Dodaj do ulubionych

AARDOM ???

IP: 213.17.181.* 11.10.03, 13:38
To jak w końcu z nimi jest?
Są dobrzy zy źli?
Obserwuj wątek
    • Gość: MIESZKANIEC WAŁ IV Re: AARDOM ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 13:57
      Kupiłem od nich mieszkanie w 2001 r., bo wydawało mi się, że to ciekawa
      propozycja, niezbyt wygórowana cena, a i firma wydawała mi się wiarygodna. Już
      w trakcie budowy, gdy wpłaciłem większość pieniędzy, obraz AARDOMU znacznie
      się zmienił w moim odczuciu - okazywać się zaczęło, że za roboty, które w moim
      mieszkaniu miały być wykonane w cenie, muszę dopłacać dodatkowe pieniądze, że
      budowa nie będzie zakończona w terminie - w efekcie prawie rok opóźnienia w
      oddaniu całego osiedla. Mieszkam dziś w tym moim wymarzonym mieszkanku, ale
      gdybym wiedział, ze moje marzenia ziszczą się w postaci mieszkania z AARDOMU,
      to nie popełniłbym nigdy takiego błędu, jak popełniłem - ściany krzywe, na
      nich zaczyna wychodzić grzyb, duże problemy w załatwieniu jakichkolwiek spraw
      związanych z końcowym przepisaniem własności mieszkania. Choć tam mieszkam -
      bo zainwestowałem wszystkie swoje oszczędności - to piszę na tym forum jak
      wygląda kupno mieszkania od AARDOMU, by przestrzec innych przed błędem, który
      sam popełniłem!
    • jagna4 Re: AARDOM ??? 15.10.03, 11:05
      Źli Jasiu , bardzo źli ( pozdrowienia dla aardomu !) .
      Kradna , oszukują , wyłudzają pieniądze .
      Wszyscy zainteresowani czytają forum .
      Czytaj i ty
      • Gość: ip Re: AARDOM ??? IP: *.crowley.pl 17.10.03, 10:06
        Zgadzam się w całej rozciągłości tematu: są ŻLI !!!
        Nie radzę nikomu zainwestować tam pieniędzy bo napewno je straci!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka