gardenplaza 13.11.06, 21:48 Apartamenty dwupoziomowe od 84m2-154m2 w Ząbkach. Cena 4000 netto m2. Rynek pierwotny. www.gardenplaza.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herox Re: apartamenty dwupoziomowe 14.11.06, 10:46 Niemożliwe, nie oszukuj ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa60 Re: apartamenty dwupoziomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:37 dlaczego niemozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: apartamenty dwupoziomowe 14.11.06, 14:13 Stronka tej inwestycji jakos mi nie chce wejsc, ale to szczegol,warto sie udac na strone tabelaofert i coz tam znajdziemy na temat inwestycji Garden Plaza: 1) W wyszukanych pozostało 242 oferty w jednej inwestycji, 2) Niewątpliwym atutem osiedla Garden Plaza jest bogata i różnorodna oferta mieszkaniowa – ponad 285 komfortowych mieszkań o powierzchni od 32 do 155 m2 z widokiem na sosnowy las, 3) pierwsze wzmianki o tej inwestycji pojawily sie na forum Zabek w kwietniu tego roku: a)forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=40473149&a=40949032 b)forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=36222703&a=40065359 4) pierwsza wzmianka o inwestycji Garden PLaza na forum Developerzy pojawila sie na maju tego roku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=42207075&v=2&s=0 Wnioski: przez pol roku sprzedano TYLKO 43 (285 minus 242) mieszkania w tej inwestycji? Odpowiedzi poszukacjie na forum Zabek dlaczego sie stalo. Moze sie jednak myle? jezeli tak, to dlaczego developer umieszcza info o mieszkaniach na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gardenplaza Re: apartamenty dwupoziomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:44 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40110 ten link lepiej opisuje inwestycję i ilość sprzedanych mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
epti1 Re: apartamenty dwupoziomowe 14.11.06, 16:53 yapkovitz napisał: > Wnioski: przez pol roku sprzedano TYLKO 43 (285 minus 242) mieszkania w tej > inwestycji? Odpowiedzi poszukacjie na forum Zabek dlaczego sie stalo. > Moze sie jednak myle? jezeli tak, to dlaczego developer umieszcza info o > mieszkaniach na tym forum? Wnioski wyciagniete byt szybko podpisalismy umowe we wrzesniu, ma numer 36 ( luzno analizujac 36 mieszkanie sprzedane z wystawionych 4 budynkow - nie 6-ciu jak w tabeli ofert.Tak na marginesie to nasze znajduje sie w wystawionych mieszkaniach-)) Tabela ofert jest dobrym serwisem, ale proponuje podchodzic do niego z duzym dystansem. Zarowno do ilosci przedstawionych ofert jak i do raportow. To tylko reklama-) W Zabkach czas sprzedazy inwestycji jest dluzszy niz w Warszawie. W pierwszej kolejnosci potencjalni nabywcy beda sie rozgladac za inwestycjami w granicach miasta, dopiero po weryfikacji mozliwosci finansowych i dostepnosci lokali zainteresuja sie obrzezami. Inwestycja ma kilka sztuk najbardziej poszukiwanych : 45-50 m - to tez wplywa na sprzedaz. I jest troche na uboczu ( dla niektorych in plus, dla innych in minus) No i nad marketingiem powinni popracowac - my znalezlismy inwestycje zupelnie przypadkowo.A szkoda , ze nie wczesniej-) Jak na razie wspolprace oceniam pozytywnie - i mam nadzieje, ze tak zostanie. Odnosnie celowosci postu developera na forum - hm.... efekt chyba zostal odniesiony skoro zaczelo sie grzebanie w planach mieszkan, prawda? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobody Re: apartamenty dwupoziomowe IP: 217.153.166.* 14.11.06, 14:46 84 m2 i dwa poziomy ! Tragedia...czyli dwa male mieszkanka i latanie po schodach....jak masz jeszcze male dziecko to juz wogole.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gardenplaza Re: apartamenty dwupoziomowe IP: *.eranet.pl 14.11.06, 18:25 Strona www.gardenplaza.pl nie chciała wejść? bardzo dziwne bo działa prawidłowo... Tabelaofert, Gratka i Trader nie sa często aktualizowane. W tym momencie od lipca mamy sprzedanych 120 mieszkań (2 bloki czekaja na pozwolenie na budowe i nie ma tam sprzedazy), w tym wszystkie do 78m2. Może znajdzie sie kawalerka na parterze. Zostały tylko większe mieszkania ale na kilka mamy juz zapisy. Przypuszczam, ze na targi w lutym gdzie mamy podpisana umowe niewiele juz zostanie mieszkań i nie będziemy musieli sie wystawiać. Nie mamy potrzeby zamieszczać wszędzie reklamy(wystarczą targi i internet) ponieważ i bez tego mamy bardzo dobra sprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia341 Re: apartamenty dwupoziomowe IP: *.eranet.pl 14.11.06, 19:38 co prawda jak ja kupowałam mieszkanie to miałam niski numer umowy (sierpien) ale jak byłam ostatnio po aneks do umowy bo spóźniam się z platnosią to mieli podpisanych 95 umów na I etap i kilka na drugi gdzie nie ma pozwolenia na budowe. A na tabeli ofert jest wystawione nawet moje mieszkanie ktore kupilam. strona nie jest aktualizowana. maja nawet na gratce stare swoje inwestycje a tam dawno juz sprzedane. Deweloper ok, firma ok a na stronie sa nawet zdjecia z imprezy wmurowania kamienia wegielnego na której mnie nie bylo bo szef kaze nam pracowac nawet w piatkowe wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: apartamenty dwupoziomowe 14.11.06, 19:52 Czy to moja wina ze tabelaofert nie jest aktualizowana? Natomiast o samym developerze napisalem pozytywnie przykladowo w tym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=52158466&v=2&s=0 . Odpowiedz Link Zgłoś