Dodaj do ulubionych

Łomża- Wirujaca strefa

20.09.05, 20:45
Czy ktos moze wie gdzie zalatwic sobie jakis tani nocleg w czasie odbywajacego sie turnieju tanca w łomży?Dojazd mam załatwiony ale gorzej wlasnie z noclegiem.To jest 8 na 9 pazdziernika.
Obserwuj wątek
    • gyxi Re: Łomża- Wirujaca strefa 26.09.05, 15:44
      mowisz ze do lomzy jedziesz?:)z jakiej ekipy jestes?i w czym bedziesz startowala?:)
      • agatkag1 Re: Łomża- Wirujaca strefa 26.09.05, 17:27
        Mielismy jechac z zespolem ale jedna laska odpadla i nie ma jak:/:(ale chcemy jeczac z kumpela chociaz popatrzec (ehh..)jak inni tancza i nie mamy noclegu:(a ty jestes z jakiejs formacji?
        • gyxi Re: Łomża- Wirujaca strefa 01.10.05, 10:36
          nie, ja jade tylko z kumpela, bedziemy tanczyc duet i ja jeszcze solo, wypatruj
          nas pod nazwa "kozaky crew";D a skad ty jestes? pozdrawiam
          • agatkag1 Re: Łomża- Wirujaca strefa 02.10.05, 19:45
            Ja jestem z formacji No Name z Poznania;)bedziemy sie przygotowywac na Rytm Ulicy.Oprocz tego ja z moja kumpela zamierzamy jechac tam tez jako duet;)do łomzy nie wiem czy w ogole dojade...:/ W kazdym razie zycze powodzenia:):)
            • gyxi Re: Łomża- Wirujaca strefa 03.10.05, 11:46
              wbijaj wbijaj!!:)mowisz ze jestes z No Name z Poznania?bo wlasnie moja kumpela
              z duetu jedzie na studia do poznania i szuka tam jakiejs ekipy..a jaki poziom
              reprezentujecie?:)i co w ogole tanczycie, w czym sie specjalizujecie, itp.?
              prosilabym o te szczegoly to moze przysle ja do was;) pozdrawiam
              • agatkag1 Re: Łomża- Wirujaca strefa 05.10.05, 19:50
                Tanczymy hip-hop z elementami funky i breakdance.tylko ze przedzial wiekowy w naszej formacji jest do 17 lat...;)

W łomzy jednak nie bede...:( za duzo do roboty mam...ehh.Moj trener tam bedzie, zreszta on prowadzi ta impreze;);)

Pozdrowienia i zycze powodzenia, daj znac potem jak wam poszlo:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka