hermana7 14.07.06, 09:14 Czy ktos cos wie wiecej, na stronie Acionny brak info, w necie tez nie moge znalezc? pzdr mm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TEDE Re: Apartamenty Sielecka Acciona IP: *.acn.waw.pl 27.07.06, 11:48 Acciona nierucomości to dawny Mostostal Inwest wykupiony przez hiszpanów. Prezes zarządu Carlos de Leon. Ten sam Mostostal który był "boCHaterem" (sic!) programu p. Jaworowicz "Sprawa dla reportera" i ten sam Mostostal któremu jako Wspólnota zamierzamy wytoczyć proces za liczne partactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
paso Re: Apartamenty Sielecka Acciona 27.07.06, 12:05 tempo w jakim stawiają na Sieleckiej jest rozbrajające . w tym czasie na bobrowieckiej postawili kilka większych bloków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Apartamenty Sielecka Acciona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.06, 19:59 no czyli chyba jednak nie ten sam Mostostal. Jak sam wiesz zmieniły się władze firmy. Ja kupuje mieszkanie na Osiedlu Leśnym III i jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń. A tempo prac jak dla mnie rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
saint4 Re: Apartamenty Sielecka Acciona 27.07.06, 20:26 Witam, Tak jesteś zadowolony bo jeszcze nie odebrałeś sowjego M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Apartamenty Sielecka Acciona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.06, 20:36 kupowałeś coś od Acciony lub Mostostalu, że tak mówisz? wiem, że są usterki bo czytam to forum i się trochę orientuję. Osiedle Leśne I jest trochę spartaczone. Teraz są odbiory w II etapie i też zdarzają się usterki. Ja mam jednak nadzieję, że po zmianie zarządu firma zwiększy też jakość wykonania mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
2gitara Re: Apartamenty Sielecka Acciona 31.10.14, 19:35 ja kupiłam mieszkanie Acciony na Pańskiej ma wiele wad szczególnie okna z wyłamanymi elementami, ubytkami, nieszczelne i w każdej chwili mogą wylecieć z zawiasów jednego okna wcale nie można zamknąć i otworzyć niestety Carlos de Leone bardzo niemiły prezes nie ma zamiaru usunąć wad i usterek tak jest na każdym osiedlu, które wybudowała ta firma i nadal ma zamiar budować oszukując Polaków .Bardzo nieuczciwa firma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ca3n Re: Apartamenty Sielecka Acciona 03.12.14, 18:30 Ja tez kupilam mieszknie na Panskiej - czy mozemy sie skontaktowac poza forum- mam kilka pytan w sprawie okien Odpowiedz Link Zgłoś