straba_2000 05.04.08, 23:45 Witam, chciłabym kupić coś takiego allegro.pl/item336491001_bezposrednio_dom_w_cenie_mieszkania.h tml ale nie znam dewelopera. Jeżeli ktoś ma informacje nt tego dewelopera DOMYVILLE proszę o kontakt. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
straba_2000 Re: Sprawdzenie dewelopera 06.04.08, 00:03 straba_2000 napisał: > Witam, chciłabym kupić coś takiego > allegro.pl/item336491001_bezposrednio_dom_w_cenie_mieszkania.html > ale nie znam dewelopera. Jeżeli ktoś ma informacje nt tego > dewelopera DOMYVILLE proszę o kontakt. > > pzdr chodzi o inwestycję przy ulicy Weteranów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwaczek Re: Sprawdzenie dewelopera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 12:25 Może napisz do użytkownika kensio. On oferował gdzieś na tym forum sprawdzanie developerów . Wyglądał na łebskiego fachowca od tych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: Sprawdzenie dewelopera 09.04.08, 08:47 Senk ju :) Sam bawię się w developerke i inwestycje na RE od wielu lat :) Różne lody kręciłem i różni próbowali mnie wykręcić :D Do 18stego jestem wyłączony ale póżniej służę pomocą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ytong123 Re: Sprawdzenie dewelopera 08.04.08, 12:13 spróbuj poszukac cos na temat tego developera w internecie - Pustka!!!!!!!! To chyba cos znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: Sprawdzenie dewelopera 09.04.08, 18:40 Ciemnosc widze ciemnosc....:D Popros o dokumenty rejestracyje firmy. KRS i inne pierdy które Ci da laska. Potem dokumemty dotyczące działeczki wypisy z KW wyrysy pozwolenia na budowe itd. To jest tak zwany komplet developerski. Potem załozymy wątek. Sprawdzanie developera dla niedeveloperów :) aaa no i oczywiscie podwątek sprawdzanie oszustów dla nieoszustów :D i podniesiemy troszke wiedze na forum. OKI? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Sprawdzenie dewelopera 09.07.08, 10:21 Ja bym jeszcze poprosil o aktualne oswiadczenie o braku prowadzenia jakiegokolwiek postepowania karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
melon553 Re: Sprawdzenie dewelopera 15.03.17, 11:44 Blok Bohaterow 12. Cala prawda o inwestycji. - zle wykonana przepompownia kanalizacji ktora juz kilkakrotnie uszkodzila pompy - sciany tak cienkie ze slychac jak sasiad nalewa wode do czajnika - strop wykonany z takiego materialu ze mamy wrazenie ze sasiad z gory spaceruje po naszym mieszkaniu -brama garazowa ktora nie miala juz gwaracji w momencie zakupu mieszkania i dziwnym trafem przestala dzialac na pol roku. -Piece gazowe juz bez gwarancji w momencie zakupu mieszkania. - bramki wyjciowe z osiedla nie dzialajace podczas mrozu i rdzewiejace. - niedomykjace sie drzwi do klatki. -brak oswietlenia wkolo osiedla, wystaja tylko przewody -kapiaca woda z przewodu wentylacyjnego w klatce. Poki co developer nie kwapi sie do usuniecia tych usterek. Cale szczescie ustawodawca naklada na ego taki obowiazek z tytulu renkojmi przez okres 5 lat. - Odpowiedz Link Zgłoś
5michal.zielinski Re: Sprawdzenie dewelopera 21.03.17, 23:52 Chyba nie warto w tkaim razie w to inwestować. Ja przed zakupem mieszkania z rynku wtórnego zamówiłem odbiór mieszkania z firmy pod linkiem. Znalezli tyle błedów, że zrezgynowałęm. Na szczęscie... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha525 Re: Sprawdzenie dewelopera 26.11.18, 15:26 Czy coś się zmieniło ? Zostały naprawione usterki? Pytam bo jesteśmy z mężem zainteresowani kupnem mieszkania obok Pana bloku przy ul Messal A nic nie możemy znaleźć na temat tego dewelopera Odpowiedz Link Zgłoś
tanitazaitceva Re: Sprawdzenie dewelopera 25.02.19, 08:09 Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
dobrzezamieszkasz Re: Sprawdzenie dewelopera 07.03.19, 21:49 Niestety nie znam, ale może lista sposobów do sprawdzenia będzie przydatna: dobrzezamieszkasz.pl/deweloper-jak-sprawdzic-wiarygodnosc Odpowiedz Link Zgłoś