Gość: Nina IP: 158.66.113.* 04.12.01, 09:07 Czy ktos potrafi cos powiedziec o tej spoldzielni i o ich inwestycji na ul. Ghandi? Pilnie prosze o jakiekolwiek informcjae na temat kondycji spolki i terminowcosci ich prac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: berta Re: SM Domino na Stryjenskich IP: 10.47.3.* 05.12.01, 08:57 Nie wiem od kiedy interesujesz się tą inwestycją, ale raczej nie działaj pochopnie. Chciałam kupić mieszkanie na Gandhi na początku roku i przez dwa miesiące obserwowałam postępy na budowie - nic się nie ruszało. Wczoraj przejeżdżałam koło budowy i jest ona w takim samym stanie, jak była kilka miesięcy temu - dosłownie nic sie nie ruszyło. Być może jeszcze ruszą z kopyta i się wyrobią. Ponadto możesz poszukać we wcześniejszych postach - temat Domina był przerabiany, są tam opinie ludzi, którzy już mieszkają w ich mieszkaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: SM Domino na Stryjenskich IP: 158.66.113.* 05.12.01, 12:50 Dzieki Berta - juz wczoraj zrezygnowalam, uwazam, ze oszukuja ludzi utrzymujac ich w przekonaniu ze cena 3400 za m kw. jest cena aktualna - ta cena od dwoch lat nie byla indeksowana i na dzien dzisiejszy wynosi 3950. Czy wiesz co moze - lub inni - o Natolin Plaza Center i ich inwestycji Nowoursynowaska/Rosola?? Z ziemi wystaja fundamenty, nie wiem, czy mozna im zaufac... Lub SM "DZiesiatka" budujaca na Imielinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: SM Domino na Stryjenskich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 23:53 Tzrymaj sie z daleka od Spoldz. PAX tez na Stryjenskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: SM Domino na Stryjenskich IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.01, 09:19 a to dlaczego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: SM Domino na Stryjenskich IP: 193.0.68.* 11.12.01, 12:36 Gość portalu: mk napisał(a): > a to dlaczego ??? Zobacz sobie wlasny list w temacie Pax Stryjenskich Odpowiedz Link Zgłoś