym sprawom). SIMUR buduje jako
      developer a nie jako spóldzielnia. Ogólnie są OK, terminowo oddaja inwestycje.

U nas SIMUR miał tylko jedna ogromna wtopę, która wyszła już jakby "po fakcie"
      tzn. gdy miały byc akty notarialne, w maju 2003 r. To znaczy okazało sie, że
      się sądzą z jakimś fizolem o kawałek trawnika pod budynkiem. Efekt jest taki,
      że aktów notarialnych nie mamy do dziś (KEN 90).
    • Gość: facecik Re: Simur Ursynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 16:36
      jesli mowa o Simur, to moze ktos sie orientuje na temat przyszlych inwestycji
      ten spoldzielni na Ursynowie?
      • Gość: cosmic Re: Simur Ursynów IP: 80.51.237.* 13.11.04, 19:18
        duuuży budynek na rogu KEN i Płaskowickiej. Sprzedaż mieszkań ma się rozpocząć
        wczesną wiosną pryszłego roku. planów mieszkań jeszcze nie udostępniają.
        wizualizację budynku można chyba obejrzeć w siedzibie simur.
        • Gość: nugatowicz Re: Simur Ursynów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 17:49
          cena nie ulega zmianie
        • Gość: facecik Re: Simur Ursynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:53
          Na rogu KEN i Plaskowickiej to sie chyba wersal podlaski buduje.. chyba ze o
          innym rogu mowa..
          • Gość: cosmic Re: Simur Ursynów IP: *.crowley.pl 16.11.04, 12:02
            azali, o inym rogu mowa.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka