Dodaj do ulubionych

Agroman - czy ktoś zna tego dewelopera

IP: 62.181.170.* 23.12.03, 16:20
Prosze o informacje dobre i złe na temat Agromana. Czy bezpiecznie jest
kupować u nich mieszkanie
Obserwuj wątek
    • Gość: dg Re: Agroman - czy ktoś zna tego dewelopera IP: 62.233.164.* 26.12.03, 21:40
      Posiadają gwarancję Skarbu Państwa, nie mają długów, budują terminowo i ciężko
      u nich kupić mieszkanie. Ja zainwestowałam w Agromana, kupiłam u nich dom i
      mam nadzieję w czerwcu się do niego wprowadzić. Wszystkiego można dowiedzieć
      się w biurze sprzedaży na osiedlu i dostać dokumenty i wtedy posprawdzać.
      Pozdrawiam.
      • f.l.y Re: Agroman - czy ktoś zna tego dewelopera 27.12.03, 16:34
        witam,

kupilam mieszkanie w IV etapie Brzezin - stoi juz gotowe i czeka na odbior,
        poprzednie trzy etapy poszly rownie sprawnie i szybko, przejedz sie na
        osiedle, popytaj ludzi - zawsze kogos spotkasz na osiedlu.
        Jest stronka www.agroman.pl - zreszta tutaj na forum wybierz opcje
        segregowania wg alfabetu i bedziesz miala mase wypowiedzi i watkow o Agromanie
        i Brzezinach - milej lektury :)
        lokatorzy poszczegolnych etapow zakladaja swoje fora dyskusyjne, z tego co
        wiem Brzeziny Polnocne rowniez (podobno sa wyprzedane) -
        ciesze sie, ze odezwal sie ktos z 'Plejad' :)
        - generalnie opinie o Agromanie sa dobre...przynajmniej moja... poki co nie
        zdefraudowano niczyich pieniedzy...a mieszkania ida im jak swieze buleczki...

pozdrawiam Wszystkich Brzezinian i przyszlych sasiadow,
        Fly
        • zzrobert Agroman - czy ktoś zna tego dewelopera - żart? 30.12.03, 20:43
          f.l.y napisała:
          > kupilam mieszkanie w IV etapie Brzezin - stoi juz gotowe i czeka na odbior,
          > poprzednie trzy etapy poszly rownie sprawnie i szybko, przejedz sie na
          > osiedle, popytaj ludzi - zawsze kogos spotkasz na osiedlu.
          hhehehehehehhehe
          Powinnaś napisac inaczej:
          Najpierw zjeb... Agromana za przewałki i traktowanie klientów jak śmieci i
          naiwniaków, wiele niejasności i niedomówień ze strony developera, brak dobrej
          woli i chęci wywiązania się z obietnic i umów - co można sprawdzić w forum.
          Potem poszłam na forum Zielonego Zacisza i narobiłam brudu (na kilku nickach)
          że jest beee, a Agroman jest cacy.
          Potem płakałam na forum że nas "ogołocili" i niezbyt budują ale co mamy robić
          musimy się jakoś wspierać i liczyć na szczęśliwy finał.

Ale teraz jestem gieroj...

Wstyd.

> - generalnie opinie o Agromanie sa dobre...przynajmniej moja... poki co nie
          > zdefraudowano niczyich pieniedzy...a mieszkania ida im jak swieze buleczki...
          ROTFL

Wiem że tylko krowa nie zmienia poglądów ale bez przesady.
          Zmiana pracodawcy czy co?
          • f.l.y Re: Agroman - czy ktoś zna tego dewelopera - żart 30.12.03, 23:10
            wiesz co zzrobercie?

jak juz cos piszesz kotku, to podaj solidne argumenty...
            nie sialam brudu na forum zz - napisalam, co oczywistym bylo: mozna bylo
            targowac cene m2 i cene garazu... - dlaczego nie uprzedzic o tym kupujacych?
            zeby zaplacili wiecej tyle, ile ci ktorzy na mnie naskoczyli ze zlosci,ze
            zplacili wiecej???
            druga sprawa - nie mam w zwyczaju podszywac sie pod inne nicki - zawsze uzywam
            swojego /albo Fly albo logosu f.l.y/ - ale po numerze IP doszlam, kto mi robi
            kolo piora.../to byla mieszkanka zz jesli nie wiesz..../ byc moze odnisles
            takie wrazenie, bo moglam pisac z roznych moich IP...ale zawsze jako fly..

pracodawcy nie zmienilam...ale wiesz co? coraz lepiej mi placi...

poza tym troche zal mi ludzi uzywajacych wulgaryzmow jako dodatkow do swoich
            wypowiedzi...ale co tam....dla wszystkich jest miejsce na forum....
            pozdrawiam,
            Fly

ps' jak mnie agroman oszuka pewnie zmienie zdanie i dam Ci powod do kolejnego
            zaplakania nad moja osoba...
    • Gość: carla Re: Agroman - czy ktoś zna tego dewelopera IP: 195.94.193.* 29.12.03, 12:29
      Ja może uściślę kilka rzeczy. Jestem mieszkanką I etapu Brzezin.
      Mieszkanie odebrałam z blisko półrocznym opóźnieniem. Karnych odsetek za zwłokę
      nie otrzymałam, a jedynie groźby pod moim adresem.
      Więc co do defraudacji pieniędzy, to bym polemizowała.
      Usterek z protokołu odbiorczego nie usunięto od półtora roku. Tyle samo czekam
      na naprawę istotnych błędów wykonawczych w lokalu.
      To jest OK?
      O innych numerach nawet nie chce mi się pisać, bo szkoda mi czasu.
      • malgosia87 Re: Agroman - czy ktoś zna tego dewelopera 30.12.03, 18:18
        Wrzuć na przegladarkę hasło Agroman albo Brzeziny. Ponad rok temu był tu długi
        chyba załozony przez mieszkanców pierwszych etapów Brzezin. Opinie były raczej
        negatywne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka