Gość: mieszkaniec IP: *.chello.pl 28.11.08, 11:19 Szukam sąsiadów z inwestycji SM Wola, do wymiany uwag i ogólnie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ocjiec O. Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 13:38 Moge tylko dodac ze wiem sporo o firmie budujacej wiec tez cos Panu moge powiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 02.12.08, 15:45 Witam, a co Pan wie o budujących? :) bo ja będę sąsiadką i chętnie się dowiem :) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszly mieszkani Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 02.12.08, 16:11 Ja już sie od tego Pana dowiedziałąm :) Że firma cekom jest rzetelna i nie oszczędza na materiałach, bo sam z nią współpracuje. Dlatego mieszkanka powinny być dobrej jakości. ja sie tylko obawiam hałasu z torów ale klamka zapadła i biorę też mieszkanko w tym budynku :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik jeszcze tylko kredycik i wio :-) IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 17:42 przepraszam, że się w ten monolog wtrącę ale zapomniałaś napisać: jeszcze tylko kredycik i wio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedzę i płaczę Re: jeszcze tylko kredycik i wio :-) IP: *.aster.pl 02.12.08, 21:40 a gó..o cię to małorolny gpodupcu obchodzi kto za co kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: jeszcze tylko kredycik i wio :-) IP: *.chello.pl 03.12.08, 08:58 tak się składa że mieszkań ze spółdzielni nie trzeba reklamować są dużo tańsze od inwestycji deweloperów :) Tylko szczęśliwcy załapali się na mieszkania :D a podań za tą cene było baaardzo dużo :) wiec zazdrośniku zadnego wio ..nie bedzie :p ja nie naganiaczka Odpowiedz Link Zgłoś
ro1nik Re: jeszcze tylko kredycik i wio :-) 25.01.09, 18:33 >Autor: Gość: siedzę i płaczę IP: *.aster.pl 02.12.08, 21:40 >a gó..o cię to małorolny gpodupcu obchodzi >kto za co kupuje Jak tam taka kultura małomiasteczkowa ma zamieszkiwać to ja bym radził trzymać się z daleka. Jak sąsiad z poprawczaka i zmywaka będzie rzucał wyzwiskami naokoło to mu się Warszawa znudzi szybko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 03.12.08, 11:09 Hałas z torów nie powinien przeszkadzac. wczoraj ze 2 godz stalam obok, kilka pociagow przejechalo i nie bolalo :) za 2 lata tych wolnych moze nie byc, bo kolo huty mieszkania chca budowac :) od ktorej strony ma Pani okna? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 03.12.08, 15:01 okna na podwórko i na górze... :) kurcze kredyt w drodze a ja sie odrobine wacham, jak to będzie z tymi cenami za 2 lata .. spółdzielnia jeszcze niedawno ukonczyla budynek za 4500tys na bemowie tutaj 5800. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 03.12.08, 17:15 też się waham jeśli chodzi o ceny... no ale coż...to, co spoldzielnia skonczyla za 4500 było nabyte ponad 2 lata temu. wtedy za tyle stawialo też JWC molocha przy Górczewskiej. zobaczymy. z drugiej strony bre locum buduje za 8tys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roswellek Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 23:08 Co do ceny to uwazam, ze nie ma szans zeby spadly w tamtej okolicy ponizej tej ktora daje SM Wola czyli 5800zl, Brelocum budynek obok sprzedaje jakos 8-9 tys zl/m2, JW Constraction chyba nawet po 10 tys zl/m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 18:24 Nie wiem skad Ty bierzesz te ceny.Bre locum to cena 8-8200 m2.Garaz w cenie.JW to okolo 8000 za m2 jezeli poszukasz po agencjach posrednictwa.Garaz platny dodatkowo.Generalnie ceny wyzsze,ale maja kilka plusow:lokalizacja ciut lepsza, praktycznie gotowe do odbioru (szczegolnie j.w.), jakosc prawdopodobnie wyzsza niz mieszkan spoldzielni. Poza tym, znajac spoldzielnie to poczekasz na nie 2lata, a koszty kredytu sa teraz bardzo wysokie.Generalnie kilkuletnia zabawa z oszustami ze spoldzielni i lata meczarni z przejezdzajacymi pociagami za kilkaset zl oszczednosci na metrze.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Zaborowska Sm Wola IP: 94.42.88.* 12.01.09, 12:43 tak, szczególnie jakośc jw construction lepsza. dobre sobie, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjk Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.inmat.pw.edu.pl 13.01.09, 11:05 nie wiesz co piszesz. Generalnie inwestycje j.w. maja bardzo niska jakosc, ale ta Gorczewska park jako jedyna w ich przypadku byla budowana przez Mostostal Wawa a projekt jest od JEMSow.Wykonanie i projekt sa bardzo dobre.Lokalizacja kiepska i poczatkowa cena 10k byla mocno zawyzona.Jak zejda do 7k to mieszkania sie rozejda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rte Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.latkos.ltd.pl 31.01.09, 19:19 "Generalnie kilkuletnia zabawa z oszustami ze spoldzielni" a kto i z czym Cię oszukał? czy w tej spółdzielni czy ogólnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aklamka1 Re: Zaborowska Sm Wola 17.04.09, 13:15 Akurat ludziska ze spółdzielni sa uczciwi i bardzo życzliwi. Spotkałam sie z nieoceniona pomoca z ich strony pomimo że mieszkanie kupiłam w marcu dopiero. Wiąc proszę nie obrażać tych ludzi. Moi znajopmi co kupili mieszkania w JW czy Dom development do tej pory mają ogromne problemy z wyegzekwowaniem napraw i gwarancji. Każda zmiana i przeróbka palnu kosztowała ich krocie a w SM masz to za darmo (płacisz za ceny materiałów lub zwracają cio ceny materiałów jak zrezygnujesz np ze ścuiany). Do tetgo mieszkania JW na lazurowej są oddawane bez instalacji i chyba bez tynków. Koszt połozenia tego na 50 m mieszkaniu to około 10 tys jak maz zniżki i własnego fachowca. Od razu mozna doliczyc to do kosztów. Trzy korony - mioeszkania rzeczywiście mają ładne i ciekawe ale jest to ogrone blokowisko no i mocno zaczynają oszczedzać. Na parterzez cegło a im wyżej tym z większego gówna budują. Więc uszy do góry !! A co dop cen mieszkan rzeczywiscie spadają ale nie spadna do 5800 za metr w warszawie na bemowie. A kolego kilka tysiecy to akurat dużzo bo na małaym 40 m mieszkaniu 2 tys za metr wiecej to 80 tysięcy, tyo ja moge w spółdzielni za to kupic pokój więcej :P Mam wrażenie ze jest Pan sflustrowany bo właśnie Pan przepłacił i próbuje pan sobie to przetłumaczyć innym mącąc w głowach. pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Zaborowska Sm Wola 29.12.08, 18:52 Cześć tu Viki:-) kupuję mieszkanko w tej inwestycji!więc będziemy sąsiadami!pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibon Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.europe.hp.net 20.01.09, 08:31 A ja sie wlasnie zastanawiam nad zakupem. Zastanawiaja mnie te tory... czy od tego nie bedzie za duzo halasu? Trasa sie jakos nie przejmuje, ze 300m jest oddalona a dodatkowo wyglada na to ze ma byc "wkopana pare metrow w ziemie" - nie bedzie nic slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mic Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.acn.waw.pl 20.01.09, 21:07 Gdzie Ty chciałbyś widzieć 300 metrów? Od bloku do Auchan jest być może z 30 metrów a do torów od budynku SM jest może z 30 - 50 metrów. Nie mówiąc już o torach do Huty, które są około 20 metrów od budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mic Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.acn.waw.pl 20.01.09, 21:08 Chodziło mi o 300 metrów od Auchan do budynku SM (pomyłka z 30 m). Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Zaborowska Sm Wola 25.01.09, 18:19 ja się zdecydowałam...okna na dwie strony, najwyżej jak było można:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zaborowska Sm Wola IP: 213.17.175.* 12.01.09, 10:50 to ten budynek ktory buduje sie za Trzema Koronami -przed torami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 10:05 Ja tez kupuje tu mieszkanie w srodkowym buydnku :) Wiec dołączam sie do grona sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 16.01.09, 22:50 Ja tez sie dolaczam. Juz za rok. mamy 2009 a odbior 2010. Moze i bedzie to standardowa cena w 2010 ale czy na pewno w tak dobrej lokalizacji? Ostatnia inwestycja SW wola to ul. Wroclawska po 5300 a zatem nie ma co narzekac na cene 5800. Nie jest wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 07:18 Z tego co mi mówiono w biurze SM Wola to na Wrocławskiej sprzedaja mieszkania po 7-7,5 jakos a nie 5300... Proponowali mi tez tam mieszkanie, wiec jestem pewny ze nie 5300, wiec skad ta cena??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golona Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 17.01.09, 19:50 5300 na Wrocławskiej było w budynku przy Zusie który oddają lada moment.SM Wola buduje jeszcze budynek przy Stolmarze i tam cena 7,5tyś. I dlatego są tam jeszcze wolne mieszkania. Też kupiłem mieszkanie na zaborowskiej w bud B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 21:01 Aha to nie wiedziałem ze na Wrocławskiej mieli dwie inwestycje... W kazdym razie widze ze sąsiadów z Zaborowskiej przybywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 18.01.09, 20:14 A czy tam na wrocławskiej sa jeszcze wolne mieszkania? w sumie lokalizacja nie jest duzo gorsza, chociaz tu ponoć ma być SKM ka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golona Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 18.01.09, 20:53 Przy Zusie mieszkań nie ma od roku cz półtora, natomiast przy Stolmarze są. SM Wola nawet rozwiesza ogłoszenia o sprzedaży mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 10:19 Rozwiesza ogloszenia bo to sprzedarz inwestycji komercyjna zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Zaborowska Sm Wola 25.01.09, 18:22 na Wrocławskiej komercyjna cena spółdzielni to 6400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala kolejka IP: 94.42.88.* 19.01.09, 11:36 Czy ktoś jeszcze słyszał, ze po tych torach kolo auchan ma śmigać kolejka do dw. gdańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mic Re: kolejka IP: 217.67.195.* 19.01.09, 13:43 Aktualnie usuwają jeden pas torów ze względu na budowę łącznika między nowo budowaną trasą do mostu północnego a górczewską i dalej wzdłuż torów (nie pamiętam dokąd najlepiej zobaczyć na siskom.pl) Więc i tory i droga kilku pasmowa a dodatkowo Bre faktycznie jak opis inwestycji korony (zębowe) ścisk jakich mało. Wyjazd z Górcy będzie trwał wieczność. Już teraz tworzą się korki na Konarskiego a wyjazd z drugiej strony na Obozową to jak ktoś tam mieszka to wie jak wygląda. Zastanawiam się co za debil planuje te inwestycje. Nie mam nic do mieszkańców ale planowanie bloków mieszkalnych bez planowania wyjazdów z okolicy na drogi główne to jakiś debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: kolejka IP: 94.42.88.* 19.01.09, 15:50 ja slyszlam, ze tory wumieniaja pod skm, a trasy ma nie byc w ciagu najblizszych 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasis Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 20.01.09, 23:27 witam. tu Kasia, kolejna lokatorka,. moje mieszkanko ma byc w środkowym budynku na czwartym piętrze. jeśli jest tu ktoś z najblizszych sąsiadów niech się odezwie :)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 19:33 do Kasi jestes do wzięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Zaborowska Sm Wola 25.01.09, 18:26 Cześć:-) ja mam mieszkanko w łączniku F V piętro Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.aster.pl 21.01.09, 22:25 Również czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Czy są jakieś cudowne środki do tego? Ciekawa jestem na jakiej podstawie Spółdzielnia weryfikuje podania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.aster.pl 24.01.09, 21:41 W sumie to moze byc bardzo fajna lokalizacja. Z tego co wiem, tymi torami blizej Auchan ma smigac kolejka, a co wiecej wzdluz Gorczewskiej planowana jest druga nitka metra. Wedlug map widac ze bedzie wspolny przystanek metra i SKM wiec bedzie tuz pod reka. Jedna rzecz ktora mnie zastanwia to te tory 20 metrow przed blokiem. Czy ktos wie czy one beda rozebrane czy tez beda nadal uzywane? Odpowiedz Link Zgłoś
ro1nik Re: Zaborowska Sm Wola 25.01.09, 18:37 Może lokalizacja fajna ... ale niektóre buractwo, które tam chce zamieszkać jest odstraszające od tej inwestycji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Zaborowska Sm Wola 25.01.09, 18:43 Kogo masz na myśli, bo chyba głupia jestem i nie rozumiem, skąd wiesz kto tam zamieszka... Znasz już kogoś realnie - nie wirtualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ro1nik Re: Zaborowska Sm Wola 25.01.09, 21:48 Takiego jeden już się tutaj udziela: >Autor: Gość: siedzę i płaczę IP: *.aster.pl 02.12.08, 21:40 >a gó..o cię to małorolny gpodupcu obchodzi >kto za co kupuje Ilu więcej takich będzie czas pokaże ... Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Zaborowska Sm Wola 25.01.09, 18:38 Te tory zostaną czasami nimi jadą wagoniki z węglem ostatnio widziałam w ciągu dnia ale nie za wiele... i chyba rzadko, pamiętam te tory od zawsze;-) mieszkałam na wrocławskiej ale hałas samochodowy i te tramwaje mi bardzo dokuczały...bardzo mi się podoba ta lokalizacja ale martwi bre locum i trzy korony które jakoś chyba w budowie się nie posuwają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 23:30 Z tego co mi wiadomo, to Bre Locum chcialo przyoszczedzic na materiałach, dajac na stropy np ciensza stal niz byla w projektach, słabszy beton niz powinien byc, robiac sciany i slupy na poszczegolnych pietrach zbyt rzadko (w za duzych odeglosciach) przez co popekaly im sufity na poszczeglonych pietrach... Poza pewnie doszlo osiadanie budynku ktore z powyzszymi warunkami sie skumulowalo i dalo efekt beznadziejny bo ciezko bedzie sie im teraz pozbyc tych rys na sufitach i pekniec... Takze dlatego stoi budowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek bredzi - zaden deweloper nie byl przytomny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 09:01 ostatnie dwa lata dla nich to byly jak lata 60-te jesli mowisz ze cos pamietasz - to znaczy ze cie tam nie bylo to byl amok polaczony z euforia zero przytomnosci Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Ile pięter będzie miała inwestycja Trzy Korony? 27.01.09, 13:30 Hej, czy ktoś z was wie ile pięter będzie miał ten trzeci budynek Bre Locum Trzy Korony? jakoś budowa im się zatrzymała a wczoraj czytałam że za metr już chcą tylko 6885 zł - z możliwościa dopłaty do kredytu przez PKO/// Jak anrazie to budynek SM Wola już chyba jest wyższy a ten ich trzeci od lipca stoi w miejscu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICH Re: Ile pięter będzie miała inwestycja Trzy Koron IP: *.chello.pl 27.01.09, 19:58 pO CO KUPOWAC TERAZ MIESZKANIE.Za rok ceny w rejonie beda po 4 tys a zatem nie ma sensu prosis sie o jakas tam nore za 5800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Ile pięter będzie miała inwestycja Trzy Koron IP: 212.75.100.* 27.01.09, 23:54 Norę>? nowe budownictwo to nora??? Chyba mieszkasz w lepiance:-) Jak ma się teraz pieniądze w gotówce to czemu ich nie zainwestować w mieszkanie??? Co mnie obchodzi co będzie za rok? Pojadę sobie odpocząć w wakacje, a potem wprowadzę się do swojego mieszkania:-) Nie nory tylko super mieszkanka - własnego, nowoczesnego, czystego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Ile pięter będzie miała inwestycja Trzy Koron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 07:51 Ta jasne spadna na 4 tys zł, cuda wianki.... Nie wierze w takie spadki, bo tylko gdzies firma developerska pusci znizke np z 8 na 7 czy 6,5 tys zl/m2 i wszystkie sie rozchodza jak swieze bułeczki. Takze zycze powodzenia w czekaniu na nowe mieszkania w Warszawie w dobrej lokalizacji za 4 tys zł :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICH Re: Nora IP: *.chello.pl 28.01.09, 15:16 A jaka pewnosc ze SM WOLA nie padnie. To mieszkanie w chwili obecnej jest wirtualne. Za rok moze juz nie byc nawet wykonawcy. A cofniete kredyty dlA klientow. Wola bierze pieniadze od klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Nora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 23:17 No jakby Bog zesłał powodzie na ludzkosc to juz wogole by sie narobilo, wszytskie Społdzielnie i Developerów by potopilo... Nie mowiac o wszytskich nowych mieszkaniach, ktore by zalało :) Zycie pesymisty musi byc ciezkie bo wedle niego za co by sie nie wzioł to i tak bedzie zle napewno i wszyscy go okradna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rte Re: Nora IP: *.latkos.ltd.pl 31.01.09, 20:25 "A jaka pewnosc ze SM WOLA nie padnie. To mieszkanie w chwili obecnej jest wirtualne. Za rok moze juz nie byc nawet wykonawcy. A cofniete kredyty dlA klientow. Wola bierze pieniadze od klientow." Developer to firma, zwykle sp. z o.o. Dziś decyduje, że zamyka działalność, zgłasza do upadłość i już. Spółdzielnia to jej członkowie, czyli ludzie mieszkający w budynkach spółdzielni. Wszystko co powstaje jest własnością tych ludzi a nie prezesa czy zarządu spółdzielni. I to różni firmy developerskie od spółdzielni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bre Re: Ile pięter będzie miała inwestycja Trzy Koron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:34 Trzeci budynek Trzech Koron będzie miał 6 pięter. A co do ceny to jest ona od 6.885 zł wzwyż. Czyli można założyć, że taka cena będzie za mieszkania na parterze o największym metrażu. Mieszkania na wyższych piętrach i w metrażach, które są najbardziej poszukiwane przez "przeciętną rodzinę" są w cenach około 7.5000 - 8.000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Ile pięter będzie miała inwestycja Trzy Koron 29.01.09, 19:31 Miałam nadzieję, że mniej...5 bo kryzys i mieszkania się nie sprzedają. Cud sprzedać stare mieszkanie, bo trzeba obniżyć bardzo cenę (żeby ludzie kredyt dostali w banku) a nowe mieszkania są droższe i jeszcze trzeba je urządzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Ile pięter będzie miała inwestycja Trzy Koron IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 30.01.09, 18:13 www.brelocum.pl/projekt_standard.php?projekt_id=28 mam nadzieje, ze nie beda za bardzo zaslanialy widoku:) pozdrawiam wszystkich przyszlych mieszkancow Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: Zaborowska Sm Wola 30.01.09, 14:23 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=87394 Bemowo Zaborowska SM Wola Witam:-) założyłam forum przyszłych mieszkańców inwestycji przy ul. Zaborowskiej w Warszawie - zapraszam przyszłych mieszkańców do wymiany uwag dotyczących realizacji i budowy oraz tak ogólnie do znajomości. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 03.02.09, 00:16 A co przyszli sąsiedzi myslą o trasie N-S, która ma przebiegać w niedalekiej odległości tj. za tymi większymi torami. Wg przygotowanych założeń trasa ta na tym odcinku ma przebiegać na estakadzie. Może moje informacje są już nieaktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Zaborowska Sm Wola IP: 94.42.88.* 03.02.09, 09:45 przez najbliższe kilka lat ponoc autostrady nie będzie, bo jak zwykle nie ma pieniędzy, więc nie ma się czym martwić. nawet nie robią węzła z S8. Ma być za to kolejka i śmigac do Dworca Gdańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Zaborowska Sm Wola IP: 94.254.156.* 03.02.09, 12:28 Tylko po co drugie forum. Bałagan bedzie wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 NOWE forum dla mieszkańców ul. Zaborowska Sm Wola 03.02.09, 19:33 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=87394 Forum utworzyłam dla przyszłych mieszkańców właśnie po to, aby powstały odrębne wątki i żebyśmy mogli wymieniać opinie pomiędzy sobą, również na temat budowy, wykonania inwestycji, lokalizacji,i tak ogólnie na tematy związane z naszym "mini" osiedlem. Własne mieszkanie to wielka inwestycja. Jeszcze przed nami odbiór mieszkań, usterki, urządzenie mieszkania. Moglibyśmy dzielić się uwagami i nawiązywać sąsiedzkie znajomości. Tu gdzie mieszkam mam wspaniałych znajomych, szkoda, że nie mogę zabrać ich z sobą:-) Liczę na Was! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: NOWE forum dla mieszkańców ul. Zaborowska Sm IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 11.02.09, 20:35 Ja tez licze na mile towarzustwo:) Do zobaczenia na Zabowrowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: NOWE forum dla mieszkańców ul. Zaborowska Sm 12.02.09, 05:21 Hej:-) Będzie miło!:-)Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
chmurek77 Re: Zaborowska Sm Wola 27.04.09, 16:34 Witam. Dziś podpisałem umowę przedwstępną na lokal nr 29 w bloku B na 5 piętrze. Pozdrawiam wszystkich sąsiadów przyszłych,jeszcze tylko kredycik i marzenie o nowym M się spełni. Mam nadzieję, że cena się nie zmieni na koniec i opóźnień nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nnniecierpliwa SM WOLA Osiedle Grabów II na Ursynowie 02.04.09, 22:41 Witam, Czy ktoś słyszał o inwestycji SM Wola na Ursynowie Grabów II. Chce się czegoś dowiedzieć bo zamierzam kupić tam mieszanie. Może ktoś już kupił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _gosc7 Re: SM WOLA Osiedle Grabów II na Ursynowie IP: *.latkos.ltd.pl 08.05.09, 23:24 Niski budynek trzy klatkowy , trzydzieści parę mieszkań, piękne poddasza za niewielką cenę , garaż podziemny , własna kotłownia więc tańsze ogrzewanie, no i plac, na którym póki co nie mają szans nic pobudować (w planach dwa budynki). Atutem jest fakt, że już stoi wykończony i widać co się kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: SM WOLA Osiedle Grabów II na Ursynowie IP: *.146.107.37.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.09, 19:32 Witam, Czy ktos oreientuje sie po ile zaczynali sprzedawac tam mieszkania? Teraz chca 6950 za m. Udalo sie moze komus wytargowac nizsza cene? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Zaborowska Sm Wola IP: *.chello.pl 23.04.09, 15:47 a czy ktos wie kiedy jest dokladnie oddanie mieszkania przy yl.Wrocłaskiej przy zusie/ Odpowiedz Link Zgłoś