tirol1 31.03.15, 20:43 Dziwie sie Prezydentowi Kaczynskiemu i Jego wspolpasazerom - mnie babcia zawsze przestrzegala nie podrozuje sie na wschod rzeszy i cesarstwa -tam panoszy sie okropny smok ktory pozera ludzi zywcem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frompiter "Wszyscy przybysze beda gineli pod Smolenskem" 31.03.15, 21:15 tirol1 napisał: > Dziwie sie Prezydentowi Kaczynskiemu i Jego wspolpasazerom - mnie babcia zawsze > przestrzegala nie podrozuje sie na wschod rzeszy i cesarstwa -tam panoszy sie > okropny smok ktory pozera ludzi zywcem! Film "Formula milosci", 1984 rok www.youtube.com/watch?v=7HIy1CfwRds Odpowiedz Link Zgłoś
tirol1 Re: "Wszyscy przybysze beda gineli pod Smolenskem 31.03.15, 21:23 Juz wiem gdzie bedzie podpisywany akt kapitulacji nazistowskiej rosji-pod smolenskiem w tupolewie 102 Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Pod warunkiem za da rady wyladowac 31.03.15, 21:27 tirol1 napisał: > Juz wiem gdzie bedzie podpisywany akt kapitulacji nazistowskiej rosji-pod smolenskiem w tupolewie 102 Na piechote w 100% nie macie szans, bo wnuczek Susanina czeka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tirol1 Re: Pod warunkiem za da rady wyladowac 31.03.15, 21:36 Wezmiemy Gps ze sobą:) spoko nasza okupacja przyniesie Rosjanom demokrację i frei Bier fuer Alle:) Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Alez prosze uprzejmie:-) 31.03.15, 21:57 tirol1 napisał: > Wezmiemy Gps ze sobą:) Porzadna firma nawet to Panu sprzeda z dostawa do domu:-) ivan-susanin.ru/ Rowniez mozna skorystac z uslug doswiadczonych przewodnikow:-) susanin.pl/ > spoko nasza okupacja przyniesie Rosjanom demokrację i frei Bier fuer Alle:) Zapraszame, tyle ze, kiedy piwo sie skonczy mozeme zaladowac do armaty i wystrzelic w kierunku zachodnim, jak juz sie zdarzalo:-) Odpowiedz Link Zgłoś