monika265 04.12.03, 21:28 Mieszkam na ul. Malborskiej 3 i jestem bardzo zadowolona. Nie zgłaszałam żadnych niedociągnięc. Mamy przepiekną antresolę którą zachwycają się moi znajomi.Wokół budynku jest porządek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dg Re: Energomontaż-Malborska IP: 62.233.164.* 05.12.03, 07:37 Witam sąsiadkę, to już 3 lata i cały czas jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośC Re: Energomontaż-Malborska IP: *.energis.pl 05.12.03, 10:37 Witam sąsiadów Niestety nie jest tak kolorowo jak to wygląda.A mianowicie Energomontaż Północ nie rozliczyła się jeszcze z Wspólnotą Mieszkaniową, lub odwrotnie,a co za tym idzie niektórym mieszkańcom winni są pieniądze za czynsze.Mam nadzieje, że ta sytuacja się skończy chociaż trwa to już 2 lata. Pozdrawiam sąsiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Energomontaż-Malborska IP: 62.233.164.* 05.12.03, 13:55 Akt notarialny na moje mieszkanie mam od VIII 2001 roku i wtedy Energomontaż za pośrednictwem Wspólnoty przysłał mi pełne rozliczenie i przelał nadpłatę na konto Wspólnoty. Zrobili to sami z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś