Dodaj do ulubionych

SEDNO - developer

IP: *.eranet.pl 01.02.07, 22:13
Jestem zainteresowana nową inweswtycją SEDNO - Osiedle Śnieguliczki, co
sadzicie o tym developerze oraz planowanej inwestycji.Jak się mieszka w
Józefosławiu...
Obserwuj wątek
    • Gość: autochton Re: SEDNO - developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:12
      JAk w Józefosławiu .. co to za pytanie.. samoloty latają nad głową pardon
      podchodzą do lądowania heheheh; zatłoczona ul.Puławska , co raz więcej
      zabudowań - robi się miasto pełną gębą czas się wyprowadzać dalej...heheheheh
      • Gość: gosc Re: SEDNO - developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:02
        nie mieszkam w Jozefoslawiu wiec nie pomoge. Natomiast kupilam mieszkanie w
        innej ich inwestycji Pod Kasztanem. jak narazie wszystko wydaje sie byc ok.
        Praca zgodnie z planem - zmierzaja ku koncowi (choc termin oddania to koniec
        marca ale mam nadzieje nic sie zlego nie wydarzy). umowe udalo sie
        przenegocjowa m.in wplaty zgodnie z postepem prac, ostatnia wplata dopiero po
        otrzymaiu aktu notarialnego. polecam! (porownujac z innymi deweloperami na
        rynku)
        • Gość: jarek Re: SEDNO - developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 23:59
          A ja znam właściciela - straszny d.upek - jeździ laguną kombi wiec jak się
          wysyppie to nie będzie miał kasy żeby oddać. Zresztą w pewnym sensie pracuje
          też dla mnie...
          • Gość: inspektor Re: SEDNO - developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:57
            Mówisz o Panu Marku Poddanym - właścicielu SEDNO ?. Czym Ci podpadł ,że tak o
            nim mówisz? Masz podstawy ku temu ? jak to to opisz je?
            INSPEKTOR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka