wicom 06.09.05, 14:40 ustawilem konfiguracje dla wydruku dokumentu kasowego ale nie wiem w jaki sposob moge ten dokument wydrukowac przy ksiegowaniu. prosze o wskayowki :-) z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pp99 Re: dokument kasowy 07.09.05, 07:37 O ile dobrze zrozumiałem chcesz automatycznie wydrukować KP/KW po naciśnięciu "Księguj.." Jeśli już, to proponuję przy zatwierdzeniu pozycji. Ale i tak wydaje mi się, że jest to lekka przesada aby "walczyć" z programem tylko po to by pani kasjerce wyeliminować jedno kliknięcie myszą... pozdrawiam Odpowiedz Link
wicom Re: dokument kasowy 07.09.05, 09:51 dzieki za odpowiedz ja to nawet nie wiem gdzie moge znalezc ten przycisk, prosze napisz jak wyglada procedura: czyli jaka transakcja i gdzie moge znalezc ten upragniony przycisk ja robilem transakcja fb50 i otoczenie-korespondencja... ale wtedy nic nie drukowalo pozdrawiam Odpowiedz Link
pp99 Re: dokument kasowy 07.09.05, 10:03 Dokumenty kasowe (raport kasowy) obsługuje transakcja FBCJ. Tam masz "normalną" kasę. KP, KW, itd. FB50 do tego "średnio" służy, gdyż tam masz zwykłe księgowania (tzw. PK-i), nie masz całej historii, itd, itd. pozdr Odpowiedz Link