Gość: klient IP: *.viterra.pl / 192.168.10.* 14.05.02, 09:35 Zamierzam kupić mieszkanie w Wawrze w tej firmie wydaje się być wiarygodna, lecz chciałbym zasięgnąć opinii tych, którzy kupili tam mieszkania lub mieli jakikolwiek kontakt z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient2 Re: Viterra Baupartner Wawer IP: 195.116.92.* 14.05.02, 09:47 Czy aby napewno zamierzasz kupić tam mieszkanie????? A nie sprzedajesz tych mieszkań przypadkiem???? - na to przynajmniej wskazuje adres z którego piszesz. A jeżeli chodzi o inwestycję to mieszkam w Wawrze i ostatnio nawet próbowałem znaleźć ta waszą budowę ale jakoś nie trafiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DGA Re: Viterra Baupartner Wawer IP: 195.94.199.* 15.05.02, 12:01 Zgadzam się z klientem nr.2 w 100% wydziały marketingu i sprzedaży są tu ciągle i pilnują, aby firma była dobrze postrzegana i widoczna. Wkurwia mnie to, ale niestety mamy wolny dostęp do tego miejsca. Co do tej firmy to znam jej inwestycje i wydział sprzedaży (1pani i 2 panów). Irytujące jest to jak tzw. "klient" w pierwszym zdaniu już zachwala firmę i daną inwestycję a dopiero zaczyna zadawać pytanie, na które nie potrzebuje odpowiedzi, bo pytanie dotyczy mało istotnego szczegółu -pierdoły albo jest tak ogólne,że nikt tego nie wie nawet prezes danej firmy. Można jeszcze badać zainteresowanie daną inwestycją co tu chyba ma miejsce. Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących klientów deweloperów.(tzn umowa=gotowe mieszkania) DGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mda Re: Viterra Baupartner Wawer IP: *.chello.pl 17.05.02, 23:44 Wedlug mnie kompletny brak profesjonalizmu lub brak znajomosci technologii IT ... Widac, ze im kiepsko idzie sprzedaz, a ja sam zastanawialem sie nad kupnem tem mieszkania. narta, mda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Viterra Baupartner Wawer IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 18.05.02, 00:14 Zastanawialem sie nad kupnem mieszkania w Viterri. I co dzial sprzedazy Viterri osiagnal? To ze ZASTANAWIAM sie jeszcze "bardziej". Odpowiedz Link Zgłoś