Dodaj do ulubionych

JWC Nowe inwestycje

IP: *.waw.cdp.pl 01.02.02, 11:07
Witajcie,
czy ktoś wie może cokolwiek o nowych inwestycjach JWC? Kiedy rozmawiałam z ich
sprzedawcą 16.01.02 gorąco polecał mi nową inwestycję - osiedle na Bukowińskiej
/okolica Metra Wilanowska/. Niestety wtedy nie mógł mi jeszcze powiedzieć nic
konkretnego poza tym, że to "świetna loakalizacja, atrakcyjne ceny /ok. 850$ za
m2, itp./, ale jednocześnie zapewniał że już "lada dzień" będzie o ofercie
głośno. Minęły dwa tygodnie i nic. No może nie zupełnie, bo na ich stronie
internetowej jest zajawka mówiąca o dwóch nowych inwestycjach. Jestem ciekawa,
bo może ktoś w Was ma jakieś wieści na ten temet... Jeśli coś wiecie, to
napiszcie.

Pozdawiam
agulabis
Obserwuj wątek
    • _rafi Re: JWC Nowe inwestycje 01.02.02, 11:30
      Przed dokładniejszym zapoznaniem z opisywaną przez Ciebie inwestycją zapraszam do przeczytania
      kilku wątków, dotyczących firmy J-WC:

J.W. Construction - uwaga kombinatorzy!!!!!!!!!!

JW CONSTRUCTION - JAKOŚĆ MIESZKAŃ

jw const rembertow

Warto przeczytać coś więcej o tej firmie, niż tylko reklamy w gazetach...
      • Gość: klient Re: JWC Nowe inwestycje IP: 195.136.21.* 01.02.02, 12:34
        • Gość: KlientJW Re: JWC Nowe inwestycje IP: 195.136.21.* 01.02.02, 12:42
          Obawiam się _rafi że nic nie w(skóra)sz. Ludzie kupują i bedą kupowali w JW.
          Swoją drogą ciekawe że nikt jakoś nie przejmuje się twoimi groźbami. Z drugiej
          strony jestem ciekaw kiedy się wypalisz.
          • _rafi Ja palę? 01.02.02, 15:19
            Co ty mi klient imputujesz? Zniesławiasz mnie pisząc, że ja komuś grożę. Komu ja mogę grozić i
            czym?

Chyba ludzie powinni wiedzieć, jakie są perypetie osób, które kupiły mieszkanie w JW, nie? A są to
            perypetie dość nieprzyjemne...

PS. Nie palę, nie paliłem i się nie wypalę... :)
      • tommekk Re: JWC Nowe inwestycje 01.02.02, 15:35
        Rafi,
        juz cała Polska wie, że masz w domu śmierdzącego grzyba i że jest Ci ogólnie
        źle. Zwymiotuje w pracy jeśli znów pojawisz się na forum ze swoim grzybem.
        Współczuje Ci ale może wejdż na jakiś "czat" i tam się tym chwal oki.!? Myśle,
        że osiągasz odwrotny do zamierzonego efekt. Czytając Twoje rady nikt nie mysli
        o JW ale o Twoim grzybie. Prosze zmień swój login i pisz np. że masz za niski
        sufit - bedzie ciekawiej ale przynajmniej nie śmierdząco.
        • _rafi Re: JWC Nowe inwestycje 01.02.02, 16:02
          Dobra rada. Powiem, więc co mam poza tym śmierdzącym grzybem:

- krzywe ściany,
          - nieszczelne okna,
          - płot - zamiast ogrodzenia,
          - dziadka - zamiast ochrony,
          - akt notarialny jest na razie w zasięgu marzeń,
          - ponad roczne opuźnienie oddania budynku do użytku,
          - ciągłe podnoszenie czynszów,
          - firma jest miła - dopóki nie zapłaciłeś, zapłaciłeś - mają cię w dupie...

A to wszystko mam, włącznie z tym śmierdzącym grzybem, dzięki naszej kochanej firmie J-WC.
          • Gość: tommekk Re: JWC Nowe inwestycje IP: 192.168.7.* 01.02.02, 16:34
            Witam,
            1.ściany jesli stoją to nie są krzywe, bo by się zawaliły-trzeba tylko wyrównać
            tynk
            2.nieszczelne okna,chyba za 5 złotych kupisz gąbke i je uszczelnisz
            3.płot jest ogrodzeniem, z definicji
            4.dziadka - zamiast ochrony? pomyśl ile kosztowałby komandos,a czego Ty się tak
            boisz? mieszkanie ubezpiecz
            5.akt notarialny, doczekasz się na pewno
            6.mówi się, że albo późno albo wcale
            • _rafi Który mamy wiek? 01.02.02, 17:07
              Twoje myślenie wskazuje na to, że zostałsś wychowany w PRL-u. (Mam tu jednak na myśli taki intelektualny
              peerel - mam nadzieję, że to zrozumiesz...)

Nie można błędów w realizacji budynku tłumaczyć tym, że wszystko można naprawić. Takie tłumaczenie nie ma
              nic wspólnego z profesjonalnym podejściem do klientów.

Jedno jest zadziwiające: zadzwoniłem pod wskazany w ogłoszeniu telefon, gdzie "można kupić mieszkanie w
              J-WC". Na moją wątpliwość, że standard wykonania mieszkania może być - delikatnie mówiąc - niedostateczny,
              handlowiec odpowiedział mi, że inni też źle budują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie było to moje pierwsze podejście. Moi przeciwnicy na tym forum też używają tego typu argumentów: "ale inni
              też popełniają błędy".

Nie będę nikogo uczył ekonomicznego myślenia. Nawet nie jest mi to na rękę, żeby handlowcy z tej firmy się
              czegoś nauczyli. Ale chyba każdy normalny - umysłowo - człowiek powiedziałby w tym przypadku: "tak
              popełnialiśmy błędy, ale się poprawiamy, budujemy coraz lepiej, jest coraz mniej skarg". Prawdomówność
              popłaca...

Więc nikt, kto - opisanymi przeze mnie argumentami - broni J-WC, nie przekona mnie, że białe to czarne, a czarne
              to białe. Jest grzyb, to znaczy, że jest grzyb.

• Gość: KlientJW Re: JWC Nowe inwestycje IP: 195.136.21.* 01.02.02, 16:22
          Arnolda mają zatrudnić do pilnowania twojej hodowli?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka