Gość: ANKA IP: 217.67.198.* 26.09.05, 16:04 Witam, Zastanawiam się z mężem nad kupnem mieszkania u tego Developera, nie mam informacji o nim. Czy ktoś wiec coś na ich temat? Z góry dziekuję za informacje!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angela Re: KANDRO 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:36 witam, tez zastanawialam sie nad kupnem mieszkania u tego developera i z tego co udało mi sie dowiedziec jest to jeden z porzadniejszych developerów na rynku. Mieszkania oddaja w terminie a nawet przed.Ogólnie gdyby nie lokalizacja ( zastanawialam sie nad osiedlem "Zapiecek" w Piasecznie) to napewno bym u nich mieszkanie kupila.Dla mnie to troszke za daleko. Mieszkania maja bardzo ładne, mozna bez problemu podjechac i wejsc do wybranego lokalu o ile jest skończony. Firma wydaje sie byc ok. Dowiadywałam sie w banku o kredyt pod ta inwestycje i nie byłoby problemów. Akurat w moim banku i oddziale znali te firme. pzdr. Angela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: KANDRO 2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.05, 18:11 ja u nich kupiłam mieszkanie. Lokalizacja faktycznie jest w Piasecznie, ale blisko stacji PKP, więc taka bedzie nasza komunikacja z wawa. Do tej firmy naprawde trudno sie przyczepic. Mieszkania oddaja przed terminem, w bardzo porzadnym wykonaniu. Zapraszam na forum osiedla Zapiecek oraz poprzedniej inwestycji przy Jana Pawła w Piasecznie. pozdr www.nadperelka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
soovi Re: KANDRO 2 30.09.05, 15:56 Najporządniejsza firma budowlano-developerska w Piasecznie, jak nie w całym województwie. Moi rodzice kupili od nich mieszkanie (na Jana Pawła II) i choć teraz je sprzedają to kontakty z firmą wspominają jako wzorowe. Mieszkanie oddane przed terminem, zwrócone pieniądze za to że "wyszło taniej" (!!!), zrobiony większy zakres niż było przewidziane w umowie. To brzmi niewiarygodnie, ale jednak!. Może, trochę projekt bez polotu, ale za to duża dbałośc o szczegóły i umiarkowana cena. Odpowiedz Link Zgłoś