Gość: pepes IP: 193.109.127.* 11.04.03, 16:08 Saaaaasieeeeedziiiii! Co tak przysneliscie?:)) Odezwijcie sie:) Powiedzcie co sie dzieje na budowie, w AMA BUDZIE itp:)) nie ma mieszkania to niech bedzie polemika:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia widok z okien IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 19:23 Gość portalu: pepes napisał(a): > Saaaaasieeeeedziiiii! > Co tak przysneliscie?:)) > Odezwijcie sie:) > Powiedzcie co sie dzieje na budowie, w AMA BUDZIE itp:)) > > nie ma mieszkania to niech bedzie polemika:)) Ja bym sie chciala dowiedziec czy tam jest ladny widok z okien i czy zalezy to od kondygnacji? Bo nie chcialabym kupic czegos z widokiem na sasiadow. Z doswiadczenia wiem, ze niektorzy sasiedzi sa brzydcy (a moze to ja jestem ladniejsza?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: widok z okien IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 20:26 Proponuje odwiedziny na placu budowy, gdzie mozesz stwierdzic czy widok z okna Ci odpowiada jak rowniez odwiedzic i poznac sasiadow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: TEKLINEK !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 20:33 Bylam dzis na placu budowy. Krecilo sie kilku robotnikow, jakis tynkowal, inni cos robili na dole... w kazdym razie byl jakis ruch. W czesci od strony petli wstawiaja juz okna, i widac ze zaczeli hydraulike. W czesci poludniowo-zachodniej wciaz trwaja prace murarsko-elektryczno- tynkarskie... Z murowaniem scianek w mieszkaniach sa juz na 5-tym pietrze. Za to szybko idzie ocieplanie i tynkowanie budynku z zewnatrz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś