Dodaj do ulubionych

DUPHASTON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05.11.04, 16:34
Witam drogie mamusie:))mam do Was małą prośbę .Jesli któraś z Was ma w domku
ten lek i jest jej już nie potrzebny to ja bardzo chętnie go przyjmę .Z góry
dziekuje i zyczę szybkiego porodu i zdrowego maleństwa .Pozdrawiam mamusie i
maleńkie fasolki:))
Obserwuj wątek
    • magdulka26 Podciagam :))))))))))))) 06.11.04, 12:07

• magdulka26 podciagam :))) 06.11.04, 12:16

• ewmag Re: podciagam :))) 06.11.04, 15:45
        ja dostalam recepte od lekarza i nie jest to jakis bardzo drogi lek, a jak Ci
        lekarz nie zaleca to nie wiem, czy to jest taki dobry pomysl, zeby sobie samej
        serwowac
        • magdulka26 Re: podciagam :))) 06.11.04, 16:55
          Ja ten lek juz biorę od paru miesięcy ,sama sobie nie biorę na własną rękę.To
          lekarz mi do przepisał.Może on nie jest strasznie drogi ,ale jak do tego sie
          doliczy wizyty,usg,i inne leki to jest nie mała sumka w miesiącu:((Czasem komuś
          moze być juz zbędny a innej osobie potrzbny.Więc chyba nie robie nic złego.
          • ewmag Re: podciagam :))) 06.11.04, 16:58
            no jasne, ze nie:) ale wiem, ze czasem ktos uslyszy o jakims leku i sam sobie
            serwuje, wiec tak na wszelki wypadek postanowilam sie powymadrzac, niestety nie
            mam duphastonu na zbyciu:(
    • magdulka26 Re: DUPHASTON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.04, 17:00
      Jasne ,są takie osoby co same próbują się leczyć.Bo skoro cos pomaga koleżance
      to pewnie i mi pomoże.Ja słucham lekarza i u niego się leczę:))Pozdrawiam.
    • gagat100 do gory 08.11.04, 12:08

• kuhelkowa Re: DUPHASTON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.04, 16:18
      mam ten lek i moe ci go jakoś przesłać miałam zagrożona ciąże i troche tego
      brałam zostały mi dwa opakowania jesli jestes zainteresowana wyslij mi maila na
      agnieszkajaniszewska@o2.pl to sie dogadamy jak ci to przesłac
    • magdulka26 Re: DUPHASTON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.04, 16:53
      Wysłałąm maila :)))Dziekuje bardzo.
    • magdulka26 Re: DUPHASTON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.04, 12:21
      Dziś przyszła przesyłka dziekuje Ci bardzo.Pozdrawiam Magda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka