czarekwoch 21.07.05, 14:19 Witam. Czy ktoś może wie jak zdefiniować styl w SAPie ( jaką czcionkę zastować) żeby drukować kody kreskowe , oczywiście na formularzach smartforms ?? Pozdr. C Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozdzins Re: Barcode 21.07.05, 14:36 > Witam. > Czy ktoś może wie jak zdefiniować styl w SAPie ( jaką czcionkę zastować) żeby > drukować kody kreskowe , oczywiście na formularzach smartforms ?? To chyba nie przejdzie, drukarka musi mieć możliwość wydruków kodów kreskowych na podstawie komunikatów sterujących zawartych w wydruku. Przynajmniej takie rozwiązanie widziałem. Na "zwykłej" drukarce w miejscu kodu kreskowego drukuja się wtedy cyferki odpowiadające kodowi :) Odpowiedz Link
czarekwoch Re: Barcode 21.07.05, 14:41 Zgadza się drukarka musie mieć obsługę kodów ale ja mam taką i i tak drukują mi sie same cyferki , zainstalowałem nawet czcionkę EAN13 i nic :( Odpowiedz Link
mozdzins Re: Barcode 21.07.05, 16:21 Poszukaj w notach , ja kiedyś coś takiego widziałem. Odpowiedz Link
curmat Re: Barcode 22.07.05, 10:16 Cześć, Mi działa:-) W Stylu mam stworzony format B5 w nim na zakładce Standard Settings w sekcji BarCode mam ZBC. W se73 mam zdefiniowany barcod ZBC - Barcode 128 (2,5cm Mod12) Code 128 ModW09 H00600Mode A Chk N Normal. Pozdr. Kris Odpowiedz Link