atis1 04.04.06, 00:37 Chce kupić mieszkanie w Warszawie - Fort Chrzanów - Grupa Deweloperska MakDom. Proszę o informacje (pozytywne/negatywne) o Firmie MakDom. Może ktoś wie coś wiecej o zaawansowaniu tej inwestycji. Z góry dziekuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiecha Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom IP: *.ibib.waw.pl 04.04.06, 17:13 Jak na razie jest tam pole, ale jest juz pozwolenie na budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaszka1 Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom IP: *.ibb.waw.pl 05.04.06, 16:10 Na targach mieszkaniowych zarezerwowałem wstępnie mieszkanie w tej inwestycji. Po paru dniach otrzymałem od nich wzór umowy rezerwacyjnej, w której zobowiązuję się podpisać umowę przedwstępną. Jako gwarancje, że tą umowę podpisze mam wpłacić 6000 zł. Co ciekawe umowy przedwstępnej jeszcze nie ma. Czyli firma MAKDOM oczekuje ode mnie, że zobowiążę się do podpisania umowy, której nie znam !!!! Jak nie podpisze to tracę 6000 zł. Mam wrażenie, że firma Makdom potraktowała mnie jak idiotę, który nic innego nie pragnie tylko wspomóc biedną firmę 6000 zł. Obawiam się że firma jest mało wiarygodna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom IP: *.local / 83.238.103.* 05.04.06, 17:13 Mam to samo odczucie... :( i dodam jeszcze, że jak zadaję konkretne pytanie dotyczące projektu np wymiary pokoi to nie potrafią udzielić odpowiedzi na tym etapie (a w umowie rezerwacyjnej oczywiście "zapoznałam się z projektem"), a cena m2 wzrosła już o 100zł :/ Odpowiedz Link Zgłoś
madroy Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom 05.04.06, 22:13 Witam, A jaka jest cena w tej inwestycji ? Prosze o informacje Pozdrawiam, Robert Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom 06.04.06, 08:25 a jak tam jet z dojazdem? ew. dojścem do Lazurowej? czy jest to dobry punkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiecha Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom IP: *.ibib.waw.pl 06.04.06, 13:24 o cenę nalezy zapytać w firmie mak dom. jeśli chodzi o umowę rezerwacyjną to fakt 6000 to sporo, ale firma jest prężna, buduje w Lublinie, Szczecinie i Warszwie. Sprawadzałam w KRS, mają całkiem niezłe dochody, rozwijają się. Dojazd jest autobusami, 105, 125, 408, przystanek jest blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom IP: *.waw.cdp.pl 04.05.06, 16:52 W inwestycji Fort Chrzanów od piętra 1 do 4 to 4500 zł brutto, mieszkania na parterze to koszt 4050 zł/m2 brutto. dojazd: 3 (?) przystanki autobusami a potem można tramwajem.. Odpowiedz Link Zgłoś