gatt 30.09.05, 18:26 Prawda, że dobre hasło wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.kidler Re: Nie - POzerom z PiS-u!!! 30.09.05, 18:44 gatt napisała: > Nie, całkiem żle:((( Zanczy pierwsza wersja byla zla, ale niecalkiem? To po co publikujesz buble! Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: Nie - POzerom z PO!!!!!!!! 30.09.05, 18:51 Nie zrozumiałeś chyba? Otóż hasło jest następujące: " Nie - POzerom!!!" Wyjaśniam podtekst - nie >oszołomom inaczej< z PO! Ps. Lubisz p.Hannę G-W i jej poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie - POzerom z PO!!!!!!!! 30.09.05, 19:10 gatt napisała: > Nie zrozumiałeś chyba? Otóż hasło jest następujące: > " Nie - POzerom!!!" Czyli sam sobie mowisz nie? Zamiast to oglaszc publicznie, przestan po prostu nim byc. :-) > Wyjaśniam podtekst - nie >oszołomom inaczej< z PO! Jaki sens ma wstawianie znakow wiekszy i mniejszy do tego zdania? Czy Ty przypadkiem nie jestes od Wszechpolakow, chodzisz na przyspieszony kurs pisania i nie opanowales jeszcze znaczenia niektorych znakow? > Ps. Lubisz p.Hannę G-W i jej poglądy? Lubic lub nie to mozna szpinak, sex, roraty albo lody truskawkowe. Poglady p.Hanny, moga mi odpowiadac lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.kidler Re: Nie - POzerom i kidlera z PD!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:30 > Czyli sam sobie mowie nie? > Zamiast to oglaszc publicznie, > przestane po prostu nim byc. :-) > > > Wyjaśniam podtekst - >oszołomom inaczej< z PO! > > Jaki sens ma wstawianie znakow wiekszy i mniejszy do tego zdania? > Czy Ty przypadkiem nie jestes od Wszechżydziakow, chodzisz > na przyspieszony kurs pisania i nie opanowales > jeszcze znaczenia niektorych znakow? > > > Ps. Lubie p.Hannę G-W i jej poglądy? > > Niw lubie szpinaku, sexu, rorat > i lodow truskawkowych. > Poglady p.Hanny, moga mi odpowiadac lub bardzo odpowiadac, lub bardzo bardzo odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.kidler Re: Nie - POzerom z PiS-u!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:26 > Zanczy sranczy pierdanczy wersja byla zla, ale niecalkiem? > To po co publikujesz bublujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.kidler Re: Nie - POzerom i kidlerom!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:24 > Teraz dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Nie - POzerom !!! IP: *.aster.pl 30.09.05, 19:21 Super. Nie wdawaj się w dyskusję z kidlerem. To wyjątkowo uciązliwa postać tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie - POzerom !!! 30.09.05, 19:30 Gość portalu: bum napisał(a): > Super. Nie wdawaj się w dyskusję z kidlerem. To wyjątkowo uciązliwa postać tego > > forum. Co ty!!! On w dyskusje? Zartownis z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: Nie - POzerom !!! oraz do dr.kidlera!!! 30.09.05, 20:31 Czepiasz się kidler? O to, to Ty lubisz na pewno ! No więc znaki > < są również odpowiednkami znaków " ". Na podobnej zasadzie jak np. litera "A"-"A" to równocześnie 3 kreseczki dla przedszkolaka... Gdybyśmy nie używali synonimów (np. raz chatka, drugi raz chałupka itd.) nasz język byłby b. ubogi. Słowa:lubisz, podzielasz , odpowiadają ci - to znaczy to samo w tym przypadku. Powinieneś sugerować się kontekstem, jeśli wiesz co to znaczy i o co tu chodzi, bo śmiem wątpić. Chyba, że prowokacyjnie udajesz głupa? Natomiast hasło: >Nie - POzerom< jest tzw. równoważnikiem zdania (nie uważałeś na lekcjach polskiego?), czyli "zdaniem bez orzeczenia". Pełne zdanie brzmiałoby np.: POzerom mówimy - nie! Nie widzę nic złego w pytaniu, czy lubisz p. Hannę , szpinak na tym chyba nie ucierpi? No i skąd u ciebie taka megalomania, z frustracji? Pomijam już fakt, że pycha, brak skromności to dla jednych grzech, dla innych po prostu brak kinderstuby. Mamusia i tatuś nie powiedzieli Ci tego? Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie - POzerom !!! oraz do dr.kidlera!!! 01.10.05, 10:16 gatt napisała: > Czepiasz się kidler? O to, to Ty lubisz na pewno ! > No więc znaki > < są również odpowiednkami znaków " ". Na podobnej za > sadzie > jak np. litera "A"-"A" to równocześnie 3 kreseczki dla przedszkolaka... Wiesz co gatt? - Wydaje mi sie ze dobrze bys sie czul w przedszkolu. ( Nie jako wychowawca oczywiscie, bo nawet dzieci by sie zorientowaly jaki jestes cienias ) Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: Nie - POzerom !!! oraz do dr.kidlera!!! 01.10.05, 10:36 Nie wiem, gdzie Ty byś się dobrze czuł i gdzie inni czuli by się z tobą dobrze. Jest takie miejsce? Widzę, że masowo stosujesz znak > , to jak to tak??! Jakoś nie odniosłeś się merytorycznie do mego postu. Zabrakło argumentów? Obrzucasz inwektywami? Jeśli ja jestem cienias, to Ciebie chyba trzeba oglądać przez mikroskop... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie - POzerom !!! oraz do dr.kidlera!!! 01.10.05, 10:56 gatt napisała: > Nie wiem, gdzie Ty byś się dobrze czuł i gdzie inni czuli by się z tobą dobrze. > Jest takie miejsce? Swietnie sie czuje np. na forum TOK-FM. Moi adwersarze chyba tez, bo w przeciwnym razie nie czynili by tyle trudu by dyskutowac, podszywac sie, obrzucac mnie epitetami etc .... > Widzę, że masowo stosujesz znak > , to jak to tak??! > Jakoś nie odniosłeś się merytorycznie do mego postu. > Zabrakło argumentów? W Twoim poscie zabrako czegokolwiek, do czego moznaby sie odniesc. > Obrzucasz inwektywami? Jeśli ja jestem cienias, to Ciebie chyba trzeba oglądać przez mikroskop... Nikt Ci nie zabrania. Patrz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: Nie - POzerom !!! oraz do dr.kidlera!!! 01.10.05, 11:07 DR. KIDLER, Jesteś niepoprawnym megalomanem! Nieodniesienie się do moich argumentów traktuję jako przyznanie mi racji! Na drugi raz nie podskakuj bez potrzeby, nawet jeśli nic więcej Cię w życiu nie nakręca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie - POzerom !!! oraz do dr.kidlera!!! 01.10.05, 11:38 gatt napisała: > DR. KIDLER, > Jesteś niepoprawnym megalomanem! Ale to Ty piszesz o mnie kapitalikami, gattcie!!! Co moze swiadczyc ze odwzorowujesz _swoja_, megalomanie na mnie :-) ( dodatkowo zrobiles blad, wstawiajac spacje ) > Nieodniesienie się do moich argumentów > traktuję jako przyznanie mi racji! Przyznawac sobie mozesz wszystko, nawet to ze jestes inteligentny; tylko jezeli to nie jest prawda, oszukujesz samego siebie. Totez jedynie sobie mozesz tym zaszkodzic. > Na drugi raz nie podskakuj bez potrzeby, > nawet jeśli nic więcej Cię w życiu nie nakręca!!! UB-ecy dokladnie tak samo pouczali, drogi gatt. P.S. Radzilbym zainteresowac sie slowem "akapit", i potem probowac je stosowac w postach, zamiast nietrafnych synonimow. Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: Nie - POzerom !!! oraz do dr.kidlera!!! 01.10.05, 11:56 Nie zamierzam ciągnąć tej jałowej przepychanki bez końca, wszyscy ewentualni jej kibice sami sobie mogą wyrobić zdanie na jej temat!Wypominasz mi jakieś spacje, a w każdym Twoim poście jest byków bez liku...Kapitaliki zastosowałam, bo nie ma tu wiele możliwości jakiś wyróżnień graficznych... Synonimy i akapity to dwa odrębne pojęcia..., cieniasie... Nie wiedziałam, że masz ubeckie doświadczenia (?),teraz pewne rzeczy wydają się bardziej zrozumiałe, no no... Przegrałeś, dr.kidler. Przyjmij to jak prawdziwy mężczyzna. Ż e g n a j. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie - POzerom !!! oraz do dr.kidlera!!! 01.10.05, 12:25 gatt napisała: > Przegrałeś, dr.kidler. Przyjmij to jak prawdziwy mężczyzna. > Ż e g n a j. Znaczy zmienisz nicka, gattko? Kobiety raczej w takich sytuacjach chodza do fryzjera. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.kidler Re: Nie - POzerom i kidlerom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:34 > > Super. Nie wdawaj się w dyskusję z kidlerem. To wyjątkowo uciązliwa posta > ć > tego > > > > forum. > > Co ty!!! > Ja nie dyskutuje sram pierdze i opluwam > Zartownis ze mnie i jaki yntelygentny jak tusk i gronka razem wziente. Taki kłetyn jestem jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Nie - POzerom !!! IP: *.crowley.pl 01.10.05, 14:13 Lepiej brzmi hasło "Nie Palantom i Samolubom" Odpowiedz Link Zgłoś