Dodaj do ulubionych

JWC Dębowy Park

30.07.03, 08:57
Cześć,
czy ktoś coś wie na temat JWC Dębowy Park? Mają to zakończyć w listopadzie a na budowie nie ma
żywego ducha.
Obserwuj wątek
    • Gość: Furi Re: JWC Dębowy Park IP: *.allianz.pl 30.07.03, 09:06
      www.debowy-park.prv.pl

• Gość: rud Re: JWC Dębowy Park IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 12:00
      póki co widziałam tam ducha
      • indi3 Re: JWC Dębowy Park 31.07.03, 17:52
        Wiadomość z JWC ( oczywiście nie z biura obsługi klienta ): Jest mały obsó(u)w ale mają 3 priorytety:
        Dąbrówka Wiślana, rembertów i Dąbowy Park. Można spodziewać się na grudzień-styczeń.
        • Gość: tom Re: JWC Dębowy Park IP: *.acn.waw.pl 03.08.03, 00:46
          Priorytet maja jeden a nie trzy: orznac jak najwiej klientow!!!!!!!!!!!!
          • Gość: JWCH Zaproszenie na spotkanie IP: *.crowley.pl 16.01.04, 15:29
            W imieniu zarządu JW Construction Holding SA serdecznie zapraszam wszystkich
            klientów z osiedla Dębowy Park I na spotkanie z kierownictwem firmy w dniu
            31.01.2004 r. o godz. 10-tej w siedzibie spółki ul. Radzymińska 326. Postaramy
            się odpowiedzieć na wszystkie Państwa pytania i wnioski.
            Z poważaniem
            Marek Skrzypczyński
            dyrektor pełnomocny
      • Gość: Jacek Re: JWC Dębowy Park IP: *.cst.tpsa.pl 19.01.04, 11:46
        Byłem tam w sobotę, te ich kolorowe domki mnie roz...ją. Mam wrażenie jakby 5
        lat temu kupili 10 wagonów farby przeterminowanej w promocyjnej cenie i teraz
        wszystko co jw wybuduje ma kolor sracz..to-zółty.
        • Gość: nmf oni wszystko maja z promocji... IP: *.acn.waw.pl 20.01.04, 19:50
        • Gość: kwik Re: JWC Dębowy Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.04, 21:04
          Wszystko maja przeterminowane a ich budynki po zaledwie kilku latach wygladaja
          jak by sie ktos wyrzygal...Przyjedz na Kasiazkowa na Tarchominie to sam
          zobaczysz....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka