Dodaj do ulubionych

ASBUD - Solariego

21.02.05, 12:39
Czy ktoś z Was tam mieszka/mieszkał? I jak? Biję się z myślami przed kupnem.
Mieszkania są ładne, okolica też. przejrzałam wszystkie archiwalne wątki dot.
ASBUDu, budynek stoi od paru lat, więc mi nie straszno, bo widzę, co kupuję.
Technologia YTONG (słychać sąsiadów? nie słychać?), w sąsiedztwie różowa
(sic!) siedziba NIK-u...
pozdr
maugolek
Obserwuj wątek
    • Gość: rom Re: ASBUD - Solariego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:09
      przeczytaj forum mieszkańcow /przyszłych/ na stronie www.ustroniewiślane.pl
    • Gość: rom Re: ASBUD - Solariego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:13
      forum mieszkańców www.ustroniewislane.waw.pl
      • Gość: wwww Re: ASBUD - Solariego IP: *.acn.waw.pl 24.02.05, 21:14
        chyba czytałam w gazecie wyb, ze wspólnota z Salariego pozwała asbud do sadu,
        bo nie naprawiaja usterek, ściany pekają, czy cos podobnego. Radze sprawdzic tę
        informacje.
        • maugolek Re: ASBUD - Solariego 28.02.05, 13:12
          muszę poszukać tej informacji, chociaż byłoby to dziwne, bo w budynku mieszka
          prezeska asbudu..
          m.
          • dc22 Re: ASBUD - Solariego 28.02.05, 15:32
            Mieszkam w innej lokalizacji zbudowanej przez Asbud.
            Powiem tylko ze ekipa wykonczeniowa ktora weszla mi do mieszkania powiedziala
            ze juz dawno nie widziala tak prostych i rownych scian oraz prostych katow
            prostych :)

Z Asbudem ciezko sie negocjuje, nastaw sie od razu na boje w sprawie cen i
            zmian w umowach.
            Owszem - jest kilka watkow niepochlebnych o tym deweloperze(niektore sluszne)
            ale pamietac trzeba ze sa "trzy rodzaje prawdy" :)) Poza tym - pisalam to juz
            kilkakrotnie - nie ma dewelopera idealnego. trzeba tylko wybrac takiego ktory
            np. oddaje w terminie, buduje bez zadluzenia i takie tam :))

Pozdrawiam i powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka