Dodaj do ulubionych

apartamenty dwupoziomowe

13.11.06, 21:48
Apartamenty dwupoziomowe od 84m2-154m2 w Ząbkach. Cena 4000 netto m2. Rynek
pierwotny. www.gardenplaza.pl
Obserwuj wątek
    • herox Re: apartamenty dwupoziomowe 14.11.06, 10:46
      Niemożliwe,
      nie oszukuj ludzi.
      • Gość: sowa60 Re: apartamenty dwupoziomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:37
        dlaczego niemozliwe?
        • yapkovitz Re: apartamenty dwupoziomowe 14.11.06, 14:13
          Stronka tej inwestycji jakos mi nie chce wejsc, ale to szczegol,warto sie udac
          na strone tabelaofert i coz tam znajdziemy na temat inwestycji Garden Plaza:
          1) W wyszukanych pozostało 242 oferty w jednej inwestycji,
          2) Niewątpliwym atutem osiedla Garden Plaza jest bogata i różnorodna oferta
          mieszkaniowa – ponad 285 komfortowych mieszkań o powierzchni od 32 do 155 m2 z
          widokiem na sosnowy las,
          3) pierwsze wzmianki o tej inwestycji pojawily sie na forum Zabek w kwietniu
          tego roku:
          a)forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=40473149&a=40949032
          b)forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=36222703&a=40065359
          4) pierwsza wzmianka o inwestycji Garden PLaza na forum Developerzy pojawila
          sie na maju tego roku:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=42207075&v=2&s=0
          Wnioski: przez pol roku sprzedano TYLKO 43 (285 minus 242) mieszkania w tej
          inwestycji? Odpowiedzi poszukacjie na forum Zabek dlaczego sie stalo.
          Moze sie jednak myle? jezeli tak, to dlaczego developer umieszcza info o
          mieszkaniach na tym forum?
          • Gość: gardenplaza Re: apartamenty dwupoziomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:44
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40110
            ten link lepiej opisuje inwestycję i ilość sprzedanych mieszkań
          • epti1 Re: apartamenty dwupoziomowe 14.11.06, 16:53
            yapkovitz napisał:

> Wnioski: przez pol roku sprzedano TYLKO 43 (285 minus 242) mieszkania w tej
            > inwestycji? Odpowiedzi poszukacjie na forum Zabek dlaczego sie stalo.
            > Moze sie jednak myle? jezeli tak, to dlaczego developer umieszcza info o
            > mieszkaniach na tym forum?

Wnioski wyciagniete byt szybko
            podpisalismy umowe we wrzesniu, ma numer 36 ( luzno analizujac 36 mieszkanie
            sprzedane z wystawionych 4 budynkow - nie 6-ciu jak w tabeli ofert.Tak na
            marginesie to nasze znajduje sie w wystawionych mieszkaniach-))
            Tabela ofert jest dobrym serwisem, ale proponuje podchodzic do niego z duzym
            dystansem. Zarowno do ilosci przedstawionych ofert jak i do raportow. To tylko
            reklama-)
            W Zabkach czas sprzedazy inwestycji jest dluzszy niz w Warszawie. W pierwszej
            kolejnosci potencjalni nabywcy beda sie rozgladac za inwestycjami w granicach
            miasta, dopiero po weryfikacji mozliwosci finansowych i dostepnosci lokali
            zainteresuja sie obrzezami.
            Inwestycja ma kilka sztuk najbardziej poszukiwanych : 45-50 m - to tez wplywa na
            sprzedaz. I jest troche na uboczu ( dla niektorych in plus, dla innych in minus)
            No i nad marketingiem powinni popracowac - my znalezlismy inwestycje zupelnie
            przypadkowo.A szkoda , ze nie wczesniej-) Jak na razie wspolprace oceniam
            pozytywnie - i mam nadzieje, ze tak zostanie.

Odnosnie celowosci postu developera na forum - hm.... efekt chyba zostal
            odniesiony skoro zaczelo sie grzebanie w planach mieszkan, prawda?
            Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: Nobody Re: apartamenty dwupoziomowe IP: 217.153.166.* 14.11.06, 14:46
      84 m2 i dwa poziomy ! Tragedia...czyli dwa male mieszkanka i latanie po
      schodach....jak masz jeszcze male dziecko to juz wogole....
    • Gość: gardenplaza Re: apartamenty dwupoziomowe IP: *.eranet.pl 14.11.06, 18:25
      Strona www.gardenplaza.pl nie chciała wejść? bardzo dziwne bo działa prawidłowo...
      Tabelaofert, Gratka i Trader nie sa często aktualizowane. W tym momencie od
      lipca mamy sprzedanych 120 mieszkań (2 bloki czekaja na pozwolenie na budowe i
      nie ma tam sprzedazy), w tym wszystkie do 78m2. Może znajdzie sie kawalerka na
      parterze. Zostały tylko większe mieszkania ale na kilka mamy juz zapisy.
      Przypuszczam, ze na targi w lutym gdzie mamy podpisana umowe niewiele juz
      zostanie mieszkań i nie będziemy musieli sie wystawiać.
      Nie mamy potrzeby zamieszczać wszędzie reklamy(wystarczą targi i internet)
      ponieważ i bez tego mamy bardzo dobra sprzedaż
    • Gość: kinia341 Re: apartamenty dwupoziomowe IP: *.eranet.pl 14.11.06, 19:38
      co prawda jak ja kupowałam mieszkanie to miałam niski numer umowy (sierpien) ale
      jak byłam ostatnio po aneks do umowy bo spóźniam się z platnosią to mieli
      podpisanych 95 umów na I etap i kilka na drugi gdzie nie ma pozwolenia na
      budowe. A na tabeli ofert jest wystawione nawet moje mieszkanie ktore kupilam.
      strona nie jest aktualizowana. maja nawet na gratce stare swoje inwestycje a tam
      dawno juz sprzedane. Deweloper ok, firma ok a na stronie sa nawet zdjecia z
      imprezy wmurowania kamienia wegielnego na której mnie nie bylo bo szef kaze nam
      pracowac nawet w piatkowe wieczory.
      • yapkovitz Re: apartamenty dwupoziomowe 14.11.06, 19:52
        Czy to moja wina ze tabelaofert nie jest aktualizowana? Natomiast o samym
        developerze napisalem pozytywnie przykladowo w tym watku:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=52158466&v=2&s=0 .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka