Gość: PCh IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 14.07.03, 21:58 Co tam słychać w SM PAX ? Już po zmianie prezesa, ale chyba jeszcze przed upadłością ? Jakieś nowe wieści ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: PAX IP: 195.245.217.* 15.07.03, 11:16 Cześć :-) Dowiedziałam się, ze inwestycja ruszyła :-) Firmą budującą jest KABLOBETON. Ponoć 22 lipca jest zebranie, na którym dowiemy się więcej szczegółów. A jakie masz mieszkanko? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: PAX IP: waprx* / 192.168.14.* 15.07.03, 11:44 Wiatraczna ruszyła ??? Niemożliwe, tam wciąż nie ma żywego ducha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PAX IP: 195.245.217.* 15.07.03, 12:00 Kurcze a nie ruszyła???? Jeszcze tam nie byłam, ponieważ zaufałam po raz kolejny spółdzielni, która powiedziała, ze wszystko ruszyło. A może ruszyło dopiero przejęcie dokumentów przez nowego inwestora? Zobaczymy. Na zebraniu dowiemy się szczegółów. Mam nadzieję, która od jakiegoś czasu jakoś mnie opuszcza .... Odpowiedz Link Zgłoś
masstah Re: PAX 15.07.03, 12:15 Słuchaj, mieszkam obok, codziennie rano czekam na tramwaj na rondzie. Jeśli budowa ruszyła to znaczy że albo pracują od dziesiątej do szesnastej albo dobrze się kryją. Bo w okolicach mojego bywania na rondzie żywego ducha na budowie nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: PAX IP: *.marketingserwis.pl 15.07.03, 14:37 Dla zainteresowanych: widziałam tam dziś rano kilku pracowników, czli chyba coś ruszyło :))) Ja miałam mieszkanie w Wersalu na Grochowskiej- miałam, bo własnie złożyłam wniosek o rozwiazanie umowy- mają rok (dwanaście miesiecy!!!!!) opóźnienia! czy może ktoś cos wie na temat rozwiązywnaia umów z winy Developera i ile mogę czekac na zwrot pieniędzy? podrawiam lilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PAX IP: *.mofnet.gov.pl 15.07.03, 13:44 Nowe wieści podaje Gazeta w dziale Wieści z rynku nieruchomości w artykule pt. Pax. Przyszłość spółdzielni. Nowy prezes. Na ile ten akrtykuł jest wiarygodny - trudno powiedzieć, co do kondycji finansowej spódzielni - pewnie to jest pobożne życzenie nie tylko nowego prezesa ale kilku tysięcy członków spółdzielni zarówno tych starych jak i tych nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: PAX IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 15.07.03, 18:47 To dobry tekst. Mam nadzieję, że nowy prezes ma szanse wyprowadzić SM PAX na prostą - czego Jemu, sobie i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś