Dodaj do ulubionych

JWC-Mokotow Plaza 2

IP: *.nbp.pl 30.05.03, 11:34
Czy ktos budowal juz dom/mieszkanie z JW Construction.
Ciekawia mnie opinie nt. tego dewelopera.
Czy ktos podpisal z nimi umowe na zakup mieszkania
w Mokotow Plaza 1.
Jak postepuje tempo budowy.
Jak wywiazuja sie z umowy.
Jak oceniacie jakosc mieszkan wybudowanych przez JWC - na tle innych
deweloperow.
Czy mozecie mi ich polecic?

Obserwuj wątek
    • Gość: Sekret Re: JWC-Mokotow Plaza 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 11:40

Kilka wątków w dół jest wiele opinii na temat JWC.
      Ja bym na dzień dzisiejszy nie ryzykowała,ale musisz przejrzec te opinie ktore
      sie pojawily tutaj (szczegolnie w ostatnim czasie)
      Poza tym słyszałam od innego developera (prywatnie ;-) o ich kłopotach i
      pewnych brakach (acz tempo budowy mają niezłe) - ale to mogła być stronnicza
      opinia konkurencji ;-)

Pozdrawiam

• Gość: PiotrS Re: JWC-Mokotow Plaza 2 IP: *.nbp.pl 30.05.03, 11:41
      Ja mam ich mieszkanie na Książkowej Tarchomin.
      Nic szczególnego z mieszkaniem się nie dzieje,
      ale jakość musze przyznać jest mizerna.
      Chatę oddali w terminie (po 3 miesiącach przysługującego obsuwu).
      Ostatnio coś leje się na klatce schodowej i chyba nikt nie wie
      co i skąd.
      • Gość: doodo Re: JWC-Mokotow Plaza 2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 12:04
        Nie wiem jak zasobność portfela, ale chyba radziłabym rozważyć inne możliwości.
        Byłam parę razy na budowie u znajomych, którzy kupili w JWC mieszkanie. Sposób
        prowadzenia budowy mówił sam za siebie. Próbowałam wybić im z głowy ale
        niestety lokalizacja była dla nich b. atrakcyjna. Stracili nerwy w walce o
        jakość na poziomie minimum. Poziom projektu i robót oceniam na ciężki socjalizm.
        A co najgorsze wizualizacja ,na podstawie której kupiono mieszkanie nie ma nic!
        ale to nic! wspólnego z rzeczywistością.
        Decyzja nleży do Ciebie.
        Pozdr.
        • wolf_gang Re: JWC-Mokotow Plaza 2 30.05.03, 12:30
          JA mialem okazje odwiedzic budowe innego dewelopera, gdzie metr kosztowal dwa
          razy wiecej jak na osiedlu Mokotow Plaza 2. Bylem zdziwiony, ze tam wykonanie
          tez pozostawia wiele do zyczenia, tempo tez bylo wolne i mieszkanie oddano z 6
          miesiecznym opoznieniem. Dzisiaj mieszkaja tam moi znajomi juz od roku.
          Odwiedzilem ich i pekaja im sciany, dach przcieka..... Deweloprzy, ktorzy sie
          bardzo cenia tez nie zawsze cechuja sie dobrym wykonczeniem oraz wysoka
          jakoscia.
          • koziela Re: JWC-Mokotow Plaza 2 14.10.03, 14:25
            Wpłacamy na mieszkanie na Mokotowie Plaza II. Przychylamy się do wypowiedzi
            kolegi że inni developerzy też budują nie lepiej. Na JWC jest najwięcej skarg
            bo najwięcej budują. Mój mąż wykańcza mieszkania więc ma okazję ogladać
            wykonanie innych developerów.
            Jesli chodzi o naszą budowę to nasz przedstawiciel obiecał że w połowie
            listopada powstaną fundamenty
          • Gość: ed Re: JWC-Mokotow Plaza 2 IP: *.chello.pl 14.10.03, 19:56
            ja też kupiłem mieszkanie od JW tyle że na Bemowie. a to co mówi
            przedstawiciel to wersja którą każą powtarzać prezesie. jedno wam powiem nie
            wierzcie w ich terminowość. moje mieszkanie miało być oddane w marcu 2004 r,
            będę szczęśliwy jak będzie w grudniu.
            a w listopadzie to wam powiedzą jak mnie, że nie mogą nic robić bo za duży mróz
            pozdrawiam (ale nie załamujcie się jak dotąd wszustko wybudowali) i ja na to
            liczę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka