indi3 30.07.03, 08:57 Cześć, czy ktoś coś wie na temat JWC Dębowy Park? Mają to zakończyć w listopadzie a na budowie nie ma żywego ducha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Furi Re: JWC Dębowy Park IP: *.allianz.pl 30.07.03, 09:06 www.debowy-park.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rud Re: JWC Dębowy Park IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 12:00 póki co widziałam tam ducha Odpowiedz Link Zgłoś
indi3 Re: JWC Dębowy Park 31.07.03, 17:52 Wiadomość z JWC ( oczywiście nie z biura obsługi klienta ): Jest mały obsó(u)w ale mają 3 priorytety: Dąbrówka Wiślana, rembertów i Dąbowy Park. Można spodziewać się na grudzień-styczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: JWC Dębowy Park IP: *.acn.waw.pl 03.08.03, 00:46 Priorytet maja jeden a nie trzy: orznac jak najwiej klientow!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWCH Zaproszenie na spotkanie IP: *.crowley.pl 16.01.04, 15:29 W imieniu zarządu JW Construction Holding SA serdecznie zapraszam wszystkich klientów z osiedla Dębowy Park I na spotkanie z kierownictwem firmy w dniu 31.01.2004 r. o godz. 10-tej w siedzibie spółki ul. Radzymińska 326. Postaramy się odpowiedzieć na wszystkie Państwa pytania i wnioski. Z poważaniem Marek Skrzypczyński dyrektor pełnomocny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: JWC Dębowy Park IP: *.cst.tpsa.pl 19.01.04, 11:46 Byłem tam w sobotę, te ich kolorowe domki mnie roz...ją. Mam wrażenie jakby 5 lat temu kupili 10 wagonów farby przeterminowanej w promocyjnej cenie i teraz wszystko co jw wybuduje ma kolor sracz..to-zółty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwik Re: JWC Dębowy Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.04, 21:04 Wszystko maja przeterminowane a ich budynki po zaledwie kilku latach wygladaja jak by sie ktos wyrzygal...Przyjedz na Kasiazkowa na Tarchominie to sam zobaczysz.... Odpowiedz Link Zgłoś