Dodaj do ulubionych

JW Grochowska-ogrzewanie

29.11.01, 13:31
Czy w innych mieszkaniach przy Grochowskiej tez jest tak zimno? U mnie temp.
wynosi 16-17 C. Problem tkwi podobno w węźle c.o, J.W chcąc zapewne
zaoszczędzic zamontowala za mały węzeł. Czy ktoś już w tej sprawie
interweniował w JW bo Administracja jest bezradna?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kwasek Re: JW Grochowska-ogrzewanie IP: 10.0.100.* 29.11.01, 13:46
      akuc napisał(a):

> Czy w innych mieszkaniach przy Grochowskiej tez jest tak zimno? U mnie temp.
      > wynosi 16-17 C. Problem tkwi podobno w węźle c.o, J.W chcąc zapewne
      > zaoszczędzic zamontowala za mały węzeł. Czy ktoś już w tej sprawie
      > interweniował w JW bo Administracja jest bezradna?

Rzeczywiście na początku było zimno, teraz albo się przyzwyczailiśmy albo
      mieszkanie sie nagrzało.
      • akuc Re: JW Grochowska-ogrzewanie 29.11.01, 15:48
        u mnie jest coraz zimniej i nie mam ochoty się do tego przyzwyczaic, staram sie
        cos robic w tej sprawie, ale przydalo by sie wsparcie.Pozdrawiam.
        • Gość: Ania Re: JW Grochowska-ogrzewanie IP: *.ipartners.pl 30.11.01, 15:53
          Mysle, ze rownie wazna sprawa dotyczy aktow notarialnych. Mialy byc w polowie grudnia, teraz mowi sie o
          koncu grudnia. Nie wiadomo, czy JW sie wyrobi, chociaz twierdza ze zrobia wszystko? Wiem że trwają odbiory,
          które się przeciągają. Moze powinnismy cos w tej kwestii pzredsiewziac, zeby nie pzreciagnac tego na nowy
          rok (chodzi o VAT).
          A poropos czy wiecie jak wygladać będzie tzw. patio w srodku budynku. Moje okna wychodzą na obie strony
          (ze zewnątrz jest OK), natomiast do wewnątrz ciekawa jestem co będzie. Dla ciekawosci mam sciągnietą stronę
          spzred 2 lat o Grochowskiej. To miało być cytuję "Patio wypełnione zielenią" i chyba cos nawet wspominali o
          placu zabaw dla dzieci.
          Ciekawe co?
          • Gość: Kwasek Re: JW Grochowska-ogrzewanie IP: 10.0.100.* 30.11.01, 16:09
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Mysle, ze rownie wazna sprawa dotyczy aktow notarialnych. Mialy byc w polowie g
            > rudnia, teraz mowi sie o
            > koncu grudnia. Nie wiadomo, czy JW sie wyrobi, chociaz twierdza ze zrobia wszys
            > tko? Wiem że trwają odbiory,
            > które się przeciągają. Moze powinnismy cos w tej kwestii pzredsiewziac, zeby n
            > ie pzreciagnac tego na nowy
            > rok (chodzi o VAT).
            Sam nie wiem, w obecnej sytuacji wypada się oczywiście cieszyć, że te mieszkania
            wreszcie są ,ale z drugiej strony jest tyle niedoróbek i zwykłego anbijania w
            butelkę, że sobie myśle gdyby nie ten pokraczny polski rynek mieszkaniowy to
            takie firmy jak J.W nie byłyby największymi develpoprami w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka