gajasirocco 25.01.08, 19:21 Informuję, iż przez jakiś czas forum KARAWANSERAJU będzie niedostępne z powodu reorganizacji i zmian. Jutro wylatuję słuzbowo do Jordanii- uchwytna będę mailowo lub sms- owo! Do miłego zobaczenia i poklikania po powrocie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolek Re: FORUM KARAWANSERAJ 25.01.08, 21:18 łeeeee ;O( to ja bede w stresie! bo lubilam sobie tam oblookac co nieco! aha! i to swinstwo tak publicznie pisac, ze sie wylatuje do CIEPLEJ jordani, kiedy my tu bedziemy "plawic sie" w zimnie!!!!! :O) ale badz co badz zycze udanego wylotu, pobytu i ponownego wlotu do PL :O)))) Odpowiedz Link
gajasirocco KARAWANSERAJ działa nawet w oddali... 25.01.08, 23:01 Będę o Was myślała, codziennie pracowała w kafejkach...a po powrocie odnowię forum....lecz teraz tylko maile i www! Odpowiedz Link
gajasirocco Pozdrawiam cieplutko ze slonecznej Jordanii 29.01.08, 12:34 Plywamy, zwiedzamy, wygrzewamy sie w sloneczku...ale wlasnie mi pekla detka w rowerze, wiec czekajac na naprawe do Was klikam. Caluski dla Beduinki! Odpowiedz Link
beduinka Re: Pozdrawiam cieplutko ze slonecznej Jordanii 29.01.08, 14:33 gajasirocco napisała: > Plywamy, zwiedzamy, wygrzewamy sie w sloneczku...ale wlasnie mi > pekla detka w rowerze, wiec czekajac na naprawe do Was klikam. > Caluski dla Beduinki! baw się dobrze pzdrw cieplutko Odpowiedz Link
majamichalska Re: pół Polski pozdrawia!:) 30.01.08, 08:13 ...a my tu ciężko zasuwamy przy temperaturze 2st:(( pozdrawiam Odpowiedz Link
clavdia Re: pół Polski pozdrawia!:) 30.01.08, 12:05 pozdrawiam i zazdroszczę! Liczyłam na wypad do Maroka w lutym, ale wszystko wskazuje na to, że nic z tego. Chyba zajrzę do Karawanseraju, żeby poprawić sobie nastrój. Kiedy wracasz Gaju? I. Odpowiedz Link
gajasirocco Od soboty jestem w Karawanseraju-JORDANIA BIALA 31.01.08, 12:46 Zasypalo nam Petre, Amman bielusienki, ale my w Aqabie plywamy i wygrzewamy sie w sloneczku. Zapraszam od soboty do Karawanseraju! Odpowiedz Link
gajasirocco KARAWANSERAJ pracuje i zaprasza... 02.02.08, 08:55 Chociaż Jordanię nam zasypało, to jednak w Aqabie było słonecznie, mozna było pływać, opalać się- a wczoraj już w Ammanie nie było żadnych sladów białego szaleństwa! Cieplutko pozdrawiam z Karawanseraju! Odpowiedz Link
szaga33 Re: KARAWANSERAJ pracuje i zaprasza... 02.02.08, 10:47 witaj z powrotem :))) ale gdzie Cię szukać?? w starym miejscu na forum Cię nie ma :((( Odpowiedz Link
gajasirocco Re: KARAWANSERAJ pracuje i zaprasza... 02.02.08, 18:20 Narazie rozbudowywuję stronę sirocco.turystyka.net/ i większośc ofert będzie tam dostępnych...a forum musi narazie poczekać Odpowiedz Link
szaga33 Re: KARAWANSERAJ pracuje i zaprasza... 03.02.08, 00:10 a jak bedzie potrzeba, to gdzie Cie szukać, w które drzwiczki pukać?? Odpowiedz Link
gajasirocco Re: KARAWANSERAJ pracuje i zaprasza... 03.02.08, 09:59 Możesz w te drzwiczki stukać- napewno mnie zastaniesz (o ile nie będę na Synaju lub w Jordanii- bo muszę od czasu do czasu doładować swoje akumulatorki) Odpowiedz Link
majamichalska Re: jordania w lutym? 03.02.08, 18:24 Moze teraz wreszcie ruszymy silna grupa? Szago-jak sie zapatrujesz??:) ja juz uprzedzilam w pracy,ze albo urlop albo L4:)) Odpowiedz Link
gajasirocco Lecimy forumowo-dołączcie się! 03.02.08, 20:24 Nareszcie Maju do nas dołączysz, a więc do zobaczenia na szlakach jordańskich! Odpowiedz Link
majamichalska Re: 05.02.08, 13:47 Witaj! no na razie wszystko na dobrej drodze! I mam andzieje,ze czekające mnie badanka cisnieniowe tego nie zmienią:( coś ta pogoda mi nie służy. Mozesz, Gaju, trzymac miejsce dla mnie?? wróce do warszawy 13.02.br.Dzięki! Odpowiedz Link
gajasirocco Do majiM: 05.02.08, 14:43 Bardzo się cieszę, że wreszcie Ci się uda zobaczyć Jordanię, a ciśnienie dopiero tam Ci skoczy, gdy zobaczysz Petrę i boskie Wadi RAmm! Miejsce trzymam i zapraszam po 13-02 do Karawanseraju! Odpowiedz Link
majamichalska Re: 05.02.08, 14:57 Mam nadzieje,ze cholera,jednak mi nie skoczy,hahaha:)30lat mam i wykonczyli mnie w tej pracy:)) Zatem,mam rozumiec,ze Ty Gaju na ten wypadzik sie wybierasz? super!:) Zawsze marzylam,by zobaczyc Jordanie.bradziej niz Egipt.Trzymaj miejsce dla mnie!:) Odpowiedz Link
gajasirocco Do majiM: 05.02.08, 15:27 Trzymam miejsce, no i osobiście też się wybieram, bo jak tu żyć bez raf i pustyni??? I jeszcze przecież rowerek czeka (zardzewieje bez uzycia)...a najważniejsze, że Jordania nadal taka dziewicza bez tych tłumów turystów, można się wyciszyć, odpocząć, "obnizyć ciśnienie" i doładować akumulatorki! A więc do miłego poklikania po 13-02! Odpowiedz Link
majamichalska Re: 05.02.08, 15:51 Nie przewiduje komlikacji:) gaju,czy przed 23.02 juz nigdzie sie nie wybierasz i bedzie mozna zlapac Cie w Karawanseraju? Moze uda mi sie zajrzec chilke wczesniej:) Odpowiedz Link
gajasirocco Jestem i zapraszam o kazdej porze dnia i nocy! 05.02.08, 18:40 No i wkrotce będzie z nami w Karawanseraju też Beduinka! A więc do zobaczenia...c.d na gg! Odpowiedz Link
szaga33 Re: Jestem i zapraszam o kazdej porze dnia i nocy 05.02.08, 19:23 Ja się pisze na Sharm w kwietniu... podobno Sharm zawalone turystami :( już teraz, a co to dopiero będzie w sezonie... ale mam nadzieję, że ludzie biorą hotele wypasy i zostawia dla mnie jakieś skromne, tanie..... pod gołym niebem byle tam... tak dawno juz nie byłam, tak mi się ckni.... Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Jestem i zapraszam o kazdej porze dnia i nocy 05.02.08, 20:55 Dołączymy do Ciebie na kwietniowy podbój Sharmu, ale poczekamy na najlepsze laściki i połazimy po dachach Hadaby! Odpowiedz Link
gajasirocco Szaga jest wierna swojej Hadabie... 06.02.08, 10:25 ...ale inshaallah.... Co Ty na to- kochana Szago? Lecisz tym razem z nami? Odpowiedz Link
majamichalska Re: FORUM KARAWANSERAJ 06.02.08, 10:59 a propos - a kiedy ruszy forum,Gaju?:) Odpowiedz Link
gajasirocco Trochę cierpliwości... 06.02.08, 15:41 A ztęskniłaś się już za naszą forumową rodzinką? Trochę jestem zabiegana po powrocie z Aqaby, ale rozbudowywuję stronę Sirocco i tam będzie większość ciekawych ofert! A na pogaduszki zapraszam na gg (1402247) Odpowiedz Link