kaliszanin2 03.05.06, 21:05 Forum Kalisz przeżyło właśnie fazę nagłego ożywienia, więc dobrze byłoby się zastanowić co się udało, a co nie. Może wskażcie najlepszy, waszym zdaniem, i najgorszy wątek. Ja jeszcze nie mam ustalonej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaliszanin2 Re: Trochę retrospekcji 03.05.06, 21:11 kaliszanin2 napisał: > Forum Kalisz przeżyło właśnie fazę nagłego ożywienia, więc dobrze byłoby się > zastanowić co się udało, a co nie. Może wskażcie najlepszy, waszym zdaniem, i > najgorszy wątek. Ja jeszcze nie mam ustalonej opinii. Tych wątków jest dotychczas 514, więc nie tak łatwo ocenić. A może to ten jest najgłupszy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
plus601 NAJGORSZY to jedyny wątek o polityce. 03.05.06, 21:26 Sam nie wiem po co zabierałem na nim głos. Dyskutantom wydaje się, że Polskę można naprawić gadając i gadając w nieskończoność. Większość dyskutantów w tym wątku nie ma chyba zielonego pojęcia co to rzeczywista praca (umysłowa i fizyczna a także powiązanie obu tych elementów) dająca wymierne efekty ekonomiczne. No teraz mam samych wrogów! Odpowiedz Link Zgłoś
dcba11 Re: Trochę retrospekcji 04.05.06, 22:34 wszystkie posty jednakie i kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś