Dodaj do ulubionych

BARC-Strumykowa Pod Dębami

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 13:51
Zamierzam kupić mieszkanie na Strumykowej, (BARC). Czy ktoś zna tę firmę i
osiedle?
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: BARC-Strumykowa Pod Dębami IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.10.01, 15:42
      są wyjątkowo nieprzychylne i "odradzające" posty na temat firmy Barc S.A. - na
      poprzedniej stronie tego formum.
      • Gość: kaha Re: BARC-Strumykowa Pod Dębami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 16:01
        przeczytałam, dzięki, chyba zrezygnuje z ich oferty
    • Gość: grosper Re: BARC-Strumykowa Pod Dębami IP: 217.67.197.* 02.10.01, 17:32
      Nazajutrz po Targach mieszkaniowych na Torwarze, pojechałem obejrzeć budowę
      osiedla pod Dębami i okazało się że tam jest gorzej niż sytuacja opisana w
      którymś temacie forum. I tak. Kiedy juz byłem na budowie to ujrzałem 2 budynki
      śliczniutkie, kolorowe i takie amerykańskie. jednak zaniepokoiła mnie bryła
      budynku. Budynki w kształcie litery U czyli sąsiedzi zaglądają soboe do okien,
      szczególnie Ci mieszkający w bokach litery U. Jeden budynek stoi tuż przy innym
      wybudowanym przez inna firmę odległość między budynkami to może 10-15 m.
      współczuję tym co kupili mieszkania w sąsiedniej firmie na parterze. ja juz
      teraz bym sobie podciął żyły. Wszystkie budynki będą tak gęsto stały że
      powstanie wielkie osiedle big brothera-wielkie współczucie. Kierownik budowy
      pokazał mi mieszkanie modelowe. W środku nie było tak zle prócz
      1-ścianki działowe kartonowo-gipsowe czyli szafki na ścianach sie nie powiesi.
      uderzysz w ściasne to kawał odleci, ale tak się podobno buduje.
      2-podłoga owszem była na niej wykładzina, ale chodziło się po niej tak jakby
      była położona na deskach pod którymi jest tylko piach jakoś tak miękko, ale
      może to złudzenie apteczne.
      3 łazienka wygląda całkiem OK. ale nie jestem w stanie nic innego powiedzieć.
      4-kuchnia wygląd teź ujdzie w tłoku, ale bez gazu, tylko jedna ścianka z cegły
      na którekj mogą wisieć szawki. brak gniazdka do kuchenki elektrycznej. wisi
      tylko kabel to bardzo niebezpieczne, ale może zgodnie z przepisami.
      5-parapety to totalny fajans żle wykończone.
      I kiedy tak sobie oglądałęm mieszkanie z 2 kolegami wszedł gość który
      oprowadzał jakąś grupę ludzi. Mówił ładnie i tak słodko o tym mieszkaniu. Kiedy
      zapytałem go o grunty miedzy budynkami powiedziano mi że BARC myśli o sprzedaży
      gruntów przyszłym lokatorom. Ale najciekawiej było kiedy zapytałem, o
      kotłownie. Gość który oprowadzał być może przyszłych nabywców poczerwieniał.
      Moje pytanie było czy to prawda, że kotłownie pozostają jako własność BARC
      odpowiedz była - tak. Ale od razu gośc powiedział coś o urzędzie
      antymonopolowym i że ceny sa ograniczone jakimś przedziałem. Na to mój kolega
      powiedział że skoro sa jakieś przedziały to można stosować cemy maksymalene z
      tego przedziału, na co odpowiedź gościa z BARC brzmiała TAAAAAAAK.
      Nied chcę wam niczego sugerować wybórnależy do was tylko róbcie tak aby nie
      obudzic sie z ręką i nogami w nocniku. Wiecie teraz na co zwrócić uwagę.
      Badzcie bardzo ostrożni.
      Grono

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka