Gość: jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:34 Bez Rodriguez'a to nie będzie to samo:)hehe:)ale to dobrze dla serialu bo schodził już na psy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.autocom.pl 26.08.09, 16:47 Jak Adam odchodzi to odchodzi jedyny powód by oglądać CSI Miami... Jak ja bym chciała, by LV wróciło do formy sprzed kilku sezonów, bo "stare" LV to mój ulubiony serial ever! Na szczęście NY trzyma poziom, choć nie podoba mi się motyw dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 17:08 no rzeczywiście jedynym powodem, który skłaniał mnie do oglądania CSI Miami był Adam;D ale z tego co słyszałam ma odejść jakoś w 5 odcinku o ile się nie mylę, więc będzie jeszcze czas na łzy moje Panie:)podpatrzcie twittera: www.twitter.com/amaticrodriguez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonka Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 18:43 Warto zaznaczyć, że Fishburne nie jest szefem grupy z LV, jak zostało to zapisane, ale jest CSI Level 1, tzn dopiero zaczyna i uczy się :/ niby znamy się na serialach tu taka wtopa Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_kolet Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo 26.08.09, 19:01 Przepraszam, to moja pomyłka. Ciągle mylę to, że Fishburne zastąpił Petersena, ale jego postać nie zajęła miejsca Grissoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 21:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj [...] IP: *.knc.pl 26.08.09, 21:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:12 "Warto zaznaczyć, że Fishburne nie jest szefem grupy z LV, jak zostało to zapisane, ale jest CSI Level 1, tzn dopiero zaczyna i uczy się :/ niby znamy się na serialach tu taka wtopa" - wieeelka prawda!!! Ale o Dannym to ta informacja mnie normalnie zwaliła z krzesła, faktycznie ta strzelanina wyglądała strasznie, ale nie myślałem, że to Danny będzie tym poszkodowanym. Najbardziej czekam na NY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:24 a tak się ostatnio jakoś zastanawiałem, jakby w CSI:NY pracował ktoś na wózku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 06:53 Już kiedyś ktoś na wózku pracował w laboratorium w CSI NY. A to z Dannym to pewnie tylko taki problem przejściowy. Nie sądzę, żeby go na stałe na wózku zamierzali posadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xDD Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.malbork.mm.pl 27.08.09, 08:54 Ale oni nie mogą Danny'ego tak na stałe posadzić... To masakra przecież będzie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyjt [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 09:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 10:39 www.youtube.com/watch?v=MxGIthmhM00 sneak peak z CSI Miami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms_crackers Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.rwd.prospect.pl 27.08.09, 14:22 TRAGEDIA!! co sie dzieje .. danny na wózku delco odchodzi klapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cameron Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 14:35 O ja cię:O Danny.......... jak na stałe zostanie na wózku, to nie wiem co zrobię:( Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.mar Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo 27.08.09, 15:33 Sarah Carter w CSI NY :) Fajnie, lubię tą aktorkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.net-serwis.pl 27.08.09, 18:21 W 10 sezonie do serialu powraca Sara, która stara się ułożyć sobie życie z Grissomem. Na razie jednak nad ich związkiem pojawiły się czarne chmury, więc Sara postanawia przyjechać do Las Vegas. Chce pomóc Cathrine odbudować więź w zespole, tak by na nowo stał się on "rodziną". Czy ja mam przez to rozumieć, że Grissom wraca do CSI LV? Bo ja nie rozumiem tego ostatniego zdania - czy chodzi jednak o ich zespół? Z jakiego powodu nie jest "rodziną"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CINEMAKpl Re: csi, csi: miami, csi: ny - będzie się działo IP: *.chello.pl 31.08.09, 21:52 C I N E M A K pl najnowsze filmy online i seriale online!! Polecam. Sprawdz!! Odpowiedz Link Zgłoś