Dodaj do ulubionych

Developer House - ul. Palmowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 13:48
Witam,
pojawiła się "ciekawa" oferta tego developera na w-wskim wawrze.

Naczytałem się oczywiście tutaj na forum o tym developerze - a to że
opóźnienia, a to że brak zabezpieczenia murow na zime, a to ze prezesi to
jakis odłam wczesniejszego developera (Aardom, Era..) itp itd.
Jak dotąd głównymi inwestycjami były segmenty, Palmowa to inwestycja
wielorodzinna (mieszkania) - ale poki co niestety nie mają pozwolenia na
budowe, maja otrzymac a budowe zaczac na przelomie maja-czerwca '06

Niechciałbym utopiś oszczedności i kredytu w inwestycje ciągnącą się latami.

Może ktoś podpowie mi jak sprawdzić developera, gdzie dzwonić, o co pytać ??
(pomijam fakt odwiedzenia zrealizowanych inwestycji i rozmowy z mieszkanicami)

Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: monika zapytam wprost jakimi funduszami dysponujesz... IP: *.centertel.pl 28.03.06, 19:32
      • Gość: QBI Re: zapytam wprost jakimi funduszami dysponujesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:05
        rzedu 160-170kpln
    • Gość: QBI Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 11:54
      UP !!
    • Gość: w Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:00
      Też się zastanawiam , ale sprawa leko podpadajaca , jak się do nich dzwoni to na wszytko sie zgadzają , kuchnie niby elektryczne , ale jak Pan chce moga być gazowe " to mocno pachnie naciaganiem .
      • Gość: QBI Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 01:03
        ostatecznie, nie podjąlem decyzji o wspolpracy z nimi,
        kupuje na rynku wtórnym, bliska praga pld :)

ciekawe czy maja juz pozwolenie na budowe ??;)

• esbe1980 Re: Developer House - ul. Palmowa 10.04.06, 13:48
          Ja też jestem zainteresowany kupnem mieszknia, ale po przeczytaniu poprzednich
          postów mam wiele wątpliwości co do tej inwestycji i developera
          • Gość: roki Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.memrb.com.pl 15.05.06, 13:33
            Ehhh... a ja juz w zeszlym tygodniu podpisalem umowe rezerwacyjna na mieszkanko
            przy Palmowej. Czytajac to wszystko zaczynam sie powaznie obawiac i zastanawiam
            sie czy brnac w to dalej. Ale najpierw trzeba by wszystko sprawdzic. Moze jest
            juz ktos to zaczal to robic? Chetnie sie dolacze ;-) Lub ktos dolaczy sie do
            mnie? Prosze o kontakt. ande@o2.pl GG:1003210 pozdrawiam!
            • Gość: goral Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:13
              jak najdalej od deweloper house. zobaczcie na jeziorowej - ponad rok
              opoznienia, i brak mediow. podobno beda oddani do sądu.
            • Gość: pablo Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.chello.pl 22.05.06, 20:04
              Z tą Trasą Olszynki Grochowskiej jest trochę inaczej. Owszem była lub jest w
              planach, jednak prace projektowe są wstrzymane do odwołania. Zapraszam na
              stronę- dość świeży tekst. www.biznespolska.pl/gazeta/article.php?
              cityid=warszawa&contentid=123064
    • Gość: Andrzej M. Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:16
      sprawdz wyrok na udzialowcu aardomu i role jaka pelni w spolce deweloper house.
      • Gość: x Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:43
        Jaką pełni rolę? I jaki to wyrok?
        • Gość: władek Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:49
          słuchajcie , oszustwo i kombinacja na kilometr !!!!!!!!!!!!!!!!!
          Obok jest planowana trasa olszynki gorochowskiej , i widać to na mapce którą mają w firmie ,
          Na pytanie proszę Panią a co to jest babka odpowiada " a nie wiem jakość działka " . oszustwo , a jeszcze jedno umowy jeszcze nie maja i pozac nie mogą . mają jedynie umowę na zaliczkę rezerwacyjną płać i spadaj , a umowa pewnie pełna kwiatków.
          • Gość: chetny Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:45
            a to niezle ! czyli szosa pod domem ? chyba sie nie zdecyduje. czytalem tez na
            temat spolki wiele negatywnych postow i pojechalem na peonii i jeziorową.
            rzeczywiscie niezly balagan, podobno nie wywiazuja sie z zadnych terminow.
            • Gość: władek Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:24
              szosa to mało powiedziane , 6 pasmowa obwodnica Warszawy , jak ktoś tam był to koło kanalika , a więć blok D z balkonami wprost na trasę . Jeszcze do tego banda oszustów .
              Ja rozważałem zakup ale włączyło się UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wam też to radze , to kupa kasy !!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: GAGA Re: Developer House - ul. Palmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:21
              Podpisałam umowę rezerwacyjną, kosztowało mnie to 3000 zł. Dopiero wczoraj
              odnalazłam to forum. Jestem zaniepokojona.Bardzo dużo samych złych opinii. Dziś
              napisałam do developera e-mail z nurtującymi mnie pytaniami. Podzielę się
              informacją, jeżeli odpiszą.
          • Gość: .. Re: Developer House - ul. Palmowa IP: 194.133.138.* 27.06.06, 14:42
            nastroj euforyczny zwiazany z kupnem mieszkania minal... podpisalam wstepna
            umowe z DH, ale czytajac te opinie zastanawiam sie nad rezygnacja. Czy
            rzeczywiscie jest tak zle? czy ktos z Was kupil u nich segment?
            pozdrawiam
            • Gość: lula *****Developer House - ul. Palmowa IP: *.aster.pl 03.07.06, 21:03
              idz i sprawdzaj w Urzedzie gdzie bedzie trasa, na jeziorowej nie ma mediów -
              opóznienie rok.
              Umowę podpisz aktem notarialnym!, a tak w ogóle
              ostrzegam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka