Gość: mimi IP: 195.94.207.* 09.08.05, 14:58 czy ktoś wie czy się coś nowego buduje w okolicach parku wola??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: park wola i okolice IP: 212.160.127.* 09.08.05, 16:08 Chodzi o Wola Park czy cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aganiock Re: park wola i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 14:14 Wlasnie rozpoczela sie nowa inwestycja dokladnie po drugiej stronie Gorczewskiej . Nazywa sie Nowa Wola. Ladne rozklady i przystepne ceny. Biuro sprzedazy przy Mrocznej ( w tych zielonych, nowych blokach). Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Re: park wola i okolice 16.08.05, 11:19 A kto to buduje? Moze istnieje jakas stronka www? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vasco Re: Wola Park / Nowa Wola??? IP: *.spsa.com.pl 17.08.05, 14:39 Witam, Stronki www niestety nie maja. Ja interesuje sie ta inwestycja (zrobilem nawet rezerwacje)ale niestety bardzo malo wiem na temat samego developera i wacham sie z podjeciem decyzji. Wiem ze APM Development powolal spolke WAR-BUD sp.z o.o. do obslugi tej inwestycji. Do obslugi innego ich osiedla - Samarytanki powolali spolke Samarytanka sp. z o.o. Nie wiem na ile jedna korzysta z doswiadczen drugiej. Twierdza, ze tak lepiej sie zarzadza srodkami. Generalny wykonawca Nowej Woli to Karmar SA (m.in. Wislane Ogrody i Bobrowiecka) dowiedzialem sie ze po raz pierwszy sa gen. wyk. Do tej pory robili glownie konstrukcje zelbetowe. Sam bardzo chetnie dowiem sie czegos od Was. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula_am Re: park wola i okolice IP: *.gov.pl 16.08.05, 14:55 buduje sie tez Dom Development, ale nie ma jeszcze oficjalnie nic na temat tej inwestycji na stronie www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trasa N-S Re: park wola i okolice IP: *.wseiz.pl / 195.94.203.* 16.08.05, 15:32 Przypominam iz obok Wola Parku wzdłuż torów kolejowych (tam gdzie jest wiadukt na Górczewskiej) ma iść trasa N-S www.siskom.waw.pl/mapy/trasa-ns/trasa-ns_pln.zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luida Re: park wola i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:35 w okolicy wola parku powstaje osiedle na Brożka , i to dosyć daleko od trasy N- S, która tak czy inaczej będzie pod tunelem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepialski Re: park wola i okolice IP: *.gdynia.pl / *.pewik.gdynia.pl 18.08.05, 09:59 trasa będzie pod tunelem? ale czego... metra? Odpowiedz Link Zgłoś