Dodaj do ulubionych

SM Domino na Stryjenskich

IP: 158.66.113.* 04.12.01, 09:07
Czy ktos potrafi cos powiedziec o tej spoldzielni i o ich inwestycji na ul.
Ghandi? Pilnie prosze o jakiekolwiek informcjae na temat kondycji spolki i
terminowcosci ich prac
Obserwuj wątek
    • Gość: berta Re: SM Domino na Stryjenskich IP: 10.47.3.* 05.12.01, 08:57
      Nie wiem od kiedy interesujesz się tą inwestycją, ale raczej nie działaj
      pochopnie. Chciałam kupić mieszkanie na Gandhi na początku roku i przez dwa
      miesiące obserwowałam postępy na budowie - nic się nie ruszało. Wczoraj
      przejeżdżałam koło budowy i jest ona w takim samym stanie, jak była kilka
      miesięcy temu - dosłownie nic sie nie ruszyło. Być może jeszcze ruszą z kopyta
      i się wyrobią. Ponadto możesz poszukać we wcześniejszych postach - temat Domina
      był przerabiany, są tam opinie ludzi, którzy już mieszkają w ich mieszkaniach.
      • Gość: Nina Re: SM Domino na Stryjenskich IP: 158.66.113.* 05.12.01, 12:50
        Dzieki Berta - juz wczoraj zrezygnowalam, uwazam, ze oszukuja ludzi utrzymujac
        ich w przekonaniu ze cena 3400 za m kw. jest cena aktualna - ta cena od dwoch
        lat nie byla indeksowana i na dzien dzisiejszy wynosi 3950.
        Czy wiesz co moze - lub inni - o Natolin Plaza Center i ich inwestycji
        Nowoursynowaska/Rosola?? Z ziemi wystaja fundamenty, nie wiem, czy mozna im
        zaufac... Lub SM "DZiesiatka" budujaca na Imielinie?
        • Gość: robert Re: SM Domino na Stryjenskich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 23:53
          Tzrymaj sie z daleka od Spoldz. PAX tez na Stryjenskich.
          • Gość: mk Re: SM Domino na Stryjenskich IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.01, 09:19
            a to dlaczego ???
            • Gość: robert Re: SM Domino na Stryjenskich IP: 193.0.68.* 11.12.01, 12:36
              Gość portalu: mk napisał(a):

> a to dlaczego ??? Zobacz sobie wlasny list w temacie Pax Stryjenskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka