Dodaj do ulubionych

badziewiarze z JW w stanie upadlosci?

IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 13:32
Czy ktos cos slyszal na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: pigwa Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: 193.59.106.* 04.04.03, 13:56
      a skad takie informacje???
      • Gość: Ja Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.se.com.pl / 10.0.11.* 04.04.03, 14:11
        Ludzie nie straszcie mnie ja chcę kupić u nich mieszkanie !!!!!!!!!!!!
        Kto coś wie na ten temat ?????????????
        przestraszona Ania
        • Gość: pigwa Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: 193.59.106.* 04.04.03, 14:15
          ja niedawno kupilam
          bardziej przestraszona, ale i nieufna wobec tych doniesien
    • Gość: uny Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 14:14
      podobno są w kiepskiej formie. w każdym razie tak się gada w środowisku.
      ale głowy za to nie dam
      • mona80 Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? 08.04.03, 03:23
        Oni zresztą jak większość płacą za nowe inwestycje pieniędzmi z poprzednich
        jeszcze nie dokończonych. A, że badziewiaże to też słyszałam!!
    • Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 14:29
      Ja nie strasze, tylko pytam.
      To ze ledwo zipia to juz bylo wiadomo od dawna, wiec wszystko jest mozliwe.
      Jesli to prawda to tylko wspolczuc tym ktorzy kupili u nich "mieszkanie" i nie
      maja jeszcze aktu. A wiadomo ze nieruchomosci te sa zadluzone.
      Wydajac akty stopniowo je oddluzaja, ale w takiej sytuacji...
    • Gość: pigwa Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: 193.59.106.* 04.04.03, 14:45
      Krycha, a skad wzielo ci sie takie pytanie. Mysle, ze cos wiesz, moze jakies
      konkrety.
      • Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 15:23
        Gość portalu: pigwa napisał(a):

> Krycha, a skad wzielo ci sie takie pytanie. Mysle, ze cos wiesz, moze jakies
        > konkrety.

Tak jak pisalem, jedynie plotki.
        Ale mnie akurat one nie dziwia i nie brzmia nieprawdopodobnie.
        Wrecz odwrotnie!
        • Gość: mix Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.crowley.pl 04.04.03, 15:58
          Sądzę, że Krycha powinna wypić szklankę zimnej wody zanim usiądzie przy
          klawiaturze. Ja rozumiem, na forum można wypisywać teksty mądre i głupie, ale
          są pewne granice przyzwoitości. Jakby ich nie było zapytałbym Krychy jak długą
          przepustkę dostała od dyrektora szpitala w Drewnicy. Ludzie, nie dajmy się
          ogłupić jednym durnowatym postem. Na taki tekst /nie poparty przecież żadnymi
          dowodami/ nie zdobyłaby się też konkurencja JW, bo za godzinę taki sam post
          mógłby się pojawić o ich firmach. Spoko, to tylko psychol.
          • Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 16:05
            Gość portalu: mix napisał(a):

> Sądzę, że Krycha powinna wypić szklankę zimnej wody zanim usiądzie przy
            > klawiaturze. Ja rozumiem, na forum można wypisywać teksty mądre i głupie,
            ale
            > są pewne granice przyzwoitości. Jakby ich nie było zapytałbym Krychy jak
            długą
            > przepustkę dostała od dyrektora szpitala w Drewnicy. Ludzie, nie dajmy się
            > ogłupić jednym durnowatym postem. Na taki tekst /nie poparty przecież
            żadnymi
            > dowodami/ nie zdobyłaby się też konkurencja JW, bo za godzinę taki sam post
            > mógłby się pojawić o ich firmach. Spoko, to tylko psychol.

Po pierwsze to JW nie ma konkurencji w swej bezczelnosci w nabijaniu ludzi w
            butelke.
            Po drugie wyraznie napisalam ze to jedynie pytanie, a nie stwierdzenie.
            A ze upadlosc tej bandy jest bardzo prawdopodobny to wie kazdy kto mial
            stycznosc badz ma wiecej niz 0 znajomych.
            Zastanawia fakt ze tak precyzyjnie wymieniasz fajansiarzu pewne miejsca, takie
            jak szpitalw Drewnicy.
            W zasadzie nasuwa sie jedno stwierdzenie: ze je bardzo dobrze znasz:))
            He,he.
            A moze biedaku kupiles to barachlo?
            Tylko wspolczuc!

• Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 16:08
      A jeszcze jedno: trzymam kciuki zeby to byla prawda:)))))))))
      • tarper Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? 04.04.03, 16:14
        Krycha,
        W ostatnim poscie okazałaś sie nad wyraz bezczelna i prymitywna.
        Takie posty były już wczesniej i tylko wywołały niepotrzebne zdenerwowanie
        ludzi którzy kupili w JW mieszkanie.
        Sądze że masz problemy sama z sobą, polecam znaleźć dobrego PSYCHIATRĘ i ludzi
        niepotrzebnie nie denereować.

Tarper
      • Gość: klamot Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.media 04.04.03, 16:17
        Gość portalu: krycha napisał(a):

> A jeszcze jedno: trzymam kciuki zeby to byla prawda:)))))))))
        Jak rozumiem trzymasz kciuki by za to by setki ludzi straciły oszczędności być
        może całego swojego życia??
        Bardzo to miłe z Twojej strony. Pozostaje mi życzyć Tobie tylko tego samego
        • Gość: Misia Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.at.ibm.com 04.04.03, 16:25
          Nie sądzę, żeby Krychę cokolwiek obchodzili ludzie. Uważa się za osobę
          strasznie pokrzywdzoną i chce, żeby innym się działo jeszcze gorzej. Strasznie
          malutki rodzaj człowieczka.
    • Gość: Misia Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.at.ibm.com 04.04.03, 16:13
      Sądzę, że to tylko plotki. Ludzie, szczególnie ci rozgoryczeni, że za ogromną
      dla nich kwotę nie zostali profesjonnalnie i terminowo obsłużeni, często
      wymyślają takie rzeczy. Nie wszyscy mają przy tym świadomość, że szkodzą nie
      tylko deweloperowi ale też (a właściwie przede wszystkim) innym ludziom, którzy
      kupili u tego dewelopera mieszkania.
    • Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 16:24

> Czy ktos cos slyszal na ten temat?

Pudlo.
      Ja ludziom zycze dobrze i rozumiem ze to czesto oszczednosci calego zycia.
      Ale to nie znaczy ze mam zyczyc dobrze zlodziejom.
      A Ci ktorzy sie zdecydowali na kupno mieszkania u nich sa w 90% sami sobie
      winni.
      Bo ostrzegani w roznej formie byli na pewno.
      I nie piszcie prosze ze te mieszkania sa tanie i takie tam pierdy. Bo kupujac
      samochod z uszkodzonym silnikiem wiedzac o tym zadnym usprawiedliwieniem jest
      miska cena.
      To po prostu najlagodniej piszac lekkomyslnosc.
      I zeby bylo jasne w glebokim powazaniu mam Wasze uwagi odnosnie mojej osoby.
      Reasumujac: wspolczuje tym ktorzy z nimi maja do czynienia i BARDZO ciesze sie
      z ich kazdej porazki:))

• tarper Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? 04.04.03, 16:27
        Krycha,

Ja również życzę Ci WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO czego tylko można życzyć. Ot tak
        żebyś nie była osamotniona.

Tarper
        • Gość: krycha Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 16:35
          Pocaluj mnie w d....frajerzyno:))
          Idz popatrz czy Ci w Twoim apartamecie made in jw nastepna sciana nie peka:))
          • tarper Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? 04.04.03, 16:38
            Krycha,

Nie będę się do TWOJEGO poziomu poniżał ponieważ już TAK NISKO NIE MOŻNA UPAŚĆ.

Tarper
        • Gość: Ola Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: saska:* / 192.168.0.* 04.04.03, 16:37
          Mi, osobiście brak słów.
          i nie będę zniżać do poziomu Krychy,
          ale bardzo jej współczuję, że jest taką jaką jest.

A gdyby to było prawdą, to najpierw dowiedzielibyśmy się
          od gazet, telewizji, itp...
          JWC jest bardzo dużą firmą i gdyby coś się u nich działo
          media nie siedziały by cicho!!!!
          Bądźmy wyrozumiali na takiej osoby jak Krycha,
          tylko jej szoda, że taka głupia i nie tylko......
      • Gość: Misia Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.at.ibm.com 04.04.03, 16:35
        A tak z ciekawości zapytam: co JW ci właściwie ukradło?
    • Gość: eltro no i co z tego ze badziewiarze? IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 12:32
      Ja mieszkam w budynku popelnionym przez JWC i nic mi sie strasznego nie dzieje.
      Moze ci co mieszkaja na parterach i pod dachem maja gorsze doswiadczenia, ale u
      mnie wszystko bylo znosne. Oprocz porysowanych szyb czy paneli ktore mozna bylo
      lepiej ulozyc. Ale zyczyc im upadlosci w chwili kiedy tylu ludzi mogloby
      stracic oszczednosci swego zycia (i nie z glupoty, tylko dlatego ze tam
      rzeczywiscie jest taniej i jakosc slabsza), to doprawdy przesada i brak
      poczucia przyzwoitosci. I odpusc sobie droga Krycho odpowiedz na mojego posta
      bo zapewne nic konstruktywnego nie napiszesz.
      • Gość: krycha Re: no i co z tego ze badziewiarze? IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 12:49
        A ja powtarzam ze nie zycze zle ludziom, tylko tym badziewiarzom. Niestety, ty
        i podobne tobie ciapciaki nie umieja czytac.
        Jasna sprawa jest ze wraz z upadkiem tego czegos ucierpia ludzie, ale czy to
        oznacza ze mamy im dobrze zyczyc?Im szybciej ich miejsce zajma porzadni
        developerzy tym lepiej wlasnie dla LUDZI.

bez odzewu bo z baranami polemizowac nie zamierzam
        • Gość: Arnie Re: no i co z tego ze badziewiarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 17:35
          Ugryź się w dupę, głupia pizdo, nikt tu z tobą nie zamierza polemizować, zajmij
          się lepiej jakąś robotą - wyczyść kibel, albo coś innego, co odpowiada twojemu
          poziomowi inteligencji i przestań siać durnowate - jak i ty - ploty.
          • Gość: krycha Re: no i co z tego ze badziewiarze? IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 17:46
            He,he. Nastepny frajerzyna fan jw...
            Nie rozsmieszaj mnie bo mam zajady..
            • Gość: Piotr Re: Do krychy IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 05.04.03, 18:27
              Krycha slyszalem ze jestes glupia, stare, nie dopieszczone pruchno. Pamietaj
              tylko sie "PYTAM" czy to prawda. Metoda made in Samoobrona :)
              Dla pozostalych - nie kupilem w JW, uwazam ich za tania firme. Metod Krychy
              jednak nie popieram i takich jak ona nalezy eliminowac.
              Krycha, pamietaj ja tylko sie PYTALEM, ha, ha...
              • Gość: krycha Re: Do krychy IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 19:07
                Pisz takim baranom bez odzewu...I tak znajdzie sie nastepny idiota..jak mu
                tam..aa Piotr Lepper i cos dopisze...
                Coz..glupich nie sieja..sami sie rodza!
                HA,HA
                • Gość: 7657 krycha ledwie dycha IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 20:07

> Pisz takim baranom bez odzewu...I tak znajdzie sie nastepny idiota..jak mu
                  > tam..aa Piotr Lepper i cos dopisze...
                  > Coz..glupich nie sieja..sami sie rodza!
                  > HA,HA
                  Odpowiedz i mi glupia pindo bo chyba masz duzo wolnego czasu i odpisujesz
                  wszystkim jak leci.
                  • Gość: krycha Re: krycha ledwie dycha IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 20:12
                    Wszystkim kretynom, wiec jak do tej pory rzeczywiscie wszystkim:)
                    Ty jestes nastepnym idiota ( a moze to w kolko ten sam idiota) ktory nie umie
                    czytac i smie pisac pozytywnie w poscie o tych smieciach z jw...

powtarzam: bez odzewu!

papa frajerzy
                    • Gość: Rob Re: krycha ledwie dycha IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 22:05
                      Krycha,

Czytajac twoje wypowiedzi az zal mi Cie. Ja kupilem w JW a wszystkie problemy
                      z nimi zalatwilem przez prawnika (oplacalo mi sie bardzo :). Kupując u nich
                      bralem pod uwage ze moge miec z nimi pewne problemy. Pracuje w pewnej WIELKIEJ
                      polskiej firmie budowlanej ktora tez buduje domy oraz jest podwykonawca innych
                      developerow. Ogólnie na rynku jest kiepsko z jakoscia i z podejsciem do
                      klienta. Niedawno odebralem mieszkanie z JW i jak narazie jestem bardzo
                      zadowolony z obslugi, a jedyna osoba ktora weszla mi w droge z JW juz sie z
                      praca pozagnala...
                      Mam prosbe oszczec sobie i innym nerwow i idz na dyskoteke w swoim ulubionym
                      dresie...
                      • Gość: Agnieszka Re: krycha ledwie dycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 09:51
                        >Ja kupilem w JW a wszystkie problemy
                        > z nimi zalatwilem przez prawnika (oplacalo mi sie bardzo

Rob, czy mógłbyś mi dać namiar na tego prawnika? Ja też mam prblemy z
                        developerem, sama nie mam koncepcji jak skłonić ich do odpowiedzi na moje
                        pisma , a prawnik który miał mi pomóc okazał się mało kopetentną osobą. Będę
                        wdzięczna za pomoc.
    • Gość: wtajemniczony ja cos wiem o upadlosci IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 22:29
      Ja cos wiem o upadlosci - wiem ze Krycha jak byla mala to upadla na glowe -
      hehe. Wiem tez ze krycha mi odpowie i ze nie przeczytam jej odpowiedzi bo mi
      sie nie chce czytac jej gownianego belkotu. Pozdrowienia dla wszystkich
      normalnych ktorzy sprawili ze krycha caly dzien pisze te swoje zalosne posty -
      zmarnowaliscie dziewczynie kawal zycia...
      • Gość: krycha Re: ja cos wiem o upadlosci IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 22:50
        Ja pisze: bez odzewu, a tu znowu jakis "wtajemniczony" idiota..., badz inny
        skretynialy budowaleniec z premedytacja kupujacy fajans bo lubi wydawac
        pieniadze na prawnika...Ludzie..skad sie tacy popaprancy biora?
        Faktycznie powoli zaczynam powatpiewac w upadek zlodziei bo skoro jest tylu
        chetnych na ich uslugi.....

tym razem znikam na dobre bo rzygac sie chce na mysl ze wpadlam w polemike z
        takimi frajerami...
        • Gość: Piotr Re: ja cos wiem o upadlosci IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 05.04.03, 23:35

> Ja pisze: bez odzewu, a tu znowu jakis "wtajemniczony" idiota..., badz inny
          > skretynialy budowaleniec z premedytacja kupujacy fajans bo lubi wydawac
          > pieniadze na prawnika...Ludzie..skad sie tacy popaprancy biora?
          > Faktycznie powoli zaczynam powatpiewac w upadek zlodziei bo skoro jest tylu
          > chetnych na ich uslugi.....
          >
          > tym razem znikam na dobre bo rzygac sie chce na mysl ze wpadlam w polemike z
          > takimi frajerami...

Nasza ULUBIENICA kilka razy obiecywala ze znika na dobre. Miejmy nadzieje ze
          tym razem napisala prawde :). Sto lat zycia bez krychy. Nie zazdroszcze jej
          facetowi.
          • Gość: LoVeR Re: ja cos wiem o upadlosci IP: *.inetia.pl 08.04.03, 11:01
            krycha ma w poprzek !!!!!!!!
            • Gość: XXX Re: ja cos wiem o upadlosci IP: 193.59.186.* 10.04.03, 07:45
              Jakiś Kutas z konkurencji pisze takie głupoty i wkurz dupek ludzi.
      • Gość: Pruszkowiak Debile od...cie się od Krychy IP: 212.160.138.* 10.04.03, 08:17
        Kurwa jak czytam te debilne wypociny takich głupków, którzy nie maja co robić
        tylko obrażąć innych, to mi się scyzoryk otwiera. Wieśniaki Krycha zadała
        pytanie a wy jak dzieci zagubione we mgle ( nie odrózniacie pytania od
        stwierdzenia - analfabetyzm) pierdolicie jakieś głupoty. Myśłałemze forum ma
        służyć przekazywaniu informacji a nie dziecinnym gierkom, w stylu krycha to
        psychol itd. Gdybym was kurwa mógł spotkać na sowjej drodze to bym was
        napierdolił tak , ze sami byście trafili na oddział dla psychicznie chorych.
        Więc kurwa postarajcie się choć trochę zachować (wątpie żebyście byli na tyle
        dojrzali) i kurwa nie zabierać głosu.
        • Gość: Analyzer Re: Debile od...cie się od Krychy IP: *.pkobp.pl 10.04.03, 10:26
          Gość portalu: Pruszkowiak napisał(a):

> Kurwa jak czytam te debilne wypociny takich głupków, którzy nie maja co robić
          > tylko obrażąć innych, to mi się scyzoryk otwiera. Wieśniaki Krycha zadała
          > pytanie a wy jak dzieci zagubione we mgle ( nie odrózniacie pytania od
          > stwierdzenia - analfabetyzm) pierdolicie jakieś głupoty. Myśłałemze forum ma
          > służyć przekazywaniu informacji a nie dziecinnym gierkom, w stylu krycha to
          > psychol itd. Gdybym was kurwa mógł spotkać na sowjej drodze to bym was
          > napierdolił tak , ze sami byście trafili na oddział dla psychicznie chorych.
          > Więc kurwa postarajcie się choć trochę zachować (wątpie żebyście byli na tyle
          > dojrzali) i kurwa nie zabierać głosu.

Witam

Gdzie kultura, czemu bluzgi itp. Nie mozna sprawy zalatwic normalnie??? To
          ciekawe, ze czlowiek taki jak Ty uzywa slow, ktorych nie jest w stanie wyjasnic
          i nie nawet nie zna ich znaczenia. Co do jednego sie zgadzam, ze forum powinno
          sluzyc do przekazywania informacji, a nie do gierek slownych i wyzywania innych.

Pozdrawiam
          Analyzer
    • Gość: Dyskredytator Serwery konkurencji!!!!!!!!!! IP: 213.25.153.* 10.04.03, 08:46
      Ja tylko powiem Szanownym Państwu, że Dom Development używa
      serwera "acn.waw.pl",a JW Construction "crowley.pl". Spójrzcie na adresy tych
      postów, i wszystko bedzie jasne!!!!!
      • Gość: ZZRobert Re: Serwery konkurencji!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.04.03, 10:45
        Gość portalu: Dyskredytator napisał(a):

> Ja tylko powiem Szanownym Państwu, że Dom Development używa
        > serwera "acn.waw.pl",a JW Construction "crowley.pl". Spójrzcie na adresy
        tych
        > postów, i wszystko bedzie jasne!!!!!

No to jak jestem w domu to pracuję w JWC a jak u klienta w firmie niezwiązanej
        z budownictwie to pewnie pracuję dla DOM...
        Najgorzej jak ktoś napisze z modemu to dopiero musi być szuja.

Przestańcie patrzeć kto a zacznicie rozważać co pisze i jakie ma to umocowanie
        w rzeczywistości. Jeżeli nie potraficie tego to dajcie sobie spokój z listami
        dyskusyjnymi.

Pozdrawiam "z JWC" ;)

• Gość: Analyzer Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.pkobp.pl 10.04.03, 10:33

> Czy ktos cos slyszal na ten temat?

Witam

Nic na temtat upadlosci JWC nie slyszalem. Nawet osoby, ktore maja duza
      stycznosc i sa na bierzaco z JWC nic nie wiedza na ten temat. Upadlosc JWC jest
      maloprawdopodobna, jest to jedna z najwiekszych firm. Ja wiem, ze nie takie
      upadaly, jednak ich budowy pna sie w gore, wiec maja na to pieniadze. Co do
      obslugi, to ja osobiscie jestem zadowolony. Czekam teraz na odbior mieszkania,
      a co bedzie dalej to sie okaze.

Pozdrawiam
      Analyzer

• Gość: mika Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: 193.109.127.* 11.04.03, 15:57
        Gość portalu: Analyzer napisał(a):

> Gość portalu: krycha napisał(a):
        >
        > > Czy ktos cos slyszal na ten temat?
        >
        >
        > Witam
        >
        > Nic na temtat upadlosci JWC nie slyszalem. Nawet osoby, ktore maja duza
        > stycznosc i sa na bierzaco z JWC nic nie wiedza na ten temat. Upadlosc JWC
        jest
        >
        > maloprawdopodobna, jest to jedna z najwiekszych firm. Ja wiem, ze nie takie
        > upadaly, jednak ich budowy pna sie w gore, wiec maja na to pieniadze. Co do
        > obslugi, to ja osobiscie jestem zadowolony. Czekam teraz na odbior
        mieszkania,
        > a co bedzie dalej to sie okaze.
        >
        > Pozdrawiam
        > Analyzer
        >

Chyba slabo jestes zorientowany. Chyba ze zapozyczenie sie uwazasz za
        posiadanie pieniedzy.
        Nie wiem czy wiesz, ale jw balabsuje na krawedzi i bywa tak ze nie ma na wywoz
        nieczystosci bo zalega tu i owdzie. To niestety fakty..
        • Gość: Analyzer Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 22:44
          Gość portalu: mika napisał(a):

> Gość portalu: Analyzer napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: krycha napisał(a):
          > >
          > > > Czy ktos cos slyszal na ten temat?
          > >
          > >
          > > Witam
          > >
          > > Nic na temtat upadlosci JWC nie slyszalem. Nawet osoby, ktore maja duza
          > > stycznosc i sa na bierzaco z JWC nic nie wiedza na ten temat. Upadlosc JWC
          >
          > jest
          > >
          > > maloprawdopodobna, jest to jedna z najwiekszych firm. Ja wiem, ze nie taki
          > e
          > > upadaly, jednak ich budowy pna sie w gore, wiec maja na to pieniadze. Co d
          > o
          > > obslugi, to ja osobiscie jestem zadowolony. Czekam teraz na odbior
          > mieszkania,
          > > a co bedzie dalej to sie okaze.
          > >
          > > Pozdrawiam
          > > Analyzer
          > >
          >
          > Chyba slabo jestes zorientowany. Chyba ze zapozyczenie sie uwazasz za
          > posiadanie pieniedzy.
          > Nie wiem czy wiesz, ale jw balabsuje na krawedzi i bywa tak ze nie ma na
          wywoz
          > nieczystosci bo zalega tu i owdzie. To niestety fakty..

Skoro tak uwazasz, ze to fakty, to przedstaw dowody na to. Nie takie wymyslone
          smetne historie, ale prawdziwe dowody. Potrafisz takie przedstawic?

Pozdrawiam
          Analyzer
          • Gość: xxx Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: 62.29.253.* 12.04.03, 14:05

> Gość portalu: mika napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Analyzer napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: krycha napisał(a):
            > > >
            > > > > Czy ktos cos slyszal na ten temat?
            > > >
            > > >
            > > > Witam
            > > >
            > > > Nic na temtat upadlosci JWC nie slyszalem. Nawet osoby, ktore maja du
            > za
            > > > stycznosc i sa na bierzaco z JWC nic nie wiedza na ten temat. Upadlos
            > c JWC
            > >
            > > jest
            > > >
            > > > maloprawdopodobna, jest to jedna z najwiekszych firm. Ja wiem, ze nie
            > taki
            > > e
            > > > upadaly, jednak ich budowy pna sie w gore, wiec maja na to pieniadze.
            > Co d
            > > o
            > > > obslugi, to ja osobiscie jestem zadowolony. Czekam teraz na odbior
            > > mieszkania,
            > > > a co bedzie dalej to sie okaze.
            > > >
            > > > Pozdrawiam
            > > > Analyzer
            > > >
            > >
            > > Chyba slabo jestes zorientowany. Chyba ze zapozyczenie sie uwazasz za
            > > posiadanie pieniedzy.
            > > Nie wiem czy wiesz, ale jw balabsuje na krawedzi i bywa tak ze nie ma na
            > wywoz
            > > nieczystosci bo zalega tu i owdzie. To niestety fakty..
            >
            >
            > Skoro tak uwazasz, ze to fakty, to przedstaw dowody na to. Nie takie
            wymyslone
            > smetne historie, ale prawdziwe dowody. Potrafisz takie przedstawic?
            >
            > Pozdrawiam
            > Analyzer
          • Gość: ralf Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 13.04.03, 21:14

> Gość portalu: mika napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Analyzer napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: krycha napisał(a):
            > > >
            > > > > Czy ktos cos slyszal na ten temat?
            > > >
            > > >
            > > > Witam
            > > >
            > > > Nic na temtat upadlosci JWC nie slyszalem. Nawet osoby, ktore maja du
            > za
            > > > stycznosc i sa na bierzaco z JWC nic nie wiedza na ten temat. Upadlos
            > c JWC
            > >
            > > jest
            > > >
            > > > maloprawdopodobna, jest to jedna z najwiekszych firm. Ja wiem, ze nie
            > taki
            > > e
            > > > upadaly, jednak ich budowy pna sie w gore, wiec maja na to pieniadze.
            > Co d
            > > o
            > > > obslugi, to ja osobiscie jestem zadowolony. Czekam teraz na odbior
            > > mieszkania,
            > > > a co bedzie dalej to sie okaze.
            > > >
            > > > Pozdrawiam
            > > > Analyzer
            > > >
            > >
            > > Chyba slabo jestes zorientowany. Chyba ze zapozyczenie sie uwazasz za
            > > posiadanie pieniedzy.
            > > Nie wiem czy wiesz, ale jw balabsuje na krawedzi i bywa tak ze nie ma na
            > wywoz
            > > nieczystosci bo zalega tu i owdzie. To niestety fakty..
            >
            >
            > Skoro tak uwazasz, ze to fakty, to przedstaw dowody na to. Nie takie
            wymyslone
            > smetne historie, ale prawdziwe dowody. Potrafisz takie przedstawic?
            >
            > Pozdrawiam
            > Analyzer

Oj koles albo Ty naprawde jestes naiwny albo udajesz...Slyszles kiedys o czyms
            takim jak sprawdzanie hipoteki nieruchomosci w sadzie?
            • Gość: Analyzer Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 08:42
              Gość portalu: ralf napisał(a):
              > Oj koles albo Ty naprawde jestes naiwny albo udajesz...Slyszles kiedys o
              czyms
              > takim jak sprawdzanie hipoteki nieruchomosci w sadzie?

Slyszalem, a w czym masz problem, to moze pomoge? Sugerujesz, ze sprawdzales
              cos takiego? Jakie wyniki?

Pozdrawiam
              Analyzer
              • Gość: alien co za watek !!! IP: *.mostostal.waw.pl 14.04.03, 14:12
                Sorry ze sie wtracam bo nie jestem "zamieszkany" w sprawy tu poruszane, ale
                poziom tego watku jest rowny jakosci mieszkan budowanych przez JWC. Moze byscie
                sie wszyscy spotkali na ubitej ziemi i tam sobie nawzajem udowodnili kto ma
                racje ???
                Tylko prosze, nie jednoczcie sie w koalicji przeciwko mojej wypowiedzi, bo to
                juz naprawde bedzie lustrzane odbicie typowo polskiej mentalnosci - jedynie
                wspolny wrog potrafi zalagodzic spory i pojednac caly Narod (na codzien
                sklocony jak rzadko ktory).
                Momo wszystko, zadolowonym z mieszkan zycze spokoojnego w nich mieszkania, a
                pieniaczy i tak nic nie zadowoli.
    • mcbag Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? 14.04.03, 11:36
      BZDURA, i nic więcej nie napiszę,

mieszkaniec Osiedla JW(ZADOWOLONY)
      • Gość: aneta Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 15:13
        a ja powiem tak.Do niedawna broniłabym jak lwica imienia jw,wiadomo euforia ze
        szczęsia że juz niedługo upragnione mieszkanie powoduje że usterki typu cośtam
        i cośtam staja sie mniej wazne,aby tylko odebrac i mieszkac!!!ale przegieli
        pałe.Stwozyli system kredytu deweloperkiego dla ludzi którzy posiadaja
        zaskórniaki i nie sa wydolni bankowo-było wszystko wspaniale jak załatwiałam
        papiery,niestety teraz system padł ze wzgl na zmiane w prawie i MUSZE załatwiac
        sobie kredyt.Ludzie to jakas paranoja,gdybym była dwa lata temu wydolna bankowo
        to na kredyt wziełabym kazde mieszkanie mieszczące sie w mojej cenie,wybrałabym
        z welu lokalizacji,może tam gdzie chciałam-ale nie mogłam,bank mnie wysmiewał.I
        oto ukazało sie JW z systemem 40/60-30/70 dabrówka wislana-PO PROSTU SZCZĘSCIE
        NAD SZCZĘŚCIA!!!!i teraz niby ja mam bys wydolna kredytowo...nie byłam dwa lata
        temu,nie jestem teraz.I co mi pozostaje?albo stanąc na głowie i nakombinowac z
        rodzina ,z szefem bo nie mam wydolności,albo wycofac sie z osiedla,a kto mi dwa
        lata czekania odda?wyrwane z zycia.CHYBA SIE ZAŁAMIE,ALE MOŻE TO DAR OD LOSU-
        ABY NIE WIĄZAC SIE Z ICH BUDOWĄ.
      • Gość: robson Re: badziewiarze z JW w stanie upadlosci? IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 20:57
        mcbag napisał:

> BZDURA, i nic więcej nie napiszę,
        >
        > mieszkaniec Osiedla JW(ZADOWOLONY)

Ja tez napisze krotko: WSPOLCZUJE ci jako mieszkancowi osiedla jw...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka