gotusia 14.09.05, 08:42 Witam. Poszukuje fajnego miejsca na wesele na ok. 100 osob. Najchetniej w jakims pałacyku czy dworku - ale nie bede sie upierała. Super by było aby były też miejsca noclegowe. Czy mozecie mi cos polecic?? Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orzeszekmix Re: miejsce na wesele 12.10.05, 00:07 polecam restaurację RENDEZ - VOUS NA ulicy Słowiańskiej w Kaliszu -* za giełdą warzywną w prawo.... pozdrawiam szczegóły na maila : orzeszekmix@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blanqq Re: miejsce na wesele 13.10.05, 10:17 Hm, jesli się mogę wtrącić, to minusem tego miejsca jest fakt, że do ć wejście znajduje się na sali, za plecami siedzących przy stole. Gdy byłam tam na weselu wszystko grało (miłe miejsce, obsługa ok, b. ładny wystrój) ale te łazienki stanowiły taki zgrzyt- na oczach wszystkich przeciskasz się między krzesłami... Sytuacji nie poprawiał także mały parawanik... Odpowiedz Link Zgłoś
blanqq Re: miejsce na wesele 15.10.05, 11:16 Przepraszam- nie "do ć" tylko "do WC" miało być...;) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: miejsce na wesele 18.11.05, 11:19 A ja nie polecam tego miejsca. Na imprezie w mięsie znalazłem plaster. To był plaster chyba z palca kucharza. OBRZYDLIWE !!! Natomiast polecam restaurację SZAŁE. Super klimat i jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś