Gość: Magda IP: 213.17.227.* 24.07.03, 15:12 Czy naprawde nikt nie jest w stanie mi czegos powiedzieć o Uniwersbudzie i osiedlu "Park Nad Stumykiem" w Józefosławiu? Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek_milimetr Re: Nikt?................. 24.07.03, 15:42 Zacznijmy od kwestii zasadniczej... czy ktoś w ogóle wie gdzie sam ten Józefosław leży... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mooj Re: Nikt?................. 24.07.03, 15:46 ej no co Ty! gdyby nie tak daleko..bardzo ladne miejsce szczególnie jęlsi ktos mocno zwiazane z południowym krańcem Wawy to naprawde warto rozwazyć Odpowiedz Link Zgłoś
landa Re: Nikt?................. 24.07.03, 15:45 Najlepiej pojechać na budowę i wypytać mieszkańców, to szczerze proponuję. Jest to najlepsza informacja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vodnik Re: Nikt?................. IP: *.neostrada.pl / 10.0.40.* 24.07.03, 16:35 Gość portalu: Magda napisał(a): > Czy naprawde nikt nie jest w stanie mi czegos powiedzieć o Uniwersbudzie i > osiedlu "Park Nad Stumykiem" w Józefosławiu? Bede wdzieczna za jakiekolwiek > informacje. Na tym forum czasami brak postów na temat danego developera dobrze o nim świadczy. Wszystko jest ok więc nikt nie musi wylewać żółci. A jeśli Ci to pomoże to słyszałem, że Uniwersbuda, to ekskluzywne mieszkanie dla psa, z takimi wygodami jak opiekacz do kości, automatyczna draparka za uchem czy dezintegrator pcheł pozdro v. Odpowiedz Link Zgłoś