justyna2262 15.04.05, 23:30 Mam do was takie zapytanko, jak wygląda śluz po owulacji, o ile jest wogóle? Słyszałam, że jak występuje to jest to objaw ciąży.Czy to prawda? Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sikorkab Re: Śluz po owulacji 17.04.05, 15:39 Też jestem ciekawa odpowiedzi na to pytanie. Bo po raz pierwszy zauważyłam w tym miesiącu że pojawił mi się śluz. To już jest na pewno po owulacji (której nie miałam)? Odpowiedz Link
diana1 Re: Śluz po owulacji 17.04.05, 18:55 www.narodziny.spsk1.pl/natural.php www.mateusz.pl/mt/jsz/13.htm w tych linkach, mzona znależź coś nt. sluzu poowulacyjnego. Odpowiedz Link
diana1 Re: Śluz po owulacji 17.04.05, 18:56 i jeszcze tutaj. www.forumginekologiczne.pl/md.php? name=mtxt&file=article&sid=161 pozdrawaim Odpowiedz Link
diana1 Re: Śluz po owulacji 17.04.05, 18:57 www.forumginekologiczne.pl/md.php?name=mtxt&file=article&sid=161 chodziło o ten adres, przepraszam,źle wkleiłam. Odpowiedz Link
basia_j Re: Śluz po owulacji 19.04.05, 23:15 ja zawsze po owulacji faktyczni erazcek mialam brak sluzu albo takie kłaczki, a ostatnio wlasnie mailam mleczny sluz i okzazalo sie ze jestem w ciązy Odpowiedz Link
szymma Re: Śluz po owulacji 20.04.05, 07:26 To wszystko zależy od kobiety- jej organizmu- ja zazwyczaj po owulacji miałam mleczny śluz i jak zaszłam w ciążę to śluz był też taki sam jak przed @. U mnie praktycznie nie wystąpiły żadne objawy ciąży...jedynie delikatniutkie bóle brzucha, jak na @, ale nawet nie zwracałam na nie szczególnej uwagi. Życzę powodzenia!!!! Odpowiedz Link