Gość: Monika IP: *.eranet.pl 01.02.07, 22:13 Jestem zainteresowana nową inweswtycją SEDNO - Osiedle Śnieguliczki, co sadzicie o tym developerze oraz planowanej inwestycji.Jak się mieszka w Józefosławiu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autochton Re: SEDNO - developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:12 JAk w Józefosławiu .. co to za pytanie.. samoloty latają nad głową pardon podchodzą do lądowania heheheh; zatłoczona ul.Puławska , co raz więcej zabudowań - robi się miasto pełną gębą czas się wyprowadzać dalej...heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SEDNO - developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:02 nie mieszkam w Jozefoslawiu wiec nie pomoge. Natomiast kupilam mieszkanie w innej ich inwestycji Pod Kasztanem. jak narazie wszystko wydaje sie byc ok. Praca zgodnie z planem - zmierzaja ku koncowi (choc termin oddania to koniec marca ale mam nadzieje nic sie zlego nie wydarzy). umowe udalo sie przenegocjowa m.in wplaty zgodnie z postepem prac, ostatnia wplata dopiero po otrzymaiu aktu notarialnego. polecam! (porownujac z innymi deweloperami na rynku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: SEDNO - developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 23:59 A ja znam właściciela - straszny d.upek - jeździ laguną kombi wiec jak się wysyppie to nie będzie miał kasy żeby oddać. Zresztą w pewnym sensie pracuje też dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor Re: SEDNO - developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:57 Mówisz o Panu Marku Poddanym - właścicielu SEDNO ?. Czym Ci podpadł ,że tak o nim mówisz? Masz podstawy ku temu ? jak to to opisz je? INSPEKTOR Odpowiedz Link Zgłoś