Gość: krycha IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 13:32 Czy ktos cos slyszal na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pigwa Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: 193.59.106.* 04.04.03, 13:56 a skad takie informacje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.se.com.pl / 10.0.11.* 04.04.03, 14:11 Ludzie nie straszcie mnie ja chcę kupić u nich mieszkanie !!!!!!!!!!!! Kto coś wie na ten temat ????????????? przestraszona Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigwa Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: 193.59.106.* 04.04.03, 14:15 ja niedawno kupilam bardziej przestraszona, ale i nieufna wobec tych doniesien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uny Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 14:14 podobno są w kiepskiej formie. w każdym razie tak się gada w środowisku. ale głowy za to nie dam Odpowiedz Link Zgłoś
mona80 Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? 08.04.03, 03:23 Oni zresztą jak większość płacą za nowe inwestycje pieniędzmi z poprzednich jeszcze nie dokończonych. A, że badziewiaże to też słyszałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 14:29 Ja nie strasze, tylko pytam. To ze ledwo zipia to juz bylo wiadomo od dawna, wiec wszystko jest mozliwe. Jesli to prawda to tylko wspolczuc tym ktorzy kupili u nich "mieszkanie" i nie maja jeszcze aktu. A wiadomo ze nieruchomosci te sa zadluzone. Wydajac akty stopniowo je oddluzaja, ale w takiej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigwa Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: 193.59.106.* 04.04.03, 14:45 Krycha, a skad wzielo ci sie takie pytanie. Mysle, ze cos wiesz, moze jakies konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 15:23 Gość portalu: pigwa napisał(a): > Krycha, a skad wzielo ci sie takie pytanie. Mysle, ze cos wiesz, moze jakies > konkrety. Tak jak pisalem, jedynie plotki. Ale mnie akurat one nie dziwia i nie brzmia nieprawdopodobnie. Wrecz odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.crowley.pl 04.04.03, 15:58 Sądzę, że Krycha powinna wypić szklankę zimnej wody zanim usiądzie przy klawiaturze. Ja rozumiem, na forum można wypisywać teksty mądre i głupie, ale są pewne granice przyzwoitości. Jakby ich nie było zapytałbym Krychy jak długą przepustkę dostała od dyrektora szpitala w Drewnicy. Ludzie, nie dajmy się ogłupić jednym durnowatym postem. Na taki tekst /nie poparty przecież żadnymi dowodami/ nie zdobyłaby się też konkurencja JW, bo za godzinę taki sam post mógłby się pojawić o ich firmach. Spoko, to tylko psychol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 16:05 Gość portalu: mix napisał(a): > Sądzę, że Krycha powinna wypić szklankę zimnej wody zanim usiądzie przy > klawiaturze. Ja rozumiem, na forum można wypisywać teksty mądre i głupie, ale > są pewne granice przyzwoitości. Jakby ich nie było zapytałbym Krychy jak długą > przepustkę dostała od dyrektora szpitala w Drewnicy. Ludzie, nie dajmy się > ogłupić jednym durnowatym postem. Na taki tekst /nie poparty przecież żadnymi > dowodami/ nie zdobyłaby się też konkurencja JW, bo za godzinę taki sam post > mógłby się pojawić o ich firmach. Spoko, to tylko psychol. Po pierwsze to JW nie ma konkurencji w swej bezczelnosci w nabijaniu ludzi w butelke. Po drugie wyraznie napisalam ze to jedynie pytanie, a nie stwierdzenie. A ze upadlosc tej bandy jest bardzo prawdopodobny to wie kazdy kto mial stycznosc badz ma wiecej niz 0 znajomych. Zastanawia fakt ze tak precyzyjnie wymieniasz fajansiarzu pewne miejsca, takie jak szpitalw Drewnicy. W zasadzie nasuwa sie jedno stwierdzenie: ze je bardzo dobrze znasz:)) He,he. A moze biedaku kupiles to barachlo? Tylko wspolczuc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 16:08 A jeszcze jedno: trzymam kciuki zeby to byla prawda:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tarper Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? 04.04.03, 16:14 Krycha, W ostatnim poscie okazałaś sie nad wyraz bezczelna i prymitywna. Takie posty były już wczesniej i tylko wywołały niepotrzebne zdenerwowanie ludzi którzy kupili w JW mieszkanie. Sądze że masz problemy sama z sobą, polecam znaleźć dobrego PSYCHIATRĘ i ludzi niepotrzebnie nie denereować. Tarper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamot Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.media 04.04.03, 16:17 Gość portalu: krycha napisał(a): > A jeszcze jedno: trzymam kciuki zeby to byla prawda:))))))))) Jak rozumiem trzymasz kciuki by za to by setki ludzi straciły oszczędności być może całego swojego życia?? Bardzo to miłe z Twojej strony. Pozostaje mi życzyć Tobie tylko tego samego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.at.ibm.com 04.04.03, 16:25 Nie sądzę, żeby Krychę cokolwiek obchodzili ludzie. Uważa się za osobę strasznie pokrzywdzoną i chce, żeby innym się działo jeszcze gorzej. Strasznie malutki rodzaj człowieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.at.ibm.com 04.04.03, 16:13 Sądzę, że to tylko plotki. Ludzie, szczególnie ci rozgoryczeni, że za ogromną dla nich kwotę nie zostali profesjonnalnie i terminowo obsłużeni, często wymyślają takie rzeczy. Nie wszyscy mają przy tym świadomość, że szkodzą nie tylko deweloperowi ale też (a właściwie przede wszystkim) innym ludziom, którzy kupili u tego dewelopera mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 16:24 Gość portalu: krycha napisał(a): > Czy ktos cos slyszal na ten temat? Pudlo. Ja ludziom zycze dobrze i rozumiem ze to czesto oszczednosci calego zycia. Ale to nie znaczy ze mam zyczyc dobrze zlodziejom. A Ci ktorzy sie zdecydowali na kupno mieszkania u nich sa w 90% sami sobie winni. Bo ostrzegani w roznej formie byli na pewno. I nie piszcie prosze ze te mieszkania sa tanie i takie tam pierdy. Bo kupujac samochod z uszkodzonym silnikiem wiedzac o tym zadnym usprawiedliwieniem jest miska cena. To po prostu najlagodniej piszac lekkomyslnosc. I zeby bylo jasne w glebokim powazaniu mam Wasze uwagi odnosnie mojej osoby. Reasumujac: wspolczuje tym ktorzy z nimi maja do czynienia i BARDZO ciesze sie z ich kazdej porazki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tarper Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? 04.04.03, 16:27 Krycha, Ja również życzę Ci WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO czego tylko można życzyć. Ot tak żebyś nie była osamotniona. Tarper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 16:35 Pocaluj mnie w d....frajerzyno:)) Idz popatrz czy Ci w Twoim apartamecie made in jw nastepna sciana nie peka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tarper Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? 04.04.03, 16:38 Krycha, Nie będę się do TWOJEGO poziomu poniżał ponieważ już TAK NISKO NIE MOŻNA UPAŚĆ. Tarper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: saska:* / 192.168.0.* 04.04.03, 16:37 Mi, osobiście brak słów. i nie będę zniżać do poziomu Krychy, ale bardzo jej współczuję, że jest taką jaką jest. A gdyby to było prawdą, to najpierw dowiedzielibyśmy się od gazet, telewizji, itp... JWC jest bardzo dużą firmą i gdyby coś się u nich działo media nie siedziały by cicho!!!! Bądźmy wyrozumiali na takiej osoby jak Krycha, tylko jej szoda, że taka głupia i nie tylko...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.at.ibm.com 04.04.03, 16:35 A tak z ciekawości zapytam: co JW ci właściwie ukradło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eltro no i co z tego ze badziewiarze? IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 12:32 Ja mieszkam w budynku popelnionym przez JWC i nic mi sie strasznego nie dzieje. Moze ci co mieszkaja na parterach i pod dachem maja gorsze doswiadczenia, ale u mnie wszystko bylo znosne. Oprocz porysowanych szyb czy paneli ktore mozna bylo lepiej ulozyc. Ale zyczyc im upadlosci w chwili kiedy tylu ludzi mogloby stracic oszczednosci swego zycia (i nie z glupoty, tylko dlatego ze tam rzeczywiscie jest taniej i jakosc slabsza), to doprawdy przesada i brak poczucia przyzwoitosci. I odpusc sobie droga Krycho odpowiedz na mojego posta bo zapewne nic konstruktywnego nie napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: no i co z tego ze badziewiarze? IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 12:49 A ja powtarzam ze nie zycze zle ludziom, tylko tym badziewiarzom. Niestety, ty i podobne tobie ciapciaki nie umieja czytac. Jasna sprawa jest ze wraz z upadkiem tego czegos ucierpia ludzie, ale czy to oznacza ze mamy im dobrze zyczyc?Im szybciej ich miejsce zajma porzadni developerzy tym lepiej wlasnie dla LUDZI. bez odzewu bo z baranami polemizowac nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnie Re: no i co z tego ze badziewiarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 17:35 Ugryź się w dupę, głupia pizdo, nikt tu z tobą nie zamierza polemizować, zajmij się lepiej jakąś robotą - wyczyść kibel, albo coś innego, co odpowiada twojemu poziomowi inteligencji i przestań siać durnowate - jak i ty - ploty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: no i co z tego ze badziewiarze? IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 17:46 He,he. Nastepny frajerzyna fan jw... Nie rozsmieszaj mnie bo mam zajady.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Do krychy IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 05.04.03, 18:27 Krycha slyszalem ze jestes glupia, stare, nie dopieszczone pruchno. Pamietaj tylko sie "PYTAM" czy to prawda. Metoda made in Samoobrona :) Dla pozostalych - nie kupilem w JW, uwazam ich za tania firme. Metod Krychy jednak nie popieram i takich jak ona nalezy eliminowac. Krycha, pamietaj ja tylko sie PYTALEM, ha, ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: Do krychy IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 19:07 Pisz takim baranom bez odzewu...I tak znajdzie sie nastepny idiota..jak mu tam..aa Piotr Lepper i cos dopisze... Coz..glupich nie sieja..sami sie rodza! HA,HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7657 krycha ledwie dycha IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 20:07 Gość portalu: krycha napisał(a): > Pisz takim baranom bez odzewu...I tak znajdzie sie nastepny idiota..jak mu > tam..aa Piotr Lepper i cos dopisze... > Coz..glupich nie sieja..sami sie rodza! > HA,HA Odpowiedz i mi glupia pindo bo chyba masz duzo wolnego czasu i odpisujesz wszystkim jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: krycha ledwie dycha IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 20:12 Wszystkim kretynom, wiec jak do tej pory rzeczywiscie wszystkim:) Ty jestes nastepnym idiota ( a moze to w kolko ten sam idiota) ktory nie umie czytac i smie pisac pozytywnie w poscie o tych smieciach z jw... powtarzam: bez odzewu! papa frajerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: krycha ledwie dycha IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 22:05 Krycha, Czytajac twoje wypowiedzi az zal mi Cie. Ja kupilem w JW a wszystkie problemy z nimi zalatwilem przez prawnika (oplacalo mi sie bardzo :). Kupując u nich bralem pod uwage ze moge miec z nimi pewne problemy. Pracuje w pewnej WIELKIEJ polskiej firmie budowlanej ktora tez buduje domy oraz jest podwykonawca innych developerow. Ogólnie na rynku jest kiepsko z jakoscia i z podejsciem do klienta. Niedawno odebralem mieszkanie z JW i jak narazie jestem bardzo zadowolony z obslugi, a jedyna osoba ktora weszla mi w droge z JW juz sie z praca pozagnala... Mam prosbe oszczec sobie i innym nerwow i idz na dyskoteke w swoim ulubionym dresie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: krycha ledwie dycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 09:51 >Ja kupilem w JW a wszystkie problemy > z nimi zalatwilem przez prawnika (oplacalo mi sie bardzo Rob, czy mógłbyś mi dać namiar na tego prawnika? Ja też mam prblemy z developerem, sama nie mam koncepcji jak skłonić ich do odpowiedzi na moje pisma , a prawnik który miał mi pomóc okazał się mało kopetentną osobą. Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony ja cos wiem o upadlosci IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 22:29 Ja cos wiem o upadlosci - wiem ze Krycha jak byla mala to upadla na glowe - hehe. Wiem tez ze krycha mi odpowie i ze nie przeczytam jej odpowiedzi bo mi sie nie chce czytac jej gownianego belkotu. Pozdrowienia dla wszystkich normalnych ktorzy sprawili ze krycha caly dzien pisze te swoje zalosne posty - zmarnowaliscie dziewczynie kawal zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: ja cos wiem o upadlosci IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 22:50 Ja pisze: bez odzewu, a tu znowu jakis "wtajemniczony" idiota..., badz inny skretynialy budowaleniec z premedytacja kupujacy fajans bo lubi wydawac pieniadze na prawnika...Ludzie..skad sie tacy popaprancy biora? Faktycznie powoli zaczynam powatpiewac w upadek zlodziei bo skoro jest tylu chetnych na ich uslugi..... tym razem znikam na dobre bo rzygac sie chce na mysl ze wpadlam w polemike z takimi frajerami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ja cos wiem o upadlosci IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 05.04.03, 23:35 Gość portalu: krycha napisał(a): > Ja pisze: bez odzewu, a tu znowu jakis "wtajemniczony" idiota..., badz inny > skretynialy budowaleniec z premedytacja kupujacy fajans bo lubi wydawac > pieniadze na prawnika...Ludzie..skad sie tacy popaprancy biora? > Faktycznie powoli zaczynam powatpiewac w upadek zlodziei bo skoro jest tylu > chetnych na ich uslugi..... > > tym razem znikam na dobre bo rzygac sie chce na mysl ze wpadlam w polemike z > takimi frajerami... Nasza ULUBIENICA kilka razy obiecywala ze znika na dobre. Miejmy nadzieje ze tym razem napisala prawde :). Sto lat zycia bez krychy. Nie zazdroszcze jej facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoVeR Re: ja cos wiem o upadlosci IP: *.inetia.pl 08.04.03, 11:01 krycha ma w poprzek !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: ja cos wiem o upadlosci IP: 193.59.186.* 10.04.03, 07:45 Jakiś Kutas z konkurencji pisze takie głupoty i wkurz dupek ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pruszkowiak Debile od...cie się od Krychy IP: 212.160.138.* 10.04.03, 08:17 Kurwa jak czytam te debilne wypociny takich głupków, którzy nie maja co robić tylko obrażąć innych, to mi się scyzoryk otwiera. Wieśniaki Krycha zadała pytanie a wy jak dzieci zagubione we mgle ( nie odrózniacie pytania od stwierdzenia - analfabetyzm) pierdolicie jakieś głupoty. Myśłałemze forum ma służyć przekazywaniu informacji a nie dziecinnym gierkom, w stylu krycha to psychol itd. Gdybym was kurwa mógł spotkać na sowjej drodze to bym was napierdolił tak , ze sami byście trafili na oddział dla psychicznie chorych. Więc kurwa postarajcie się choć trochę zachować (wątpie żebyście byli na tyle dojrzali) i kurwa nie zabierać głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analyzer Re: Debile od...cie się od Krychy IP: *.pkobp.pl 10.04.03, 10:26 Gość portalu: Pruszkowiak napisał(a): > Kurwa jak czytam te debilne wypociny takich głupków, którzy nie maja co robić > tylko obrażąć innych, to mi się scyzoryk otwiera. Wieśniaki Krycha zadała > pytanie a wy jak dzieci zagubione we mgle ( nie odrózniacie pytania od > stwierdzenia - analfabetyzm) pierdolicie jakieś głupoty. Myśłałemze forum ma > służyć przekazywaniu informacji a nie dziecinnym gierkom, w stylu krycha to > psychol itd. Gdybym was kurwa mógł spotkać na sowjej drodze to bym was > napierdolił tak , ze sami byście trafili na oddział dla psychicznie chorych. > Więc kurwa postarajcie się choć trochę zachować (wątpie żebyście byli na tyle > dojrzali) i kurwa nie zabierać głosu. Witam Gdzie kultura, czemu bluzgi itp. Nie mozna sprawy zalatwic normalnie??? To ciekawe, ze czlowiek taki jak Ty uzywa slow, ktorych nie jest w stanie wyjasnic i nie nawet nie zna ich znaczenia. Co do jednego sie zgadzam, ze forum powinno sluzyc do przekazywania informacji, a nie do gierek slownych i wyzywania innych. Pozdrawiam Analyzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskredytator Serwery konkurencji!!!!!!!!!! IP: 213.25.153.* 10.04.03, 08:46 Ja tylko powiem Szanownym Państwu, że Dom Development używa serwera "acn.waw.pl",a JW Construction "crowley.pl". Spójrzcie na adresy tych postów, i wszystko bedzie jasne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZRobert Re: Serwery konkurencji!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.04.03, 10:45 Gość portalu: Dyskredytator napisał(a): > Ja tylko powiem Szanownym Państwu, że Dom Development używa > serwera "acn.waw.pl",a JW Construction "crowley.pl". Spójrzcie na adresy tych > postów, i wszystko bedzie jasne!!!!! No to jak jestem w domu to pracuję w JWC a jak u klienta w firmie niezwiązanej z budownictwie to pewnie pracuję dla DOM... Najgorzej jak ktoś napisze z modemu to dopiero musi być szuja. Przestańcie patrzeć kto a zacznicie rozważać co pisze i jakie ma to umocowanie w rzeczywistości. Jeżeli nie potraficie tego to dajcie sobie spokój z listami dyskusyjnymi. Pozdrawiam "z JWC" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analyzer Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.pkobp.pl 10.04.03, 10:33 Gość portalu: krycha napisał(a): > Czy ktos cos slyszal na ten temat? Witam Nic na temtat upadlosci JWC nie slyszalem. Nawet osoby, ktore maja duza stycznosc i sa na bierzaco z JWC nic nie wiedza na ten temat. Upadlosc JWC jest maloprawdopodobna, jest to jedna z najwiekszych firm. Ja wiem, ze nie takie upadaly, jednak ich budowy pna sie w gore, wiec maja na to pieniadze. Co do obslugi, to ja osobiscie jestem zadowolony. Czekam teraz na odbior mieszkania, a co bedzie dalej to sie okaze. Pozdrawiam Analyzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: 193.109.127.* 11.04.03, 15:57 Gość portalu: Analyzer napisał(a): > Gość portalu: krycha napisał(a): > > > Czy ktos cos slyszal na ten temat? > > > Witam > > Nic na temtat upadlosci JWC nie slyszalem. Nawet osoby, ktore maja duza > stycznosc i sa na bierzaco z JWC nic nie wiedza na ten temat. Upadlosc JWC jest > > maloprawdopodobna, jest to jedna z najwiekszych firm. Ja wiem, ze nie takie > upadaly, jednak ich budowy pna sie w gore, wiec maja na to pieniadze. Co do > obslugi, to ja osobiscie jestem zadowolony. Czekam teraz na odbior mieszkania, > a co bedzie dalej to sie okaze. > > Pozdrawiam > Analyzer > Chyba slabo jestes zorientowany. Chyba ze zapozyczenie sie uwazasz za posiadanie pieniedzy. Nie wiem czy wiesz, ale jw balabsuje na krawedzi i bywa tak ze nie ma na wywoz nieczystosci bo zalega tu i owdzie. To niestety fakty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analyzer Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 22:44 Gość portalu: mika napisał(a): > Gość portalu: Analyzer napisał(a): > > > Gość portalu: krycha napisał(a): > > > > > Czy ktos cos slyszal na ten temat? > > > > > > Witam > > > > Nic na temtat upadlosci JWC nie slyszalem. Nawet osoby, ktore maja duza > > stycznosc i sa na bierzaco z JWC nic nie wiedza na ten temat. Upadlosc JWC > > jest > > > > maloprawdopodobna, jest to jedna z najwiekszych firm. Ja wiem, ze nie taki > e > > upadaly, jednak ich budowy pna sie w gore, wiec maja na to pieniadze. Co d > o > > obslugi, to ja osobiscie jestem zadowolony. Czekam teraz na odbior > mieszkania, > > a co bedzie dalej to sie okaze. > > > > Pozdrawiam > > Analyzer > > > > Chyba slabo jestes zorientowany. Chyba ze zapozyczenie sie uwazasz za > posiadanie pieniedzy. > Nie wiem czy wiesz, ale jw balabsuje na krawedzi i bywa tak ze nie ma na wywoz > nieczystosci bo zalega tu i owdzie. To niestety fakty.. Skoro tak uwazasz, ze to fakty, to przedstaw dowody na to. Nie takie wymyslone smetne historie, ale prawdziwe dowody. Potrafisz takie przedstawic? Pozdrawiam Analyzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: 62.29.253.* 12.04.03, 14:05 Gość portalu: Analyzer napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Gość portalu: Analyzer napisał(a): > > > > > Gość portalu: krycha napisał(a): > > > > > > > Czy ktos cos slyszal na ten temat? > > > > > > > > > Witam > > > > > > Nic na temtat upadlosci JWC nie slyszalem. Nawet osoby, ktore maja du > za > > > stycznosc i sa na bierzaco z JWC nic nie wiedza na ten temat. Upadlos > c JWC > > > > jest > > > > > > maloprawdopodobna, jest to jedna z najwiekszych firm. Ja wiem, ze nie > taki > > e > > > upadaly, jednak ich budowy pna sie w gore, wiec maja na to pieniadze. > Co d > > o > > > obslugi, to ja osobiscie jestem zadowolony. Czekam teraz na odbior > > mieszkania, > > > a co bedzie dalej to sie okaze. > > > > > > Pozdrawiam > > > Analyzer > > > > > > > Chyba slabo jestes zorientowany. Chyba ze zapozyczenie sie uwazasz za > > posiadanie pieniedzy. > > Nie wiem czy wiesz, ale jw balabsuje na krawedzi i bywa tak ze nie ma na > wywoz > > nieczystosci bo zalega tu i owdzie. To niestety fakty.. > > > Skoro tak uwazasz, ze to fakty, to przedstaw dowody na to. Nie takie wymyslone > smetne historie, ale prawdziwe dowody. Potrafisz takie przedstawic? > > Pozdrawiam > Analyzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 13.04.03, 21:14 Gość portalu: Analyzer napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Gość portalu: Analyzer napisał(a): > > > > > Gość portalu: krycha napisał(a): > > > > > > > Czy ktos cos slyszal na ten temat? > > > > > > > > > Witam > > > > > > Nic na temtat upadlosci JWC nie slyszalem. Nawet osoby, ktore maja du > za > > > stycznosc i sa na bierzaco z JWC nic nie wiedza na ten temat. Upadlos > c JWC > > > > jest > > > > > > maloprawdopodobna, jest to jedna z najwiekszych firm. Ja wiem, ze nie > taki > > e > > > upadaly, jednak ich budowy pna sie w gore, wiec maja na to pieniadze. > Co d > > o > > > obslugi, to ja osobiscie jestem zadowolony. Czekam teraz na odbior > > mieszkania, > > > a co bedzie dalej to sie okaze. > > > > > > Pozdrawiam > > > Analyzer > > > > > > > Chyba slabo jestes zorientowany. Chyba ze zapozyczenie sie uwazasz za > > posiadanie pieniedzy. > > Nie wiem czy wiesz, ale jw balabsuje na krawedzi i bywa tak ze nie ma na > wywoz > > nieczystosci bo zalega tu i owdzie. To niestety fakty.. > > > Skoro tak uwazasz, ze to fakty, to przedstaw dowody na to. Nie takie wymyslone > smetne historie, ale prawdziwe dowody. Potrafisz takie przedstawic? > > Pozdrawiam > Analyzer Oj koles albo Ty naprawde jestes naiwny albo udajesz...Slyszles kiedys o czyms takim jak sprawdzanie hipoteki nieruchomosci w sadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analyzer Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 08:42 Gość portalu: ralf napisał(a): > Oj koles albo Ty naprawde jestes naiwny albo udajesz...Slyszles kiedys o czyms > takim jak sprawdzanie hipoteki nieruchomosci w sadzie? Slyszalem, a w czym masz problem, to moze pomoge? Sugerujesz, ze sprawdzales cos takiego? Jakie wyniki? Pozdrawiam Analyzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien co za watek !!! IP: *.mostostal.waw.pl 14.04.03, 14:12 Sorry ze sie wtracam bo nie jestem "zamieszkany" w sprawy tu poruszane, ale poziom tego watku jest rowny jakosci mieszkan budowanych przez JWC. Moze byscie sie wszyscy spotkali na ubitej ziemi i tam sobie nawzajem udowodnili kto ma racje ??? Tylko prosze, nie jednoczcie sie w koalicji przeciwko mojej wypowiedzi, bo to juz naprawde bedzie lustrzane odbicie typowo polskiej mentalnosci - jedynie wspolny wrog potrafi zalagodzic spory i pojednac caly Narod (na codzien sklocony jak rzadko ktory). Momo wszystko, zadolowonym z mieszkan zycze spokoojnego w nich mieszkania, a pieniaczy i tak nic nie zadowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
mcbag Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? 14.04.03, 11:36 BZDURA, i nic więcej nie napiszę, mieszkaniec Osiedla JW(ZADOWOLONY) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 15:13 a ja powiem tak.Do niedawna broniłabym jak lwica imienia jw,wiadomo euforia ze szczęsia że juz niedługo upragnione mieszkanie powoduje że usterki typu cośtam i cośtam staja sie mniej wazne,aby tylko odebrac i mieszkac!!!ale przegieli pałe.Stwozyli system kredytu deweloperkiego dla ludzi którzy posiadaja zaskórniaki i nie sa wydolni bankowo-było wszystko wspaniale jak załatwiałam papiery,niestety teraz system padł ze wzgl na zmiane w prawie i MUSZE załatwiac sobie kredyt.Ludzie to jakas paranoja,gdybym była dwa lata temu wydolna bankowo to na kredyt wziełabym kazde mieszkanie mieszczące sie w mojej cenie,wybrałabym z welu lokalizacji,może tam gdzie chciałam-ale nie mogłam,bank mnie wysmiewał.I oto ukazało sie JW z systemem 40/60-30/70 dabrówka wislana-PO PROSTU SZCZĘSCIE NAD SZCZĘŚCIA!!!!i teraz niby ja mam bys wydolna kredytowo...nie byłam dwa lata temu,nie jestem teraz.I co mi pozostaje?albo stanąc na głowie i nakombinowac z rodzina ,z szefem bo nie mam wydolności,albo wycofac sie z osiedla,a kto mi dwa lata czekania odda?wyrwane z zycia.CHYBA SIE ZAŁAMIE,ALE MOŻE TO DAR OD LOSU- ABY NIE WIĄZAC SIE Z ICH BUDOWĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 20:57 mcbag napisał: > BZDURA, i nic więcej nie napiszę, > > mieszkaniec Osiedla JW(ZADOWOLONY) Ja tez napisze krotko: WSPOLCZUJE ci jako mieszkancowi osiedla jw... Odpowiedz Link Zgłoś