Dodaj do ulubionych

Viterra Baupartner Wawer

IP: *.viterra.pl / 192.168.10.* 14.05.02, 09:35
Zamierzam kupić mieszkanie w Wawrze w tej firmie wydaje się być wiarygodna,
lecz chciałbym zasięgnąć opinii tych, którzy kupili tam mieszkania lub mieli
jakikolwiek kontakt z tą firmą.
Obserwuj wątek
    • Gość: klient2 Re: Viterra Baupartner Wawer IP: 195.116.92.* 14.05.02, 09:47
      Czy aby napewno zamierzasz kupić tam mieszkanie?????
      A nie sprzedajesz tych mieszkań przypadkiem???? - na to przynajmniej wskazuje
      adres z którego piszesz.
      A jeżeli chodzi o inwestycję to mieszkam w Wawrze i ostatnio nawet próbowałem
      znaleźć ta waszą budowę ale jakoś nie trafiłem.
      • Gość: DGA Re: Viterra Baupartner Wawer IP: 195.94.199.* 15.05.02, 12:01

Zgadzam się z klientem nr.2 w 100% wydziały marketingu i sprzedaży są tu ciągle
        i pilnują, aby firma była dobrze postrzegana i widoczna.
        Wkurwia mnie to, ale niestety mamy wolny dostęp do tego miejsca.
        Co do tej firmy to znam jej inwestycje i wydział sprzedaży (1pani i 2 panów).
        Irytujące jest to jak tzw. "klient" w pierwszym zdaniu już zachwala firmę i
        daną inwestycję a dopiero zaczyna zadawać pytanie, na które nie potrzebuje
        odpowiedzi, bo pytanie dotyczy mało istotnego szczegółu -pierdoły albo jest tak
        ogólne,że nikt tego nie wie nawet prezes danej firmy. Można jeszcze badać
        zainteresowanie daną inwestycją co tu chyba ma miejsce.
        Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących klientów deweloperów.(tzn umowa=gotowe
        mieszkania)

DGA

• Gość: mda Re: Viterra Baupartner Wawer IP: *.chello.pl 17.05.02, 23:44
          Wedlug mnie kompletny brak profesjonalizmu lub brak znajomosci technologii
          IT ... Widac, ze im kiepsko idzie sprzedaz, a ja sam zastanawialem sie nad
          kupnem tem mieszkania.

narta,

mda
          • Gość: Andrzej Re: Viterra Baupartner Wawer IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 18.05.02, 00:14
            Zastanawialem sie nad kupnem mieszkania w Viterri. I co dzial sprzedazy Viterri
            osiagnal? To ze ZASTANAWIAM sie jeszcze "bardziej".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka