Gość: co za gość ! IP: *.portnet.pl 22.03.10, 17:06 ta. i nie zapomnij o "sliskich" legginsach zeby koniecznie wygladac jak co druga na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: awtor Re: Platformy IP: *.sileman.net.pl 22.03.10, 17:39 nie - lepiej łaź w śmierdzących chińskich kolorowych trampkach, wtedy będziesz wyglądać jak ........ (tu sobie dopisz jakieś głupie słowo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Platformy IP: *.182.46.55.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.10, 17:40 buty fajne polecam na spacer po Warszawskiej Starówce tam kocie łby leżą, z resztą co tam starówka, wystarczą "równe" chodniki na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Żadnych platform IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.03.10, 23:16 Dziewczyny, nie róbcie siary. Platformy wyglądają pokracznie, nieestetycznie i mało pociągająco. Kto wam wmówił, że wyglądacie fajnie? Wszystkie macie w domu krzywe zwierciadła? Odpowiedz Link Zgłoś
zzuuza Re: Platformy 23.03.10, 10:38 Kazda kobieta wyglada pięknie w takich wysokich butach! Bez względu na figurę, już od dawna wiadomo że wysokie obcasy wysmuklają sylwetkę. Nie znam w swoim gronie mężczyzny, któremu takie nogi w takich butach by się nie podobały , prawdziwego mężczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyj.am Re: Platformy IP: *.aster.pl 23.03.10, 21:01 Jasne! Facet zresztą też! Mnie to sie takie kurduple na kaczych łapach wcale nie podobają, a jak włoży jeden z drugim szpilki albo platformy - zaraz lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztukadruga Re: Platformy IP: *.acn.waw.pl 24.03.10, 09:36 A za kilka lat będą czule masować zbolałe nóżki pokryte żylakami?? Ładnie - owszem, ale jednak dla mnie zdrowie jest ważniejsze i obcasy tylko raz na jakiś czas. Nigdy nie miałam problemów z żylakami, aż zaczęłam tańczyć i mam buty z 7 cm szpilką - powoli zaczynają nóżki nie wytrzymywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Platformy IP: *.scansafe.net 24.03.10, 10:53 Wszystko pięknie, tylko, jak zwykle, ŻADNYCH butów w rozmiarze 42... A przecież tyle dziewczyn go nosi! Jestem pewna, że nie jest ich mniej niż tych noszących 35 a dysproporcja w ofercie jest masakryczna. Producenci, ogarnijcie się wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafffa Platformy IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 14:58 Czy ktoś wie czy te szaro czerwone szpilki Reserved są gdziekolwiek do dostania? Na stronie Reserved ich nie ma, w sklepach też. A ja tak bardzo chciałabym je mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
avanti24 Re: Platformy 29.03.10, 12:00 Wkradł nam się mały błąd w tym materiale i szaro - czerwone szpilki pochodzą z kolekcji marki Baldowski. Przepraszamy za nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś