kinia51 08.10.03, 12:32 TBS PRAGA PLD. - pytałam o niego we wcześniejszym poście ale niestety nikt mi nie odpowiedział. To dla mnie ważne, jeśli coś wiecie piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mir Re: TBS - doradzcie IP: *.class144.petrotel.pl 08.10.03, 15:54 Moze juz masz umowe.Bardzo ciekawa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia251 Re: TBS - doradzcie 09.10.03, 10:28 Chodzi Ci o umowę partycypacji? Mam a dlaczego pytasz? Czy coś jest nie tak, napisz jakie masz wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: TBS - doradzcie IP: *.class144.petrotel.pl 09.10.03, 15:33 Wplata na konto TBS tytulem partycypacji nie upowaznia do ulgi Po przekroczeniu okreslonych dochodow moga zastosowac czynsz wolny Gdy zrezygnujesz nie dostaniesz pelnego zwrotu wplaconej kwoty itp. Czyli TY odpowiadasz za wszystko oni za nic . przeczytaj umowe bardzo uwaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: TBS - doradzcie IP: *.waw.pl 02.12.03, 02:21 Tanio odstąpię mieszkanie w TBS. 4-pokoje z kuchnią (80 m2)na drugim piętrze w nowym budynku pięciokondygnacyjnym z parkingiem podziemnym i w zamkniętym osiedlu. Mieszkanie jest wykończone : pokoje parkiet; kuchnia, łazienka, wc osobno, wszędzie glazura + terakota, wanna, umywalki; przedpokój terakota, dwie szafy wnękowe; duży balkon 1,5 x 3,20. Warszawa. Oferta jest bardzo korzystna (cena do negocjacji). Jeżeli jest Pani zainteresowana ofertą proszę o telefon 0 604 437 550. Odpowiedz Link Zgłoś